Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
Hosszú idő után tegnap ismát beléptem a játékba, és alig találtam csapatot magamnak ns - ben ... percekig keresett, mire talált ... mindenki a Season - t tolja ?
A barátlistámon igen , de hogy mindenhol azt nem hittem volna
-
sith7
nagyúr
Fel kell menni discord - ra, beírod mit szeretnél és ott a csapat 1 perc alatt, csak annyi , hogy lehet minden nap más emberekkel tolod, de ha jól rémlik pár ember írta neked a fórumban is, hogy vedd fel barátnak, és segítenek
Én itt nem fogok megint mindent 0 - ról elkezdeni, csak akartam 1-2 kört tolni, de ha nem hát nem, van még pár játék a gépemen, amivel szívesen játszom , nem csak a D3
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Nem lehet, hogy rossz torment szint volt beállítva? Én is ns -ben maradtam, én jelenleg is látok T13 -on 100+ rift játékot, gr is van 30+ ,bounties is. Persze ez össze sem hasonlítható a season beli mennyiségekkel, de nincs az az isten, hogy még egyszer ugyanazt a wd -t felszintezzem, a többi kaszt meg nem érdekel.
-
savior
őstag
Hogy lehet az, hogy a videon a thousand stormos monk 100 milliardot kritelt, en meg 1 milliardot kritelek? Kisebb a paragonom meg a gemek szintje, de hogy lesz ebbol 100szoros sebzesnovekedes?
[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
_ocsisajt
őstag
-
Dambi
csendes tag
Urak!
Valaki röviden leírná,hogy miként kell játszani a Jade Wd-vel.Néha olyan gyorsan lemennek,máskor meg szenvedés.
Para 1040 vagyok,a Gr 80 megy vele.
Köszönöm.Ktm RC8
-
KubanitoS
veterán
Szóval a GR80 lemegy vele, de nem tudsz játszani vele?
Odamész a szörnyek közé. Rájuk nyomod a locust swarmot, majd a hauntot. Pirannyákkal összehúzod őket és amikor a convention of elements a méreg sebzésen van, nyomsz egy soul harvestet.
Gondolom marha sok újdonságot mondtam.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
Vistaboy
veterán
Nos, pár nap után én is megosztom a tapasztalataimat - szigorúan egyszemélyes játék szempontjából. Mint korábban írtam már, a mostani szezon kizárólag teljesen a fun jegyében fog telni nálam, ergo nem érdekel sem a Leaderboard, sem a Season Journey (Mondjuk az extra ládahelyet azért igyekszem összehozni, ha sikerül, de nem leszek öngyilkos, ha nem jön össze. ).
Jelenleg így fest a karakterem, most azt próbálgatom, hogy a megszerzett teljes Inna setet miképp tudnám úgy variálni extra legekkel, hogy a Mystic Ally-k minél harcképesebbek legyenek. A Tasker and Theo eddig nem szerepelt a buildben, ami alapján építettem a karit, pedig a próbák alapján sokat jelent a 49% támadási sebesség. Mivel még szűkében vagyok a matiknak, ezért pár cuccon elég gyatra a roll, nem adja be azt, amit szeretnék.
Mondjuk még nem esett sem Convention of Elements, sem Unity, így egyelőre még nagyon kezdetleges a build. Jelenleg Torment X-en játszok - bírnék fentebb is, de Quin69 is azt ajánlotta valamelyik fentebbi videójában, hogy érdemes inkább párat visszavenni a nehézségen, mert úgy gyorsabb a farmolás.
Amúgy, ahogy észrevettem, mintha gyorsabban jönnének a Paragon pontok még egyedül játszva is, mint az előző szezonban, már most P312 vagyok, ami ígéretes, remélhetőleg a Season 7 végére én is képes leszek elérni a P1000-et. Kis híján megvolt a P800 S6-ban, úgyhogy most a T13 miatt szerintem össze fogom tudni hozni az ezret is. Majd kiderül.
Egyébként, véleményem szerint nem kellene adniuk ezeket az ingyen seteket a Season Journey során. Sokkal élvezetesebb úgy a játék, hogy neked kell összeszedni - kikockázni, Kadalázni, stb. - azt, amit akarsz. Nekem legalábbis az volt, és így sem tartott tovább három napnál, mire meglett szinte minden cucc, pár ritkaságot kivéve. Mert hát őszintén, annak mi értelme, hogy minden egyes szezonban egy-két nap alatt végigrohannak a Season Journey-n, megszerzik a plusz ládahelyet, onnantól meg nem érdekli már az egész játék?
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
SQX_Barto
addikt
válasz Vistaboy #92475 üzenetére
En speciel egy seasont arra hasznalok, hogy "kimaxoljam" a karaktert, amennyire lehet, szoval en meg az ingyen set nehezitesnek sem orultem (na nem mintha nem lett volna meg pentek este a Chapter 4)
Ladahely mar egy fokkal nehezebb, mint elozoben (bar mar megvan)
Nekem mar csak a Guardian van hatra, de oda a T13 rift 4 perc alatt, nem olyan gyors moka. Solo 75-tel is vannak meg gondjaim (solo 72-nel tartok)
De attol meg nagyon nem all meg az elet a Guardian utan. 4-es GR metaba valamennyire belefer a WD, bar ahogy a Leaderboard-ot nezem, a dps monk hatekonyabb. Ha mar 100-as partik kesobb stabilan hozhatoak wd-vel is, akkor is boldog leszek, es omleni fog a paragon. Jo lenne 1500/2000 fele vegezni, meg mondjuk egy solo 80-85 lenne a vegcel zarasig. (Bar nem tudom, meddig fog vinni a lelkesedes)
Eddig mindig sikerult ket (vagy tobb) karaktert inditani seasonban, most megprobalok csak erre fokuszalni.
(Bar mar filozom egy support barbaron masodiknak )Azert ahogy nezem mar kicsit finomodtal az evek alatt, de meg mindig probalod csokonyosen a sajat utadat jarni, ami persze nem baj
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
DjDanee87
addikt
válasz Vistaboy #92475 üzenetére
El kell szomorítsalak, a T13 nem ad igazán számottevő XP-t. Még mindíg 4-5x több XP jön azonos szintű GRből. P1000-re akkor van esélyed, ha menni fog GR80-90 farmolás, mert annál alacsonyabb GRben P800tól már csak elhanyagolható XP szerezhető, annyira megnő 1-1 szintnek az XP követelménye.
-
Peppo
őstag
Új divat lett rift közben, hogy ha kék goblint vagy packot fogunk, valami gyökér mindig bezárja, hogy még a legendaryt és a db-t is alig lehet összeszedni? És még csak nem is azért, hogy újat nyisson, mert aztán rögtön kilép a partiból. A nemesis nélkül pylonhoz rohanó gyökereket már megszoktam, de a goblinokat azért tisztelte a nép korábban annyira, hogy megvárja, míg leverjük és összeszedjük a lényegesebb cuccokat.
-
Dinasti
senior tag
A hellfire ring megszerzéséhez kell vmi küldi? Vagy csak menjek a kulcsal jelölt mapra és ott lehet farmolni? Van cd-je a farmolásnak? Mert 1 bosst megöltem de nem esett tőle. Vagy a nehézségi szint is számít?
-
DjDanee87
addikt
válasz Dinasti #92480 üzenetére
Számít a szint. T10en van rá esélye, hogy 2 machine essen a keywardenből. T13on akár 3 is. Aztán ha van legalább 1 mind a négy féle machineból akkor a bossokból eső alapanyag is függ a nehézségtől, de a pontos mennyiségre már nem emlékszem.
Aztán még a receptet kell megvenned Act 2 mystichez közel álló árustól és mehet a craftolás.
Peppo: én még kellemesen csalódtam a publicban eddig. Előző szezonokban ha nem volt ember friend listán inkább soloztam. Most viszont mentem public riftet és bountyt is. A bountyt közben összejött 4 pet, mert minden alkalommal mrgvárták míg odateleportált akit érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
-
Peppo
őstag
válasz DjDanee87 #92481 üzenetére
Mintha azt mondták volna, garantált a 2 key, de nekem többször is csak egy esett. Na nem mintha nem lenne elég. Szerencsére a kulcskeresés azért sokat egyszerűsödött a kezdetek óta. Ha belegondolok, ott mennyit kellett brácsázni egy hf amuért, ami 99%-ban hulladék volt.
Úgy vettem észre, t10-en bőven elég überezni, 2 vagy 3 összetevőt dobnak. Próbáltam t13-on, de most még megizzasztottak rendesen. Persze jó cuccban sima ügy lesz az is.
Van pozitív tapasztalat is publicban. Tegnap pl. überezéshez meglepően jó csapat jött össze. De a goblinok viszont, úgy tűnik, a hülyékhez vonzódnak, mert akármikor találok publicban valami zsírosabb zsákmányt, mindig ott egy ilyen gyökér. Azt is szeretem, amelyiknek bár beírjuk, hogy goblin van, azért előtte még körülnéz, hátha ránkhúzhat pár elitet is. És sikerül neki. Aztán a végén odajön lootot szedni.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
tud valaki adni egy friss linket ahol az összes aktuális leg gem (S7-el bezárólag), megtalálható a tulajdonságaikkal együtt?
Amit eddig találtam mind hiányos.
Köszi!
free your mind
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, segítséget kérnék. Van egy oldal, ahol nagyon jól összevannak szedve kasztonként a build-ek. Kategorizálva a felhasználástól függően (meta,solo,farm, stb..) Már többször láttam linkelve, de nem emlékszem a névre és hiába keresem. Kisegítenétek. (Nem diablofans és a domainben nincs diablo szó)
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Pitymaszter
tag
válasz WOT-H-A-C #92487 üzenetére
Gondolom az Icy Veins -re gondolsz.
[Icy Veins D3 oldala]Szerk.: Per-pill más oldal nem jut eszembe
[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Vistaboy
veterán
válasz DjDanee87 #92477 üzenetére
Hát, akkor valóban nem. Nemhogy GR80-90, még GR70 sem sikerült soha. Egyszer összejött nagy mákkal a GR69, de azóta már nem tudtam megismételni ezt a bravúrt. GR65 felett mindig nyögvenyelős, legtöbbször kifutok az időből, valamiért nincs elég sebzés, vagy csak nem rohanok eléggé, hogy elérjem a pilonokat, a fene tudja. Most is ettől félek legjobban, hogy megint a GR70 követelmény miatt fogom elbukni a ládahelyet.
S6-ban is csak ez hiányzott a következő fokozathoz, szerencsére ott már előbb meglett a stash. A Set Dungeonokkal is szenvedek még mindig, annak, aki kitalálta ezeket - sőt, inkább azt, aki követelményként tette be a mesteri szint elérését -, szívesen megszorongatnám a gigáját...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bird
addikt
-
Pitymaszter
tag
válasz Vistaboy #92489 üzenetére
Annyira azért már nem vészesek az Set Dung-ök. Anno a könnyítés előtt csináltam meg az összeset, hát az azért nehéz volt(!) mentek is rendesen az anyázások. Nekem sokat segítettek a youtube-os videók hogy mit hogyan és merre kell csinálni elég hasznos infókat lehet így összeszedni.
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Vistaboy
veterán
Akkor légyszíves, linkelj már be nekem egy friss Inna setes buildet, mert eddig akárhol néztem, csak a Rainment és Sunwuko setet látom, azok meg nem érdekelnek. Ami pedig Inna setes, az még mind csak 2.4.1-es. Köszi előre is.
(#92491) Pitymaszter: Nem vészesek, csak én ám elég ideges típus vagyok. Ha valami nem sikerül ötödszörre sem, inkább hagyom a fenébe, a billentyűzet épségének megóvása érdekében. Eddig kettőt sikerült összesen megcsinálni, a Zunimassát és az Invokert. Szerencsére ezzel most is kibekkelem majd, mert úgyis kell HC karit indítani, és majd Crusaderrel megcsinálom az Invokeres dungit. A többire nincs idegrendszerem.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Vistaboy #92492 üzenetére
Csak ismételni tudom magamat: "Ha az épp aktuális gearral és skillekkel próbálkoznál..."
Amúgy meg itt a generátor build monk. Az inna most nem véletlenül nincs a diablofanson... Amúgy az egyik legnehezebb karaktert indítottad S7-ben. Oda kell a türelem...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Vistaboy
veterán
A Set Dungeon kivételével más nem tud kihozni a sodromból. Az, hogy nem lesz meg a GR70, nem nagyon fog felcseszni - bár picit idegesíteni fog, ha emiatt elbukom a ládát, de az más, túlélem. Viszont ezek a Set dungik, hát, hogy is mondjam... nyomdafestéket tűrő jelzőkkel nem tudom azokat illetni, akik ezeket kitalálták.
Köszi amúgy, majd megnézem, mit lehet tenni, de annyira nem érdekel már a játék, hogy most emiatt álmatlan éjszakáim legyenek. Hamarosan jön a BioShock Collection, majd utána a Skyrim Special Edition, onnantól Diablo pihenni fog egy kicsit.
-
KubanitoS
veterán
válasz Vistaboy #92492 üzenetére
Felmész Youtube-ra. beírod, hogy Inna Diablo 3 és ugyanígy bármilyen más szettet is és a kapott videók mellett látni fogod a verziószámot is, amire kitalálták a buildet.
2.4.2-ben nincs Inna build, ami komolyan hatásos lenne.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
DjDanee87
addikt
válasz Vistaboy #92489 üzenetére
Followerre nemtudom mennyire figyeltél oda, ha már soloról van szó. Itt találsz róla részletes leírást, ha érdekel. Ami szerintem a legfontosabb, hogy találj egy lehetőleg 85%os Oculus Ring-et a followerednek, bármelyiket is használod. A gyűrű úgy működik, hogy ha megölsz egy lényt megjelenik egy sárgás kör, amiben állva érvényesül a 70-85% sebzés bonus. Kicsit kevesebb mint fele, amekkorát növel a sebzéseden egy CoE gyűrűhöz viszonyítva, de ha szerencséd van a lerakott körök pozíciójával akkor COE gyűrűvel ellentétben ez szinte folyamatosan van - nagyon érezhető a különbség hogy benne állsz-e éppen, vagy sem. Tehát önmagában ez az egy gyűrű hatalmas segítség lehet GR70 eléréséhez.
Másik a set dugneon, ha mindenképpen soloban akarod csinálni, monkként az innát és a raimentet javaslom. Az a kettő nem olyan nehéz. Persze a legtöbb esetben érdemes külön buildet csinálni, más itemeket használni a set dungeonben, ami elősegítheti a feladat teljesítését. Például raimenthez in-geom fegyver a kockába és nemesis bracer. Így a bent található pylonokból tudsz idézni eliteket, az eliteket megölve pedig aktiválod az ingeomot és 10 (vagy 15?) secig folyamatosan tudsz dashelni, ami nagyon sokat segít a feladatban: érd el a ládát 2 perc alatt. Ilyen apróságokkal a legtöbb set dungeon teljesítése lényegesen könnyebbé tehető, csak meg kell találni hozzá a megfelelő skillezést és itemeket.
Ha pedig lemondasz a büszkeségről, hogy soloban teljesíted, akkor partyban raiment 1-2 tryból meglehet masteryre. Te rohansz a ládáért előre, míg a csapattárs kiírtja a félreeső részeken lévő dögöket.
szerk: "Szerencsére ezzel most is kibekkelem majd, mert úgyis kell HC karit indítani, és majd Crusaderrel megcsinálom az Invokeres dungit. "
A mostani journey nem kér HC karaktert már.
Az Inna buildet meg nyuogdtan nézhetsz 2.4.1eset is, mert nem változott semmit a mostani patchben. Nem is igazán erős jelenleg, a többi build sokkal hatékonyabb.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Vistaboy #92494 üzenetére
Amúgy itt többek között a kasztonként elérhető összes értelmes buildet megtudod nézni. Hasznos írás ez a pocket guide, nem is értem miért nincs még a téma összefoglalóban.
A jövőre nézve pedig az egyik legkönnyebb a wd arachyr setes dungija. Hamar megvan és pofon egyszerű...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Vistaboy
veterán
válasz DjDanee87 #92496 üzenetére
"A mostani journey nem kér HC karaktert már."
Jaj, de fasza. Akkor még jobb, mert már van a ládában pár jó anci cucc Crusának, így legalább tudom majd őket használni az új karin is. Egy gonddal kevesebb.
Köszi mindenkinek a helpet.
Mindegy, én kitartok az Inna mellett, ez az, ami kézre áll, a többi valahogy nem. A kezdő settel sem tudtam normálisan játszani, pedig használom a Dashing Strike-ot Innával is, valahogy mégse sikerült. T5-ön is estem-keltem, ami egy fullos set esetén több, mint kiábrándító. De Innával TX lazán megy, amióta megvan a komplett set belőle.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Pitymaszter #92488 üzenetére
Ez volt az!
Bird: Neked is köszönöm a segítséget!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest