Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz rothfb #39598 üzenetére
Lehetséges nem olyan egyszerű a történet és - mivel állítólag mindenképp létrejön a Voda deal - nem biztos, hogy prioritás ez már.... de ezt lehet csak én gondolom...
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Jelentem ma délután 3 óra körül életre kelt VoWifi, legalábbis nalam. Xiamomi mi 11 Lite 5G NE és 21 ultra is.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ACE-
addikt
Eseti jelleggel előforduló hiba lehet csak hogy működik
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
wisti
csendes tag
Sziasztok. Kettő db Mi 8 asom van.
Egyiken sem működik kezdetek óta a vowifi.
Ezek még hívásrögzítősek.
A Mi Note 10 emen most is működik.
Poco F2 nem működik.
Van egy pici aranyos Huawei P 20 is.
Ezen működött még pár hete de most már nem.
Nagyon gyenge a térerő a házamban kívül belül csak a Huaweijen műxik a 4G.
A Xiaomikat 100 méterrel odébb tudom 4G használni -
endrúdí
csendes tag
Szerintetek meg fogják csinálni a VoWifi-t, vagy az lett az új céges policy, hogy maradjon így, nehogymá' 4 forintért telefonálgassanak az emberek havi 1000 mellett, lefedettség úgy sincs szokjanak le róla, vegyenek vodás kártyát?
-
veterán
4 forintért telefonálhatsz így is. A vowifi a lefedettség miatt kell, meg ha digis számot hívsz vowifin, az ingyenes.
Lenne. Ha lenne vowifi. -
Lackooo84
nagyúr
Nemtom, de nekem kicsit gyanús ez, hogy pont a 3 legnagyobb gyártó készülékeivel nem megy...
The Truth is out there...
-
endrúdí
csendes tag
válasz 4Grider #39615 üzenetére
Ühüm, de annyira nem megszokott a lassan 1 hetes szolgáltatáskiesés a távközlési szektorban. "Józsi" elvitte a Bixes kulcsot magával a szabira és nem férnek hozzá a gépekhez?
Bár, ha jobban belegondolok a Voda tavaly nyáron egy hétvége alatt cserélte az ügyviteli rendszert és azóta sem tudnak számlázni a webes részét pedig hagyjuk[ Szerkesztve ]
-
vkp
aktív tag
válasz endrúdí #39618 üzenetére
Ne legyenek illúziók.. egy olyan cég olyan szolgáltatásáról sírtok folyamatosan, ami sosem működött olyan szinten, ahogy egy szolgáltatástól elvárná az ember, cserébe nem is kerül annyiba, mint a konkurencia ténylegesen működő szolgáltatásai. 2. simnek megfelelhet, ha éppen olyan területen élsz, ahol van lefedettség, de erre bízni mondjuk azt, hogy felhívjon a családom, ha bajban vannak, azt nem merném kockáztatni. Szerintem sosem árultak zsákbamacskát, aki egy kicsit is utána olvasott a cégnek, pontosan tudta a korlátokat. Aki ennek ellenére mégis áthordozta a számát abban a reményben, hogy majd jön a csoda és hirtelen kapnak frekvenciát és kinő 5000 bázis a földből egy-két hónap alatt, az szerintem nem ebben az országban él. Nyilván, lehet azt mondani, hogy "de pénzt szednek, akkor szolgáltassanak", ők meg azt mondják, hogy "el lehet innen menni, nincs hűség". Merthogy ez lenne a cél.
-
zelikocc
senior tag
Jelentem újra működik a VoWiFi Samsung készülékeken.
Nyomjatok egy repülő üzemmód be és kikapcsolást. -
endrúdí
csendes tag
Yeah Köszönjük!
-
gyulaszu
senior tag
válasz domper2015 #39624 üzenetére
Tévedsz: Mikulás elvette, Gabriella visszaadta
Egyébként nálam is visszatért Redmi Note 11-engyulaszu
-
Lackooo84
nagyúr
Most meg a Honor telómmal nem megy, hát ez beszarás....
-
Titan3344
tag
Nekem is volt vowifi ma reggel.
Fold4ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
Doggy dog
senior tag
Reggelre nekem is lett újra vowifi.
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
endrúdí
csendes tag
válasz ballazol #39633 üzenetére
Szerintem meg nem. Bocsi srácok a digis fórumban lehessen már a digiről beszélni. Igen, olcsó, kicsi, gagyi, köszi az észrevételt, fel sem tűnt eddig. Mamának tökéletes aki egy helyben ül az ezres optika alatt wifi6-al, nem roamingol a nagyvilágban, de neki jó, ha megy a VoWifi, mert jobb a hang, ha felhívom. Ennek a tapasztalatai miatt kerültem ide, hogy megtudjam másoknál mi a helyzet és kiderült, hogy felesleges a telefonbeállításokat böngésznem, mert egy hete nem ment a cucc.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem még mindig nincs a Honor 50-el.
-
dzf007
senior tag
Samu A52 VoWifi működik.
[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
válasz domper2015 #39642 üzenetére
Hát ennek semmi köze a vowifi-hez...
-
veterán
válasz Kenderice #39643 üzenetére
Nekem van egy Samsung Galaxy S10+-om. Egyik sim slotban van egy Telekom Domino kártya, másikban a Digis előfizetés. Ahol van digis térerő, minden oké, de ha hosszabb útra megyek, akkor bekapcsolom a dominós mobilnetet (Telekom szinte mindenhol van 4g-vel) és van olyan funkció, hogy ha nincs digis térerő, akkor a Telekom mobilnetjén keresztül működjön a digi vowifi. Egy telefonon belül. Olyankor egy másik ikon jelenik meg, mint a sima vowifinél és kiírva Digi helyett "Digi Backup Calling" van. Így mindenhol van digi elérhetőség, ahol van Telekom. Mindkét telefonszámon elérnek. Sőt, ha ilyenkor digivel hívok digis számot, ingyenes a hívás, hiszen vowifin keresztül megy, csak adat fogy a telekomos netből, de elenyésző a fogyasztás. Telekomos mobilneten keresztül telefonálok digivel.
Ezt Samsungok biztosan tudják Android 12 óta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest