Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz dargelot #92499 üzenetére
Szuper. Így akkor meglesz. Köszi mindenkinek, legalább megnyugodhatok, a ládahelyen kívül úgysem nagyon érdekel más. Azt a fránya Succubus petet sem akarja adni, ahogy a Falcon Wing ládája sem spawnolt 100 próbálkozásból, de majdcsak sikerül.
Köszi még egyszer. Most már megyek, mert asszony mindjárt hazaér, és megígértem, hogy elmosogatok, mire jön.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
DjDanee87
addikt
válasz dargelot #92499 üzenetére
Conquestek sem feltétlen kell, hogy problémát jelentsenek. Én pl már úgy kezdtem az egész szezont, hogy raktároztam el a jónak tűnő itemeket folyamatosan, és vasárnap reggelre, mikor már madjnem tele volt minden ládám fogtam és összeválogattam a legjobb nem set itemeket, használható bonusokkal. Kicsit átvariáltam a buildet, hogy a skillek és passzívok, amik a sethez kellettek le legyenek cserélve hasznosra és elsőre lement GR45 set nélkül ezekkel az itemekkel. Monkhoz kevésbé értek, de gyanítom össze lehet ott is dobni valami exploding palm + harang buildet, mert elég sok item erősíti ezeket. Gungdo bracer, magefist + cindercoat és Incense torch valami fire rúnás haranghoz, Fist of Az'Turrasq cubeba a nagyobb palmrobbanásért. Szerintem bőven kivitelezhető.
Második conquest lehet akár a 50M gold lootolás. Ahhoz meg Barto írt egy jó tippet korábban. Csak szerezni kell 100 T10 bounty cache ládát és egyszerre kinyitni ilyen módon: saját videó. Ennyi láda soknak tűnhet, de public T10 bounty játékban splitfarmolva megvolt elég gyorsan.
Neki ami esetleg problémás lehet a T13 rift 5 perc alatt. Ehhez az Inna monk nem lesz jó, viszont itt is az van, hogyha becsatlakozik egy kompetens partyba akkor meg is van egyből.
-
Peppo
őstag
Köszi! Igazából t13-on azért még elég durva az überezés, de a kulcs megszerzése is olykor. T10-en viszont pillanatok alatt megvan mindkettő, és annyival nem rosszabb a drop, hogy e miatt aggódni kellene. Szóval egyelőre marad a t10.
Aztán ha már megy a t13 rift is 2 perc alatt, akkor überezni is ott fogok.
-
Sárpac
nagyúr
HC Journey +TAB pipa!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz DjDanee87 #92503 üzenetére
50millára nehogy már egész napot töltsetek bountyzgatással!
Van egy gem ami kőkeményen szórja a kinyiffantott ellenfelekből a goldot. Azt kell felhúzni egy bő 35+ ra és go fileds of misery T11-en szépen elkezded alulról vagy felülről a pályát bejárni és ölöd a mobokat, kb. fél pálya után már meg is van az 50 misi.(goldskin goldos amu nem kötelező de nem árt ha fent van)Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Rison77
senior tag
WD helyett végül monkot indítottam az utolsó pillanatban a nerf miatt.. Hát kb 1000x megbántam már... sima t13 public rift , 3 wd-vel, én egyedül monk, ők vígan futkorásznak, tankolnak mindent, én meg az alap gr-es full gearben 660M Thougness-el esek kelek mögöttük. Egy sima 60-as riftet alig tudok letolni.. komolyan ennyire azért nem lehetek noob a monkhoz.. vagy mégis?
-
Thrawn
félisten
válasz Rison77 #92511 üzenetére
Monkkal én is szívok, félig-meddig supportnak szerelve is esek-kelek folyamatosan
Tegnap kiesett az ötödik Shenlong Relentless Assault, a másik feléből még egyet sem láttam. Minden bloodshardot arra költök és az összes DB is elmegy rare upgrade-ra. Jelenleg P541 vagyokDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tarisznyarak
tag
Sziasztok!
Kis segítség vagy tanácsot szeretnék kérni.
Van nekem egy monkom, 77gr lement vele, kevés fekvéssel. Problémám az hogy szeretnénk menni több fős gr-t de ott kb minden elitpaknál fekszek, szinte elpárolgóm + ha lemaradok is meghalok. Kérdésem az lenne a cuccaim (amulettem eléggé rossz) rosszak vagy én rontok el valamit vagy mind a kettő.
Amikor partyban nyomjuk a gr-t akkor Cyclone helyett a Serenity rakom be és a szett vállast.
Előre is köszönöm ! -
Sárpac
nagyúr
válasz Tarisznyarak #92517 üzenetére
A monknak mindene az életben maradáshoz a legalább 30K+ LOH az alatt meg is fogsz halni mindig!
Összehúzáskor minden egyes mobtól 30K 20 mobnál 1 sec alatt 600K élet.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
KubanitoS
veterán
válasz Tarisznyarak #92520 üzenetére
Fegyverre szokták rakni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tibee77
őstag
Rison,Thrawn,Tarisznyaräk:
Äterzem a problemätok tesok! Nekem ez az elsö komolyabb monkozäsom miota jätszok es ki vagyok akadva, hogy-hogy lehetek csak egyedül en ilyen bena.Igaz, hogy mär kezdek kiöregedni, mär csak 4-5 orät tudok egyhuzamban a gep elött ülni (nem ugy mint a regi szep idökben ) de nekem ez a monkozäs nem megy. Az is igaz, hogy nagy lendülettel indult ez a szezon reszemröl, en is azok között voltam akik hajnali 4 körül hagytäk abba a jätekot es mivel mäsnap asszony melozott du-ig igy pär ora alväs utän jött egy ujabb 6-7 ora jätek.Persze azota elkezdödött a melo, mert persze, hogy a 2 hetes szabadsägom utolso 3 napjäban indul ez a tetves szezon es igy nem tudtam belevetni magamat a dologba.Bänom, hogy nem wd-vel indultam, nem is tudom, hogy en mint wd main-es miert a kopasszal indultam el.Na mind1, a lenyeg, hogy szopok mär 70-en mint a torkos borz, sebzesem alig van (igaz a gear-em se eppen a legjobb) eletem az meg meg kevesebb. Ez a szezon se fog összejönni ugy ahogy akartam volna, na nem baj, majd a következö.Az egyetlen pozitivum viszont a chuck norris monkom ami t13at ugy viszi mint az ällat (persze csak soloba, 4 playerben mär keveske szegeny) es nagyon elvezem vele a pörgörugäsokat.[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok. Hogyan tudnám az sms protectnél megváltoztatni a telszámot? Évekkel ezelőtti telefonszám van megadva, amit már rég nem használok, de megváltoztatáshoz, vagy törléshez sms-t küld, amit nyilván nem tudok megnézni.
A Blizz oldalán meg a supporthoz való kapcsolatfelvételhez pedig be kellene lépnem az accounba ,de nem tudok , mivel authenticator kell a többi az első bekezdésbe
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz WhiteWalker #92525 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Mad_Wolf #92526 üzenetére
Ezt megtaláltam én is, meg az összes linket a Blizz oldalán , de bármire katintok be kellene lépnem végül. De nem tudok mivel authenticator kell hozzá amibe szintén be kellene lépnem, de nem tudok mivel SMS-t küld a megadott számra, de mivel nem tudom elolvasni, mivel nem él a telszám . Ergo így ördögi ez a kör ...
Szóval sehova nem tudok belépni -
Bird
addikt
válasz WhiteWalker #92527 üzenetére
Kell nekik írni, fog kelleni személyi is amit másolatban el kell küldeni nekik. Manuálisan fogják leszedni az sms protectet, miután igazoltad, hogy Tiéd az acc....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz WhiteWalker #92529 üzenetére
Ide. Fog kellene a titkos kérdésre megadott válasz + igazolvány másolata is.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
válasz WhiteWalker #92531 üzenetére
Igen ez amolyan 22-es csapdája. Az AH megszüntetése óta sok értelme már nincs az SMS protectnek szerintem....
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, segítséget kérnék. Wizz-t indítottam S7 ben, de borzalmasan bele vagyok keveredve. Nem tudom milyen irányba menjek, tal rasha, FB ezen a kettőn gondolkodom. A cél solo GR 80 környéke. Kerestem itt a topikban sokat, de rengeteg az infó, idáig meg szinte csak wd-vel mentem. Nem teljessen értem a két set működését sem. Idáig skillek közül, ami megfogott: teleport, blizzard, desintegrate,blackhole, archon. Hydrát csak a meteorok miatt használom fire skillel. Nem tudom, hogy mradjon a tal set, vagy kombináljám, vagy menjek FB irányba... Meg köszönnék minden infót!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Vistaboy
veterán
válasz WhiteWalker #92535 üzenetére
Jól tették, hogy kivették. Most már nincs rá szükség, az átalakult loot-rendszerben azok is szerezhetnek maguknak normális cuccokat, akiknek nincs teletömve a zsebük arannyal vagy euróval.
Teljesen át lett formálva a játék a kiegészítővel. Mintha új részt kapnál. Érdemes visszatérni, ha még nem próbáltad, csak a RoS előtt.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Vistaboy #92536 üzenetére
A kieget megvettem digitalis verzióban megjelenés után kicsivel, talán még akciós is volt.
De ki már nem próbáltam.
Lehet fel kellene telepíteni...
Nah viszont a másik probléma itt jön. Jut eszembe ,hogy én a win verziót vettem meg mint sokan mások , viszont most már csak OSX gépem van.
Van lehetőség erre migralni? Vagy buktam a játékot?
Mert az alap játék dvd lemezes , míg a kieg digitális.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz WhiteWalker #92537 üzenetére
Csak annyi a dolgod, hogy a Mac-es klienst szeded le.
-
Outblast
tag
50 millás conquesthez van most valami jo megoldas most hogy a gold goblint nerfeltek?
LTK monkom van de meg nem sikerult vele osszeszedni annyit. -
Rent
senior tag
Nektek nem lagzik mostanában a játék? Szinte játszhatatlan. SSD-re telepítve, i7 stb., géppel nincs gond.
-
SQX_Barto
addikt
Mi nemreg toltunk par 83-85-os GR partit Daniekkal, nekem jo volt, mindenki mas nyavalygott
Vagy ennyit szamitana, hogy UK-bol tolom?If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
WhiteWalker
nagyúr
Írtam a Blizzardnak telefonszám csere miatt.
Ezt válaszolták, nem egyértelmű nekem mivel németet tanultam, de annyit kihamoztam, hogy felfogtak a telefonszámot cserét :"Hello,
Hope you're having a good day. I am Game Master Hexdezamous and I will be handling your ticket today.
I understand you wish to change the phone number on your account.
As we are able to verify who you are, we are more than happy to remove the old phone number from your account. However, we cannot add the new phone number to your account.
The reason for this is that you have to set this up yourself on the battle net website as a step involved requires that you recieve a code on your phone in order to verify the number.
We would also like to remind you that we generally don't recommend you supply personal details like your phone number on the body of a ticket. Instead, we recommend that you supply this information as attach text file. This is for secuirty reasons.
If you have any issues, please don't hesitate in contacting us."
Mit is szeretnének?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest