-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Vettem 1 unid annit, mert már untam, hogy pont az nincs. 19/20/8. Nem lett rossz.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
shotika
őstag
válasz Peddy789 #15580 üzenetére
Van 3 socketes archonom és mage platem is, meg ghost armorból is van 3-as. Mire kiesik az enigma, addig úgyis találok ilyet ha nagyon kellene, bár nem hiszem, hogy annyit dob rajta.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
tiborv
aktív tag
-
_ocsisajt
őstag
válasz tibcsi0407 #15582 üzenetére
Köszi!
OMGtl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
wm2
őstag
-
Peddy789
őstag
válasz tibcsi0407 #15582 üzenetére
jajaja szerintem is a sigon weapont hasznalja inkabb , azt a vacak uniq fegyvert amit tok jo erzessel onmaganak talalt meg dobja ki.
amugy a Civerb's Cudgel az igazi meno low level cucc, a max damage nagyon adja.[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz shotika #15569 üzenetére
Az nem volt jo domtes Ebben socketelve 3 socket kerul, tehat tokeletes enigma base.
Az archon plate pl mas teszta.Nekem kozben 74 a hc necrom, poison nova specen. A resistek eleg nagy problema hcben.
A poison resistem kicsit levan szarva, -13, erre tegnap black marshon majdnem megkurt egy extra fast ilyen lepkefing (kicsi madarka) csapat.. olyan poisont kaptam hogy csak pislogtam. -
Prowler
senior tag
Van itt valaki aki classic karakterrel tolja? Expansiont már ezerszer kivittem, gondoltam csinálok egy classicot tegnap. Limitáltabbak ugye a lehetőségek (nincs rúna, charm, stb). viszont egyenlőre élhető a játék. Hellig elvitte már így valaki? Kíváncsi lennék hogy a szörnyek ugyanolyan erősek-e valamint hogy változik-e az immunitás bármit is LoDhoz képest.
Veremivadék Undorkutya
-
_ocsisajt
őstag
válasz tibcsi0407 #15576 üzenetére
szintezőnek nem lesz jó (másik classnak), ha rip van?
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
B. Tamas
aktív tag
válasz Peddy789 #15557 üzenetére
Köszi, ezt sose néztem. Mostmár ezt is tudom, igaz jó ideig nem lesz rá szükségem, nem tervezek új karikat a közeljövőben.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
shotika
őstag
válasz Lézerparaszt #15566 üzenetére
Csupán érdekességképpen dobálom a képeket, nem szoktam tradelgetni
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
wm2
őstag
Ha már megtaláltam ezt az Ormust, valami ilyesmit építeni rá.
1. 3/20 fire Eschuta vagy 2 sox ultraritka enchant/mastery orb. (lots of FG bro)
2. 2 sox fire sorc Circ
3. 3/add fire amu
4. 2x sk ring
5. Magefist
6. Arach
7. Fire life fhr skillerek
8. Torch/Anni
9. 5/5 fire facetek.
10. + Battle CommandAztán benyomulni Palával, Summon necive. Fury duduval meg Frenzyvel a rengetegbe. Enchantress. <3
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
-
Hellwhatever
aktív tag
HC Ladder Walk @NA hamarosan by: DarkHumility - Twitch
A következő napokban lesz jópár walk: Bunch of planned Korean Dclone walks happening this week, details within! • diablo2.io
Elvileg ma este is lesz Asia-n egy SC Ladder Walk a mi időnk szerint 23:00 körül ami nincs benne a listában.
Nagyon megindult, csak ma ütöttem 3-at vagy 4-et, nem is tudom már
[ Szerkesztve ]
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15559 üzenetére
Ki be lépkedés az alap. Legutolsó karimat elajándékoztam. Most kis Sc aztán visszatérek. Megvan a BOTD rw de nem merem kirakni. Az a jó, hogy a Smitertől át tudok passzolni a Zonnak cuccokat. Ami kell még az egy fasza 2 sk Zon circ (de inkább 3 sox diadem ias ed-vel) meg max ar life charmok. Esett tegnap egy 7 frw ar gc. Még ennek is örültem. Meg 3 frw 11 fire res ér 5 fhr 27 def sc. Ezek nagyon jól jönnek majd neki.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
_ocsisajt
őstag
Csináltam egy Amazont. Első loot level1-en egy likas wand amin van +1 corpse exp meg +2 raise skeleton... Ok... Ez jel volt, hogy vissza necrohoz
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Peddy789
őstag
igen ezen enis gondolkodtam hogy legyen elrakva eleg cucc a kovetkezo kariknak.
De ha az ember sokat jatszik elvileg ugyis kiesik megfelelo mennyisegu alap cucc hiszen azok elvileg gyakoribbak.
Ez a halal dolog amugy nem igazan zavar mert amugyis szeretek karit huzni nem zavar a single player se, meg ha vigyazni kell hogy ne haljon meg az ember, izgibb igy, jobban szamit a skill.
Tegnap hogy villamgyorsan kitudtam lepni a gamebol pl csoda volt, ha 300ms-el kesobb nyomom mar halott vagyok -
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15553 üzenetére
A HC lényege, hogy legyenek elrakva norm-nm-hell itemek, amikkel könnyebben vissza tudod magad hozni a halálból. Ehhez elég egy Sigons öv-kesztyű-cipő és angelic nyaklánc/gyűrű pl. Aztán egy Treachery + life charmok és nyomhatod tovább. Ha van mögötted egy csapat ez nagyon nem okoz problémát. Kevésbé szenvedős. Ám egy anti-meta Fendzont, vagy izmos physical Bowazont lehetetlen HC-n építeni. HC-n Trapsin a legjobb. Meg a Smiter, aki nagyobb valószínűséggel él át egy-egy interruptedet, mint egy pajzs nélküli Bowazon.
SC. Türelmesnek kell lenni. Ill. hagyni a populáris tradet. Én 0-50 MF-el tolom a Pit-et pl. Kifejezetten fehér-kék-sárga “extremely rare” tárgyakra vadászom. Hidegen hagy a Shako. PAmi/rubyért vihető, mivel a craftolás a másik kedvelt elfoglaltságom. Egy 2 all sk 10-20 fcr 20-30 str pala amu tartja az árát. Egy jewelers monarch of deflection is. Ha Sc-n a jó trade érdekel, akkor a PvP és rare/craft cuccokra kell rámenni. Nem tudom ezen mennyit segítene egy jó D2R magyar oldal.[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
_ocsisajt
őstag
Skacok... Hát csak a defaultra kellett nyomnom, (update: ) vagy még most nézem jobbra-balra a menüben is van... És ott volt(ak) a custom(ok)... Remek! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
B. Tamas
aktív tag
válasz _ocsisajt #15551 üzenetére
Röviden: IGEN
9 karakterem van de én sem jöttem rá hogyan lehet globál elmenteni szóval mindnél be kellett álligatni Ez van. Ahogy mondani szokták, ez nem bug hanem fícsör.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Peddy789
őstag
valoban sokkal kevesebb a trader, viszont egyelore ahogy megfigyelem sokkal ertekesebb minden cucc, es tobb ertelme van az araknak.
Mivel gondolom a halalok miatt folyamatosan torlodnek is itemek ki a jatekbol, nem csak egyre tobb es tobb van mindenbol.
A vipermagi ami azert nem egy lehetetlen cucc meg mindig 150 fg korul megy.
A hr runak is meg mindig tobb ezer fg-k, shako is 800+, a torchok is tobb szaz minimum minden classnak.
Tehat nekem ez a resze jobban tetszik, de a csapat hinya problema valoban, plusz a trade egy kicsit fajdalmasabb mert kevesebb a kinalat.
Viszont itt meg van kedvem jatszani, mert ha talalok valami felig ertelmes cuccot akkor nem 5fg-ert kell eladni. -
_ocsisajt
őstag
Nagyon hülye kérdés...
Megvettem a D2R-t. Mivel alapból HC játékos vagyok máshol is, ezért szépen indítottam egy multis nekrót (hátha majd jön haver egyszer). Meghalt a kari, elbénáztam, ez van, semmi gond. Be volt állítva keysetben pár dolog, ezt le is saveltem jól. (nekem bal oldali custom egérgomb szokott az inventory lenni pl.).
Most új karinál nyomnám az inventory-t, de nem reagál, mondom what? Újra be kell állítani? Bemegyek gombokhoz, ott is látom lehet savelni és még szól is, hogy "rámentsek"??? Mondom ne, de akkor hol a load?
Hát lehet én vagyok a full béna, de ez most mi?
Most minden új karinál be kell állítgatni és ha igen, hol lehet loadolni, ha már lehet savelni?[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15549 üzenetére
Ezért toljuk Tescos cuccokban. Több high lvl karival haltam már meg. Ezért HC. De a trade vérszegény. Mondjuk ladder publicban is. Meszze nem az, mint régi szerveren. Betolod, hogy O fcr amu és betolja rá a Marát. Az AR ringre meg panaszkodik, hogy “ez nem is all resist!” Sok ilyen van, le sem írom.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
Peddy789
őstag
65os a hc necrom, de nagyon para ez a hc jatek. Csak nm baalrunban tegnap 50 hpval leptem ki, valakit meg lattam meghalni O.O
-
Prowler
senior tag
válasz Bennyboy #15546 üzenetére
Nekem ez van most kaszabolni: [link]
Nem a legerősebb build de az immunok nem okoznak neki gondot és terít szépen a villám sebzéssel.
Crescent Moon Phase Blade-el elég jót megy.
Ha segítőnek mellé még ki tudsz rakni egy Infinityt, akkor meg tényleg jó világ van.Veremivadék Undorkutya
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok, bár már kérdeztem de azért még kicsit fárasztalak titeket
Hamarosan 35 leszek a palámmal amivel eddig a fire aurával toltam ami nagyon fun volt.
Úgy tudom ekkor már érdemes rebuildelni mert nem lesz sebzésem. Szintezéshez csak a hammer pala ami szóba jöhet? Egy oldal azt ajánlja de hátha ti tudtok mást is mondani. Lategame-re olyan buildet szeretnék amivel tankos vagyok mert a sorci után elég volt a fekvésből A kalapácsdobálás annyira nem adja. köszi, pusziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #15542 üzenetére
Ahogy néztem 450 fg lenne, ha nem ehereal lett volna. Így kaptam érte 20 fg-t.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Vismajor01 #15541 üzenetére
Király, ez az én formám
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Vismajor01
addikt
válasz MikeWazowski #15540 üzenetére
Rossz, igy nem er semmit.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
wm2
őstag
válasz Lézerparaszt #15537 üzenetére
Használható. Nighton. Str Dex és 2 all sk nélkül ezeket lehetetlen eladni.
Ez meg lvl12 haha
Ez azért jobb. Jó volt a gamble máMMa.
Ozora <3
-
Lézerparaszt
őstag
Amit fentebb linkeltem annyira rossz amulet lenne? Egy ajánlatot sem kaptam még rá sehol [kép]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
-
wm2
őstag
válasz Hokunda #15531 üzenetére
Van +damage is (Knights auto mod) is. PvP-ben elterjedt. Boostolják vele a Phoenix/Forti rw-t. Erre a célra viszont nem az Akaran Rondache a legjobb választás, hanem valamelyik elite verzió, ST, SR vagy Vortex. A Paladin pajzsokról még annyit tudni kell, hogy “all 5 Elite Shields have an average damage of 42, except for Sacred Rondache which is 42.5.” End gameben a Vortex a legjobb, de nagy a str/dex követelménye a max blockhoz. Ezért a legtöbb lovag az ST/SR párost preferálja.
Ozora <3
-
Hokunda
senior tag
Üdv, lenne egy kérdésem, hogy ez a játékban bug vagy a Traderien?
El akartam adni apróért az oldalon, de egyszerűen Akaran Targenál csak enhanced def opció van, dmg nincs (egyébként én se emlékszem, hogy láttam volna). Mondom magamnak all res nincs, nem ér sokat, de perfect gemnek jó lehet szintezni. Viszont az attack ratingen és socketed részen kívül az oldal nem engedi feltüntetni, hogy van még +ed. Ez bug vagy miért van?
-
wm2
őstag
Alakul a Fendazon. Köszi Baal. Valami fasza kis rare circ/diadem kell még neki.
Bika egy picsa lesz ez majd meglátjátok.
Ozora <3
-
wm2
őstag
És elég jó áron megy, ahogy nézem.
Vki csinál Ele Dudu-t? Viheti. A második kép: vmi ilyesmi kellene a palámnak csak 2 all sk-es és + light res.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
Majdnem perf Baal-tól. De mi ez mi?
One of the few bows which ignores a target's Defense, Widowmaker almost never misses, especially if combined with its bonuses to Guided Arrow. It is sometimes used in player versus player mode, mainly to deliver Poison Damage (Assassin's Venom Skill), or to apply Open Wounds.
Ozora <3
-
MikeWazowski
veterán
Esett egy vex runa traviba. Mivel volt pul runam is mondom veszek egy 4socos flailt és csinálok egy hotot eladásra. Na a hoto maxos lett, és el is ment 500 fg-be.
Egyébként lvl87-tol farmolom chaost meg travit, most lettem lvl90, de persze ber vagy jah sehol
[ Szerkesztve ]
-
-
sto1911
veterán
válasz tiborv #15492 üzenetére
Hell A1 egy alulméretezett sorc-al, Tower 5. Van ott ugye 5 szoba, abban 3 unique és a countess.
Sorcom fireball+hydra hibrid, erre az összes boss jég+tűz immunis volt.
Úgy kellett lehoznom a mercet.
Megoldható volt, igen. Fun volt? Határozottan nem.
Nyilván nem mindennapos helyzet, de elég illúzió romboló új játékot kreálni egy boss immun miatt.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Végre MrLlama beleszáll a nem kevés D2 értelmetlen designba is, kezdve a level 99 grinddal: https://youtu.be/rbxQwh6y7GU
Remélem lesz hatása, és akkor jöhet a többi.
-
Smite
tag
Van itt barb akinek kéne IK cipő, kesztyű és fegyver?
-
shotika
őstag
válasz Peddy789 #15509 üzenetére
Az még nagyobb baj, h a botozók nem csak a trédet cseszik szét, hanem hosszabb távon megölhetik az egész játékot. Bizonyos cuccok kva ritkák, ha ennyire nincs türelmük kiszedni, nem értem, hogy miért kell akkor botozni, hisz lényegében tönkreteszik a saját játékukat is...
Van jópár újabb game, miért nem mennek át oda, ahol nagyobb sikerélmény van...Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Lézerparaszt
őstag
Tudnátok mondani valami olyan trade oldalt ami nem halott? A Traderie-t használtam de eladni nem sikerül rajta semmit. Találtam egy Harlequin-t még pár napja, örültem hogy végre kicsit tudok fejlődni (kettőt találtam, az egyiket felvettem). Azóta is fent van traderie-n, bottal sem piszkálják meg, de a másik 20 cuccot sem amit felraktam olyan áron mint másé (pedig jobb stattal), vagy olcsóbban.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15509 üzenetére
Hc-ban meg napközben alig volt mozgás. Magic, rare és crafted itemek senkit nem érdekeltek. In game, a pillanat hevében azért lehet jó (és szar) tradeket csinálni. Úgy látom viszont, hogy az anti-meta karikra még mindig drága minden. D2R-ben ezeket messze elkerülik. Pár napja említettem a JMOD-et. 10k fg-ért passzolta el a cimbi. Ezekeleve olyan dolgok, aminek a hozzávetőleges árát is felesleges nézni, mert a legtöbb embernek annyit ér, amennyit fizet érte. Rég D2-ben is egy 13x Shako-t alig tudsz eladni 4 pamethyért. A populáris dolgok hamar lepörögnek és felértékelődnek a magic, rare és crafted itemek, abagy az “extremely fucking rare” cuccoké.
Ozora <3
-
Peddy789
őstag
válasz savior #15508 üzenetére
4 honap elvileg.
A feltetelezesed arra alapult ami az elozo season 0ban tortent.
Valoszinuleg a helyzet megvalttozott mivel mostanra mar konnyen lehet botolni.
Ingyen lehet letolteni a blizz soso / hamemrdin botokat travi farmra.
Ezzel egyutt az olcsobb account..
Szarra van botolva minden softcoreban sajnos, szerintem csak ezzel magayarazhato ez a hihetetlen deflacio. -
savior
őstag
Látom már alig van értéke a dolgoknak ladderban, pedig csak 2(?) hete indult. Azt hittem vagy 2-3 hónapig ellehet majd adni a dolgokat normális áron.
Meddig tart a ladder?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
A Diablo 2 Resurrected most akciós.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
LZs?!
aktív tag
válasz Peddy789 #15486 üzenetére
Oh, Grief.
Így már értem; noha eddig nem értettem, pontosan miként bugos. Köszi a leírást.
Ezért pedig max-respect; t.i. melee karikban számomra az 'egy klikk -> egy ütés' mechanika a legnagyobb játéktechnikai visszatartó erő (igen, van hold-on, auto attack, illetve a Zeal jellegű 'chained attack' skillek)...eddig, mivel ezek szerint most már van kényelmi 'work-around'!
Egy tipp amguy amit nem sok helyen hallok viszont a mele karikat 500x jatszhatobba teszi: ha bevan kapcsolva ez az uj fajta skill hasznalat az optionsben, akkor ugye pl a W betu megnyomasara hasznalja a kari a skillt, nem kell utana mar jobb/bal klikkelni.
Nahmost en a W beture beraktam a berserket, es klikkeles nelkul nyomva tartom a W betut, a kari akkor folyamatosan megy a kurzor iranyaba, es ha mob kerul ele akkor elkezdi utni a berserk skillel.Nevermind...
-
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15504 üzenetére
Ilyeneket Vex/Ohm-ért látni már. Most egy jó pár Cow runon vagyok túl. 5sox ycs-ken kívül semmi. Gul esett. Fel sem vettük. Röhögtünk egymás balfaszságán. Hagyni kell a bótolást a francba. Játszani kell. És ezt most csapatban élvezem a legjobban. A fejlesztgetést meg ahogy esik. Nem hajt a tatár.
Ozora <3
-
Peddy789
őstag
-
MikeWazowski
veterán
válasz tibcsi0407 #15500 üzenetére
ohh, jó tudni
-
wm2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest