-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Hogyan tudom kipróbálni a d1-et d3-ban? Kezdtem új karaktert de nem volt ott a portàl. Mit csinálok rosszul?
-
FuRiONight
addikt
Partyban szivesen játszanék, leginkább tourment I-en.
Nevem: FuRiONight lvl 70 crusader 24plvl
-
FuRiONight
addikt
Segitséget szeretnék kérni, nem tudok belépni ebbe *****. Csak egy blizzard-os supportig jussak el, kő kövön nem marad az tuti.
-
FuRiONight
addikt
Hali
Munkahelyi gépről be szerettem volna lépni a battle.net-re, nem engedett be és irta h kapok egy e-mail-t.
Ezt kaptam:
Blizzard has locked the Battle.net account ****@gmail.com due to an unusual change in its access pattern.
If you recently changed your connection pattern, you can unlock your account with a simple password reset. Visit the Password Reset page to begin the process. The form can also be reached by clicking “Can’t log in” on any Battle.net login page.
If you did not recently change your connection pattern, someone else may have attempted to access your account using your password. We encourage you to follow our security checklist to secure your computer, and then performing a Password Reset to unlock access.
Once you’ve regained access, consider adding Battle.net SMS Protect, a free service that allows you to quickly recover your Battle.net account using a mobile device. For more information, see the SMS Protect FAQ.
Más ip-ről léptem be, az volna a gond?
Előre is köszönöm a segitséget!
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
addikt
Néhány kérdés:
-honnan lehet ilyen szárnyakat szerezni?
-ha elöször a D3: RoS veszem meg, abból nem lehet gond? Mármint azt aktiválom be, majd később a az alap D3-at? (tudom, alap is kell hozzá, de ha ros-t találok olcsón akkor elöször azt venném meg)
-
FuRiONight
addikt
Hol tudom legolcsòbban beszerezni D3+RoS-t?
Playit-re megy valaki?
-
FuRiONight
addikt
Meddig tart pontosan a Diablo 3 akció?
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Nemrèg kaptam e-mail-t, hogy akciòs a jàtèk.
Megjelenèskor megvolt a jàtèk, sajnos hamar ràuntunk.
A kèrdèsem az volna, hogy azòta milyen irànyba fejlődött, milyen vàltozàsokat eszközöltek azòta?
Mert jòkat olvastam, de a tapasztalt jàtèkos(ok) vèlemènye megint màs lehet (ès rèszletesebb)
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest