Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outblast
tag
most nezegettem Twitchen miket tolnak, azert ledobbentem amikor meglattam hogy van aki 4200+ paraval tolja ...
-
Vistaboy
veterán
válasz proci985 #92351 üzenetére
Rendben, köszi. Most megy, egyelőre nem lépek ki, de ha legközelebb előjön ez a hiba, megpróbálom úgy, ahogy írtad.
WD nerf témához: Én már eldöntöttem, hogy ez a szezon színtiszta "fun play" lesz, semmi egyéb. Önmagam erejéből, kizárólag egyedül játszva - kivéve, ha valamelyik achievement miatt kell némi segítség - addig jutok, amíg tudok. Már az sem izgat, hogy sikerül-e megszereznem az extra ládahelyet, vagy sem. Eddig sem érdekelt a Leaderboard, ezután sem fog. A magam szórakoztatására elbohóckodok, amíg van kedvem, utána úgyis hagyom a fenébe az egészet.
Szeptember 16-án jön a Bioshock: The Collection, utána meg, október 28-án a Skyrim Special Edition. Mivel mindkettő megvan DLC-kkel együtt Steamen, így nekem teljesen ingyenesek lesznek.
Remélem, hogy a Season 8-ra kitalálnak valami érdekeset, mert akkor még ennyit sem fogok vele játszani, mint most.
(#92352) Outblast: Ne csodálkozz ezen, mindig is voltak "nolife" játékosok, akiknek semmi más dolguk nincs, mint kedvenc játékukkal játszani reggeltől hajnalig. Sajnos nekünk meló mellett nem jut ennyi időnk rá. Nekem például még most sincs meg a P800 sem, pedig már a Diablo III első napjától játszok vele... mondjuk egy hét mínusz, mert első hétben mindent lehetett vele, csak játszani nem...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #92353 üzenetére
Kis javítás...
"Remélem, hogy a Season 8-ra kitalálnak valami érdekeset, mert ha nem, akkor még ennyit sem fogok vele játszani, mint most."
Bocsi, lejárt a szerk idő.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Pocak89
senior tag
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyűrű nerf után 75ös solo azért működhet azzal WD buildel? Nekem ennyi lenne a cél mivel a 3 conquest közül az egyiknek mindig a solo gr-t választom. Nem WD-ztem még eddig most akartam kipróbálni. A másik választás dh lenne de azzal meg sosem voltam jó gr-ben
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
DjDanee87
addikt
válasz Pocak89 #92355 üzenetére
Szerintem semmi gond nem lesz a WDvel 75öt elérni. Előző szezonban is állítólag egyik legkönnyebb GRezős build a WD Gargantuan volt. Most úgy látszott PTR alapján, hogy még erősebb lesz, aztán végül a petes build marad a régiben.
Az egyszerűen használható, ráadásul ingyenes UE setes DHnál szerintem továbbra is erősebb lesz a gargás WD, aztán hogy a Jade WD vs LoN DH hogy viszonyulnak egymáshoz nemtudom. De LoN DHt elég körülményes összerakni és nem egyszerű vele játszani.
-
savior
őstag
5 orai kezdessel mennek valakikkel csapatban.
Ha beferek valahova akkor irjatok es vegyetek fel friend listbe: savior#1515https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
davidsz
senior tag
Az összes karakterem eltűnt cuccostól mindenestől. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mi a fene történt?Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Sheol
aktív tag
-
T. M.
aktív tag
Látom zajlott az élet megint
Na akkor pár órát még gondolkozom, hogy akkor mégis mivel induljak szezonban. A monk esetleg jó választás lenne? -
tibee77
őstag
válasz #13110016 #92328 üzenetére
Szeva!
Indithatsz nyugodtan wd-t, a regebbi pet-es builddel semmi gond nincs, azzal is jo solo eredmenyeket lehet elerni es mivel te mäsfel eve nem jätszottäl nem hiszem, hogy a top playerek között akarsz lenni.Raekor-t nem ajänlom, nem mindenkinek fekszik az a jätekstilus.Indits wd-t, a sima kis pet-ek amik majd szaladgälnak melletted, minden gondot levesznek a välladrol, persze csak az elejen, mert kesöbb meg kell velük tanulni jol jätszani, hogy ne szopassanak meg.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
proci985
MODERÁTOR
valaki indul HCban?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
rumkola
veterán
R6 monk és LTK monk indul a stashtabért.
4. szezonom monkkal.5-kor indulnék én is, vegyen fel aki szintén jönne:
Linda #22294
[ Szerkesztve ]
-
Outblast
tag
Nah sikerült szűkíteni a kört monkra és WD-re (a régi builddel is simán megvan NS-ben a 70es GR gyenge cuccokban is)
-
_ocsisajt
őstag
én még mindig tipródok mit indítsak... viszont régi jóbarátom visszatér kicsit a game-be és wizard tetszik neki...
mit ajánlotok párosba >>>KAZUÁL<<< játékstílussal a wizzy mellé?
szerk: úgy is lötyögés lesz, szal lehet akkor maradok WD-nél... legalább darabig tudjuk cserélgetni az intes geart ami droppolódik
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Thrawn
félisten
Hát izé, mit is mondhatnék. Köszi Blizz!
DH nem leszek, kb semmit nem változtattak rajta. Hajlok egy monk felé, végre tud DPS-t tolni és nem csak supp kariként tartják számon.#92332: nekem semmi bajom nincs vele, a vörös képernyő sem zavar igazából
#92339: nem rossz az S2M2 de nekem elég unalmas volt vele játszani. A LoN az legalább lekötött mert oda kellett figyelni, csak ne lenne olyan nehéz felgearelni
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rison77
senior tag
Ehhh.. kivették azt az opciót, hogy lvl42-őn már lehet lvl 60-as wepeket craftolni -18 lvl-el ? Előző season-ben még megvolt, mi hidden ninja nerf már ez is.. vagy csak az én figyelmem kerülte el?
-
DjDanee87
addikt
válasz Rison77 #92378 üzenetére
Érdekes, mert én meg HCban húztam monkot és nem működött. Csak gyenge 1H fistet tudtam craftolni.
Amúgy bemákoltam egy Dead Man's Legacyt elég hamar. Ezzel simán teljesíthető volt a GR20 solo a többi kiegészítő item nélkül is DHval. Meglett az ingyen set, de valóban 1-2 órát rárakott a procedúrára az új rendszer. Szerintem jobb mondjuk így. Nincs tök ingyen a set, de azért túl sokat sem kell érte dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Na ez a season sem indult bökkenőmentesen... Végül én is raimentes monkot indítottam. Eddig tetszik, de a rainmenten kívül (Season journey-vel) csak a cube-ba való itemek estek ki, semmi más. Para 191-ig bírtuk a srácokkal, GR 45 meg is lett de ma estére ennyi elég is volt szerintem.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Edge
veterán
P200+ itt wizardal, mondtam bakker előbb kifarmolom tal setet mint hogy a journey meglenne úgy is lett, egyből t10es lett a kari.
Haedrigből csak az első van meg eddig... a journey buzulásra fordítandó időt farmba toltam inkább.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
42861
senior tag
Sziasztok. Wizardra van valami életképes meteoros build? Ha GR70 körül megy, nekem az már elég. Régebben mikor menő volt imádtam vele menni, összeraknék egyet megint.
-
tibee77
őstag
Igen ez a best monk farmoläsra.Quinn is megemliti a videoban, hogy paragon pontok nelkül is speed volt neki a 60as gr, ami ugye t13 ha jol emlekszem.t10ig az ugyancsak sunwuko monk a jo, de a harangos (a tüzes kepernyöt letörlö harangra gondolok).Ha valaki magasabb gr-re akar menni, solo-t peldäul annak a rainment-es monk kell, az nagyon durva sebzesre kepes.Viszont en tenyleg nem ajänlom monkot kezdö karinak, inkäbb dh-t azzal majd esnek dex-es cuccok a monknak ha majd azt is fel akarsz huzni.Nagyon nehez vele az elet addig amig meg nincs a teljes rainment set-ed es pär specifikus item-ed a kockäba.En most azon szenvedek, hogy meg csak az egyik fegyverem van meg hozzä, a teljes set ugye, megvan a pullos vällas, a generätoros bracer de a vällast nem tudom betenni mert meg mindig nem esett egy rohadt rorg amit a kockäba dobhatnek b e...Para 250nel järok es 45-ig jo csak igy a monkom...Persze meg csak 2. nap jön es nem kene elegedetlennek lenni, de mäs kasztok (wd, wizz) mär sokkal jobban apritanak ha csak a set-jük van meg.Eletembe elöször kezdtem monkot szezonba elsö karinak, szerintem utoljära is.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Sárpac
nagyúr
válasz tibee77 #92387 üzenetére
Monk az egyik leghardabb kaszt sőt a legnehezebb szerintem. Bonyolult összerakni is és játszani sem könnyű vele. Én pl. hct ezzel kezdtem, de szenvedős ez tény és vigyázni kell vele mert ha nincsen meg minden def cucc akkor könnyen ki is pukkan.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Lézerparaszt
őstag
Na elmúlt a 400 is, és kezdem belátni hogy a petes WD nem nekem való. Túl sok hozzá a xar pálya, szűk helyekkel ahol nem férnek hozzá, vagy éppen odasummolom az elit pakk alá és mégsem ütik, a piranhadoból úgy mászkál ki minden mint ha kötelező lenne, állnak a boss előtt és meg kell várni míg újra tudom summolni őket. Megbántam. No de most indul a kaland a Chuck Norris monkkal, láttam publicban és kegyetlen erős, és AZT ÜT AMIT Ő AKAR!!!
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Bird
addikt
válasz Lézerparaszt #92389 üzenetére
Petes wd hogy jön ide? Max helltooth gargaval.....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Jazz
veterán
válasz Lézerparaszt #92389 üzenetére
Valamit akkor nagyon nem jól csinálsz. Hell tooth WD (garga) nagyon jól játszható, hatalmas és aoe dmg. (Alapaból is, no meg az itemek erre még rátesznek egy lapáttal. Ugye Area of dmg van az itemeiden?)
free your mind
-
Lézerparaszt
őstag
Nem azt mondom hogy nem jó, hanem hogy nem nekem való. Én szeretem azt ölni amit én akarok, nem kell külön irányítanom mást, ami vagy azt támadja amit én akarok, vagy nem. 70-es riftet simán le tudnám most hozni vele de nekem kezd idegesítő lenni a játék vele.
UI: igen, nekem a petes WD = garga. Csak a kötekedők kedvéért.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Jazz
veterán
Valaki fel tudna rántani 70-re?
free your mind
-
Gyuri27
félisten
Embörök. Milyen most a monk, barbi? A wd-t nem kérdezem mert az nincs is már egy idő óta a játékban. Esetleg dh? Olyat mondjatok ami egyszerű mint a faék és über burutál és gyaláz mindenkit.
Amd - Radeon - Ryzen
-
proci985
MODERÁTOR
Sárpac: köszi, hogy húztatok a karin picit a végén.
----
és akkor GR30 solovan már top985 vagyok DHval p70en (EU HC).
egyébként csalóka a full set, UE6 helyett épp shadow2 + ue4el megyek előre, mert így jobb a dpsem (UE6om van már). ja és a greenstoneon még nincs socket. oké, mondjuk a 400k sheet dps a shadowon kívül nem működne.
egyébként lehet s2m2 variáns lesz belőle ha már egy kb perfect anci greenstone kiesett.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Vistaboy
veterán
Komolyan, kezd felidegesíteni ez a játék. Tegnap reggel is szívatott, alig tudtam belépni, és ma reggel is kezdi, ezúttal az alábbi hibaüzenetet kapom folyamatosan:
A hibakód alapján megint karbantartást írnak, de ismét sehol egy üzenet, ami erről tájékoztatna. Néztem a Blizzard fórumán is, hátha említik, de nem találtam semmit. Magyarul megint nálam szarakodik valami.
Valakinek ötlet, mert én már kezdek kifogyni, és marhára idegesítő, hogy már két napja szarakodik ez a "shit".
-
Vistaboy
veterán
válasz Vistaboy #92399 üzenetére
Most elindult nagy nehezen, és látom, többen is online vannak régóta, ergo nálam cseszteti valamelyik alkalmazás a programot. A vírusirtó - de inkább a tűzfal lehet a ludas, viszont amikor próbaképp mindent kikapcsoltam egy percre, akkor sem engedett belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest