Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13668 üzenetére
Úgy néz ki.
Hc-n ezért toljuk Tescos itemekben és általában vagy csinálunk egy klónt, vagy úgyis összejön valami újra. Nem egy tragédia. Fel voltam rá készülve. Csak eddig mindig jobb helyzetben dobott le, nem Travi pofozkodás kellős közepén. Így is nagyon élveztem, de most jegelem a Smitert, mert 1,5 éve semmi mással nem toltam szinte és egy picit meg is untam.
Jobbak az árak Hc-n (relatíve). Érdemes itt bohóckodni. Ám közben kikerestem a Ranger Pala árakat / statokat / és stratégiákat is. De az majd Sc-n. Jó lenne együtt nyomulni, mert a walk alone sem egy nagy buli egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest