Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Nemrég olvastam az 5G kapcsán,hogy a Diginek van valami freki csomagja,amit még a vodával egy időben vásárolt.Nem használhatja azt 4G átvitelre?Akkor esetleg több lenne neki? Nagy hülyeséget kérdezek?
Wasabi...
-
p2pp
őstag
válasz Kronos3000 #5801 üzenetére
Tudtommal a micro azon kommunikál egy másik bázisállomással.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
radio100jozs
őstag
válasz Kronos3000 #5801 üzenetére
Nem, a Voda a 3400-as sávban vett duplex csomagot FDD-re, azon promózik, és igen, ez 5G-re is kitalált frekvencia, de a Digi a 3800-as sávból vett ami nem duplex sáv, csak TDD, és ő csak azért vett, hogy a bázisállomások között felépítse a rádiós kapcsolatot. Pont kicsit fentebb ez volt az értekezésem, hogy elcseszte a Digi, hogy nem vett ő is a 3400-as sávból, és igaz, hogy nem 4 G-re, de majdani 5 G-re lett volna lehetősége, és nem volt aranyáron az a frekvencia sáv.
-
vbalint77
tag
válasz radio100jozs #5803 üzenetére
Igenám, de az 5g-ben az a jó, hogy 4g-vel is lehet aggregálni! Tehát a Digi egy nagyon olcsó univerzális frekit vett meg, ami mikróra meg 5g-re is jó. A mezei usernek úgyis a letöltési sebesség számít...
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
-
p2pp
őstag
Mobil videózás terén 2.vagyunk a Csehek után.
Hálózatilag a felhasználói élmény szerint.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
rocket
nagyúr
Ujra elofizettem mobilnetre, de jott egy uj ablak, ide mit kene irni?
Cancelt tudok nyomni, es akkor kilep a "jelszo ellenerzesbol" es folytatja.
Fekete pont a diginek, hogy 53 ora alatt nem sikerult regisztralniuk a simet, korabban kevesebb mint fel nap alatt megoldottak tobbszor is. (tudom max. 72 ora, dehat 2018-at irunk, ne mar..... )
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Digi (Telenor) a sim.
Most nezem a szerzodesre amit kinyomtatott a legutolso altalam hasznalt sim kartya szama, es USB modem imei kodja kerult, de ugyfelkapun meg azt irja amiket most adtak es nalam vannak
Remelem nem azt regisztraltak ami a papiron van, es ezert nem mukodik meg mindig.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Beszeltem az ugyfelszolgalattal, nincs feloldo kod ehez a modem revizihoz (Huawei 3131 v2), vigyem vissza.... minek adjak akkor ezt oda?
Mint kiderult 3 reviziojuk van ebbol a modembol, amit korabban hasznaltam az V1 volt, azzal semmi ilyen problema nem volt, a V3-hoz van kod, V2 meg karacsonyfadisz.Sim kartya mar regisztralva van.
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
Feloldó kód (unlock code) egész biztosan van mindegyikhez, sőt elvileg már kérhető is a függetlenítés akár ingyen is. Ez a kód arra szolgál, hogy az adott eszközt ne csak a digi hálózatán, hanem más (akár külföldi) szolgáltatók SIM kártyájával is használhasd az eszközt.
El tudom képzelni, hogy használt eszközt adtak és valaki korábban összecserélte (a fedeleket pl, amin a logó van). vagy egész egyszerűen piszkálgatták és valahogy átírták a SIM lockot más szolgáltatóéra. Persze az is megeshet, hogy simán így jött, hibásan.
A csere a legjobb megoldás ilyenkor.
-
rocket
nagyúr
A stick hasznalt, es ezt irtam amit mondott az ugyfelszolgalatos, en se ertettem mi az, hogy nincs feloldokod amikor a weboldalukon a modem leirasaban is az van, hogy lehet kodot ker es hivja a 1272-ot.
Azt hiszik nincs jobb dolga a usernek, mint az ugyfelszolgalatra rohangalni cserelgetni a modemeket es hivni az ugyfelszolgalatot a kodert? (azt se ertem, miert nem atvetelnel adjak meg), aztan az se jo akkor ujra es ujra?"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Flashget
félisten
Mar 4. eve nincs husegem T-hez, viszont nagyon elavult csonagra fizetek elo.
Kossek 2 ev huseget veluk jobb csomagra vagy lesz Digi mobil fel even belul?Realme GT Master Edition
-
fil
őstag
Áthordozhatod az előrefizetésest kártyásnak.
-
lionshamlet
senior tag
Hello, Laptopon használt Digi mobilnetet használnám Androidos mobilon is, megosztással.
(A laptopban van a digiStick)Tehát Hogyan konfiguráljam a laptopot hogy lássa a telefon a digit wifin keresztül?
Windowsban a mobil elérési pontnál nem engedi bekapcsolni a funkciót,> nem sikerült beállítani a mobil elérési pontokat üzenettel.
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #5820 üzenetére
szerk.
Szerk, Addig már eljutok hogy látja a telefon a beállított ssid-ét, csatlakozna is de az ip cim lekérésénél nem jut tovább, -
p2pp
őstag
-
nyikszi
őstag
A digi mobil internetet EU-ban is lehet használni? Nem találtam infót róla.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
krystman
őstag
Akkor nem lesz ebben az évben semmi ebből a DIGI mobile-ból? Nálunk már éjszaka pirosan világít a torony teteje Mostanában vettem észre, eddig nem volt!
-
DonMaster
addikt
2020juni-ig kell indulnia, különben bukja a 3000+-os sávokat, ott van benne nem rég valaki belinkelte, 4éven belül inditania kell szolgáltatást rajta, ez volt 2016 juniusban. , szoval van még addig idö . nem hiszem hogy kidobnának több mitn 200millát digi-nél.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
törölt tag
Azon gondolkodom, hogy nem elvetélt ötlet 5mhzen szolgáltatni, ugyanis pár országban (Dánia, Finnország, Svédország, Norvégia, Oroszország) létezik 450mhzen kereskedelmi 4g mobilszolgáltatás, és a technológiából adódóan 5mhz áll rendelkezésre összesen. (amúgy 450es 4g nálunk is van, de nem kereskedelmi szolgáltatás)
Jó persze nem versenytársa a normál szolgáltatók 4gjének, viszont életképes, működik rajta voip és a net is, igaz elsősorban azoknak jók akiknek nincs igénye nagy sávszélességre.
-
radio100jozs
őstag
válasz #71835392 #5835 üzenetére
Minek kell olyan messzire menni?
Itthon is van 450 MHz-en LTE szolgáltatás, igaz nem lakossági ügyfeleknek.
450-457,38 MHz/460-467,38 MHz-es frekvenciablokk mint egyetlen felhasználói blokk kizárólagos frekvenciahasználati jogosultságának elnyerése.http://www.mvmnet.hu/2015/11/17/folyamatosan-halad-az-lte450-mobilhalozat-kiepitese/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz radio100jozs #5839 üzenetére
Rendesen elolvasni nem sikerült amit írtam, vagy az értelmezéssel volt probléma?
-
csifkin
csendes tag
Ha egy hónap múlva indulnak , http://webext.nmhh.hu/hir_szolg/app/szolgs_reszletes.jsp?szolgs=7600006&ido=2017.12.22 , akkor az aszf-ben már fel kellett volna tüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
válasz 4Grider #5844 üzenetére
Nem tudom mikor indulnak, csak most
annyira nem történik semmi sem.
Ezért írtam, h idén biztos nem.
De már unalmas mindig ugyanazt a semmit
látni nap mint nap, ha kinézek az ablakon.
A városban járva felénk látom a sok bekötetlen semmit.
Már 2 éve ez van. Másnál már réges rég hozták volna
a cuccokat meg a rack szekrényt bekötni.
Felénk olyan xar a többi szolg, h hiánypótló lenne,
ha egyszer elindulnának. Azt az 5-6 Bázisállomást nagyon
jól lőtték be helyileg. De így döglötten hiába sajnos.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Kronos3000
senior tag
Megláttam hogy van új hozzászólás,felcsillant a remény,hátha van új fejlemény.Nemcsak az idén nem lesz ebből semmi,hanem még jövőre sem.
Wasabi...
-
trec12
addikt
válasz Kronos3000 #5846 üzenetére
Sajnos valószínű...
-
tsteve
senior tag
gigabírság a diginek...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest