Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    válasz LZs?! #15482 üzenetére

    Tok jogos bocsi, deflacio volt :D en csak hulye mernok vagyok, ezek a kozgaz fogalmak sajnos nincsenek meg tisztan, de mośtantol emlekezni fogok!


    A berserk damage bugosan van irva a karakterlapon, ezt nem siekrult meg kijaviutaniuk.
    Itt tudod megnezni az osszes cuccot nagyabol: https://imgur.com/a/LBVgMec

    D
    e latom a fegyver az a load one more image mogott volt:


    Ezzel mentem + stomrshield. (travincalba jol ereztem magam vele, gyengebb helyekre lehet valami mfes offhand pl alibaba)

    A berserk ugye felszorozza 780%-ra a damaget, ez erre a 397-re ez teljesen hat, igy a valos sebzes utesenkent pl tranvincalban ismail ellen kb:
    Damage: 9187–9486
    Attack Rate: 9 frames (2.78 hits per second)
    Damage per Second: 22,644

    Ezt amugy a +max damage + ar charmok nagyon jol novelik, az inventory-ban van nekem is jopar. Tehat ennel talan nagyobb is volt, a szimulalt damaget a maxroll char plannerben lehet megnezni: https://d2.maxroll.gg/d2planner/zg0106en
    Meg a war traveler is nagyon jo a +damage miatt.

    Frenzy barbot nem probaltam, azt tudom hogy ez nagyon bejott, valoszinuleg a dps is joval nagyobb. A kerdes gondolom hogy mit akarsz farmolni.

    Egy tipp amguy amit nem sok helyen hallok viszont a mele karikat 500x jatszhatobba teszi: ha bevan kapcsolva ez az uj fajta skill hasznalat az optionsben, akkor ugye pl a W betu megnyomasara hasznalja a kari a skillt, nem kell utana mar jobb/bal klikkelni.
    Nahmost en a W beture beraktam a berserket, es klikkeles nelkul nyomva tartom a W betut, a kari akkor folyamatosan megy a kurzor iranyaba, es ha mob kerul ele akkor elkezdi utni a berserk skillel.

    Igy nem kell egyesevel kivalasztani, klikkelni, stb, megy elore mint a csephadaro es szetcsap mindent.

Új hozzászólás Aktív témák