Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz MegalodonS #91750 üzenetére
Kell bountyt is csinálni, az meg ad a végén rewardként JC és blacksmit recepteket.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Játékvétellel kapcsolatosan, köszönöm mindenkinek!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz MegalodonS #91750 üzenetére
Pedig amíg nincs meg mind, goblinokból és bounty tatyóból mindig esik. Kb 1 goblin kidobja majd azt az ötöt.
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
MegalodonS
őstag
Upcoming PTR Journey Changes
Slayer
Now requires Greater Rift 30 (down from 35).Champion
Now requires Greater Rift 40 (down from 50).
Normal rift timer increased to 7 minutes from 6 minutes.Destroyer
Now requires Greater Rift 50 (down from 60).Conqueror
Now requires Greater Rift 60 (down from 70).Guardian
Now requires Greater Rift 70 (down from 80).Azmodan timer has been adjusted to 20 seconds (up from 15).
Conqueror - Rewards 1 additional Stash Tab
Complete a Torment XIII Nephalem Rift in under 5 minutes
Level 3 Legendary Gems to 55 or higher
Complete 2 Conquests
Defeat Ghom at Torment XIII difficulty in under 30 seconds
Defeat Rakanoth at Torment XIII difficulty
Complete a Greater Rift 70 solo
Use Kanai's Cube to augment two Ancients with level 40+ gems
Use Kanai's Cube to reforge a Legendary item(#91754) joshuam
Most mar meg van, 2 teljes T6 Bounty!![ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz MegalodonS #91756 üzenetére
Na ennek örülök. Pont azt beszéltük tegnap TSen, hogy furcsa ez a lvl80 solo, mikor nerfelnek 1-2 skillt kb minden karakternél ami damaget ad. A 70el nem lesz gond.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz DjDanee87 #91757 üzenetére
Hc-ban meg még jobb, anno mikor csináltam a conquesteket, monkkal benne kellett lennem a top 150-ben hogy a 75-ös szóló conquestet megcsináljam. Kicsit röhejes hogy egy kalap alá veszik a hc-t és sc-t. Sc -nél is, hogy csinálni kell egy 70-es hc karaktert a journey-hez. Jó hogy nem már azt kérik hogy csináljunk support wd-vel 100-as riftet ha mi pörgő barbárral szeretünk játszani.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
savior
őstag
Diablo 4: [link]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
JSaN
addikt
válasz savior #91759 üzenetére
Szerintem inkabb diablo 3 xp2 lesz, bar tortenet szerint siman mehetne uj resz. de tul keves ido telt el blizz mercevel egy teljessen uj folytatashoz. Az en tippem az hogy masfel honap mulva Kolni gamescon-on leleplezik a kovetkezo actot es herot. (RoS-t is itt mutattak be leosszor 2 eve, es most megint el telt ujabb 2 ev)
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Peppo
őstag
Ilyen híreket már korábban is lehetett olvasni. Remélem, tényleg készül valami! Új rész szerintem is korai, legalábbis a Blizzard tempóját ismerve, de egy kieg. nem lenne rossz.
Nem tudom, lesz-e valami abból, hogy a régi részekből remake készülne, de azt is szívesen látnám. -
dargelot
senior tag
Elég messzemenő következtetés a Diablo 4 egy álláshirdetésből, de még egy új kieg is. Egy patch is elég lenne amibe a meglévő hibákat kiküszöbölnék. Pl azt hogy van olyan kaszt ami 10+ szintet tud mint a többi kaszt gr-ben, a legendeknek a fele insta kuka, a szettek nagyrésze insta kuka, a négyfős meta bugon alapszik, a 3 éve megígért PvP sehol nincs. Nos ennyit ha kijavítanának akkor már jó lenne, de amíg ezek nincsenek addig kár a kiegre gondolni, mert ha nincs meg az alap akkor a folytatás is könnyen kisiklik.
-
MegalodonS
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz MegalodonS #91765 üzenetére
Van valahol egy teljes lista az összes eddigi transmogról?
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Edge
veterán
lol... PTR-en még mindig a twister wiz a legerősebb hiába nerfelték 5 stackre a kardot...
3 support +twisters still top
Posted by Wyatt Cheng
some players would like us to change the balance of the game just for the sake of change. I want to be clear—"the meta" being stale is not a good enough reason for us to take action.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
szupermacs
veterán
Én is örülnék neki, ha kieg jönne. Nagyon hamar meg lehet unni a játékot, nem bánnám, ha évente jönne egy új ACT és új kaszt a játékba. Meg persze új játékmódoknak is örülnék PvP-vel. Ezek a Seasonok nem hoznak lázba. Csak csináljanak valami használhatót végre.
Mai napig leülök D2 elé és szomorú, hogy jobban leköt (főleg úgy, hogy végre kitették a botokat multiból). -
TeeBee73
veterán
válasz szupermacs #91771 üzenetére
Évente új kaszt? Akkor lenne igazán káosz. A meglévőket sem sikerül rendesen balance-olni, hátmégakkor'...
MOD: (Mondjuk, egy Nekrónak én is örülnék. )
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Peppo
őstag
válasz szupermacs #91771 üzenetére
"kitették a botokat multiból"
Ez új. Pár hónapja játszottam utoljára, akkor még tele volt velük a szerver. Mi történt azóta?
-
Zeratul
addikt
Az hittem csak vicc a szivárványos csillámpóni pálya, de tegnap egy goblin legyilkolása után egy szivárványos teleport oda nyílt.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
hosszú kihagyás után (season 4) úgy döntöttem újra belevágok a játékba.
Hallom hogy már GR 85 meg ilyeneknél járnak.
A WD-vel érdemes belevágni? Vannak jó build-jeik?
Van valami extra amiről érdemes tudni? Bármilyen tanácsot, segítséget elfogadok kezdésnek. Jelenleg lvl70 Para100 a wd.Köszi!
free your mind
-
czpitti
senior tag
Na akkor most már leirnám a saját véleményem is.Sokaknak itt nem tetszik a game meg minek ez,miért nincs az és hasonlok.Nincs ezzel baj lehet másik gamet keresni nem kell ezzel játszani.Aki meg lát benne fantáziát mert 1:van ures idejuk és szeretnék esetleg haverok kozott ts-el egybekotve eltolteni csinálják.2: Paragon a cél mert szeretne az lb-n jeleskedni?Hajrá.3: Ott van még a solo.Na itt van nagyon elbacva a game.Mert tolja a nyomorék a paragont is,farmol ezerrel mind kulcshegyeket ( mert napi száz ugy elmegy mint a huzat normális esetben és ez a minimum ) mind itemeket és a teamekkel szemben nekije 30% idovel tobbet kell beleolnie ( már aki komolyan csinálja ).És ha szerencsétlen ( magamra utalok most ) akkor csak pislog mint hal a szatyorban mert hiába van dps hiába van paragon hiába van hozzáértés beindul a kaparos sorsjegy effektus.Bár ott elobb nyernék mint nyitok egy jo gr-t.Na szerintem meg ez a baj nem az hogy nem esik ki 300 ora alatt a perfekt gear.
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Gorneck
legenda
válasz czpitti #91786 üzenetére
30%? Sztem keveset mondtál...viszonylag egész jó időben szoktam eljutni 70-ig...általában mindig sikerül kifognom a nyomorék kasztot és mások farmolják össze nekem ami kell (sajna kurva nehezen esnek cuccok, vagy nem is esik ki), majd szépen lassan ledolgozom a hátrányom (150-200 paragon)...és élvezem a játékot.
De a bibi ekkor jön...nem egész 1 hét leforgása alatt annyira lemaradsz, hogy még tankként se kellesz kutyának se...így a következő héten megunva szerencsétlenkedést egyedül vagy másodmagaddal már nem lépsz be...főleg, hogy ez a különbség csak nő és nő és nő...pedig csak egy jót szeretnél játszani...Gorneck#1239
-
czpitti
senior tag
válasz Gorneck #91788 üzenetére
Nemnem a 30% az a tobbletmunka.Ateammel ugyanannyit megyek mint a tobbiek akik csak azt tolják.Ha annak vége utána indul meg a melo: kulon magamnak kifarmolni vagy 70 kulcsot amit a NORMÁL játékido után eltolok.Kell a paragon is ha jol akarok teljesiteni.Most szezonban 1600+ vagyok.Nem vagyok lusta kb mindent megtettem de lottozzon a fene.Kimaxoltam az itemeimet ( kozel max ) tolom a csapatgr-t,farmolok napi 100 ( már csak 100 mert megvannak a gemek ) kulcsot amibol kb 30 elmegy teamre és utána a maradék single gr-re.És egy nyomorék balhere 91-esnél tartok.800+ nyitásbol nem volt csak 2 93-as ami lement ott persze az RG fogott meg.Na ez a nemjáték én itt adom fel.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
proci985
MODERÁTOR
válasz czpitti #91789 üzenetére
o ez ismeros, irigylem a turelmed.
en firebirdnel 83ig mentem, 80 folott kb bejott az 1/3 esetben autoleave a dungeon miatt, 1/3 esetben autoleave a szornyek miatt, akkor jon meg a pylon elhelyezkedes es vegul az RG amibol van ami 80 folott eselytelen mert 1hitel.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
AnginaP
aktív tag
Nyomtunk éppen meta-t. Vagyis csak nyomtuk volna... 90-et mentünk volna, álomrift-ben, de gyakorlatilag ÁLLT a játék. Alt F4 lett, annyira nem tudtunk semmit sem csinálni. Újra próba, és megint.
Blizzard-nak üzenném Cartman szavait: "Gratulálok *****!"Indítok egy Skyrim szervert.
-
JSaN
addikt
Jokat irsz, nekem is hasonlok a problemak. Bar inkabb csak egyetlen problemam hogy nincs idom semmire, plane nyaron, tetoterben lakva, kozel a balcsihoz, rengeteg kerti tennivaloval. Masik baj hogy tulsagossan darabolodik a kozosseg, elosszor szet megy sc-hc majd season-nonseason, da lassan mar szerintem a paragon is darabolo hatasu. 1000 alatt szoba sem alnak plane ha ilyen 600-700 vagy mint en, (egyfajta game time idonek is nezik, aztan sokszor teves kovetkezteteseket probalnak levonni.) aztan ott maradok egyedul solozni amikor van egy kis idom. Ilyenkor meg 2x annyi idot kel befektetnem mint egy 4 tagu csapatnak ugyan azert, ezen is valamit balanszolhatnanak. Pedig nagy WD-s voltam jo eredmenyekkel, de igy mar semmi kedvem tolni ahogy az utobbi idokben megy a game, es a season is mar csak arra jo hogy a kotelezo journey lemegy meg a stash aztan end 2 honapig. Ezen gyokeres valtozas vagy egy kieg segit.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Lézerparaszt
őstag
És hálistennek magyar guildet sem tudok ami aktív lenne, és ami aktív, oda sem játszani mehetnék hanem vagy wizarddal tornádózni, vagy supportnak. Publicban nehéz csapatot találni, hiszen eleve hc amit kevesebben tolnak, és a kb 700-as para szintem miatt a csapattagok akiknek 800! van, instant leavelnek hogy kevés a para szintem xD. Egy hónapja mikor még kicsit aktívabb voltam benne voltam a szóló top 150-ben 2 karakterrel is, de már nekem is elfogyott a lendület. Inkább megyek és játszok más játékkal, amit lehet csapatban is.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Vistaboy
veterán
Én épp az ellenkező oldalról közelítem meg a dolgokat. Ugyanis nem igazán szeretek partizni, nekem egyedül a jó, még akkor is, ha ezzel gyakorlatilag esélyem sincs jó eredményeket elérni. Persze néha muszáj belépni csapatba, máskülönben még a plusz ládahelyet sem sikerülne összeszednem, de amint az megvan, részemről vége is a csapatolásnak.
Ennek köszönhetően még pl. soha nem volt meg a Solo GR70, most már ugyan közelítem, 69 lement, de a 70 nem akar összejönni, pedig sokszor csak pár másodperc híja van a végén... Paragon 672 vagyok most szezonban, eddig ez a legnagyobb érték, S5-ben 640 voltam, azelőtt talán 500+, már nem emlékszem, mennyi, de 600 nem volt meg, az tuti.
Én általában akkor unom meg a játékot, amikor már egy karaktert annyira sikerül felhúznom, hogy TX-en gyerekjáték vele haladni, viszont GR-ben a 60+ már nyögvenyelős, mert még némelyik cuccon nem az ideális rollok vannak. Na, ilyenkor általában én hagyom a fenébe, mert nekem az már nem szórakozás, hogy azért farmoljak órákig matikat, hogy utána a kockában kismillió pörgetés után sem azt kapjam, amit szeretnék és amivel javítani lehetne a karin.
Ilyenkor új karaktert indítok, és kezdem elölről. Nekem az a része tetszik, amikor szinte minden Bounty vagy Rift után találsz olyasmit, amivel erősödsz. Amikor már játékkal nem lehet érdemes cuccot szerezni, kizárólag csak kockázással, az már nekem unalmas.
Ennek ellenére még most sem unom a játékot, már alig várom a S7-et, hogy végre megint mindent elölről kezdhessek. Meg szintén jó lenne már egy új kiegészítő is, amiben egy új kaszt, új act és legalább egy tucatnyi új set is lesz, mert nagyon ráférne már egy kis vérfrissítés a Diablóra.
MOD: Ennek ellenére, ha esetleg valakinek van kedve szórakozásképpen néha partizni egyet, nyugodtan whispeljen rám, és mehetünk. Igaz, a Quick Join nálam le van tiltva, mert nem szeretem, ha menet közben valaki csak úgy belép a játékomba, de ha szóltok előtte, akkor oké a dolog.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
MegalodonS
őstag
Igazatok van!!ezert kaptok a kedvencetektol (Quin69) egy ujabb videjot
D3: How to get Harvest - "Fallen Pennant" [Patch 2.4.2]
Egy nagyon jo beszolas a fejlesztoknek!!
Changes to group dynamics - next steps?Nevalistis is hozza szolt!!
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz czpitti #91786 üzenetére
Én a Blizz helyében inkább rámennék arra, hogy a csapatos Rifteket és Grifteket jutalmazza jobban a játék. Értem itt ezalatt, hogy nem lenne rossz Raid szintű dungeonokat betenni komoly taktikázással, hogy minden kaszt részt vegyen egy komolyabb ütközetben, mint a WoW-ban. 4 játékos néha elég kevésnek tűnik, a klánok sem tudnak így érvényesülni, ahol többen vannak. A régi 8 fős D2-ben azért volt egy komoly hangulat, amikor jött 3 nekró és csontvázsereget és feltámasztott lényeket pakoltak még hozzá a csapathoz. Illetve nem lenne rossz, ha egy komoly PvP módot betennének, mint az Aréna. Arra lehetne farmolni a geart battlegroundokon (CTF, Assault, stb.) és premade csapatokkal, vagy random csapatokkal részt venni ranked meccseken. Ez jobban összehozná a társaságokat. Persze kellene egy paragonszint megkötés hozzá, mondjuk 0-ra redukálódna mindenki és csak szimpla 70-es szintűek ölnék egymást. Annyi minden hiányzik a játékból ilyen szinten, hogy akinek nincs ideje Griftezni, nem tud csak funként játékmódokban részt venni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz szupermacs #91797 üzenetére
kiegeszitoig ez konkretan eselytelen. az egesz halozati kodot tippre at kene hozza irni ha tobb jatekost akarnanak egyutt jatszatni.
egy fullos skelemancer pedig offline soloban is laggolt fullra specelve (avagy 3-4 aura + 80 leny).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
KubanitoS
veterán
válasz szupermacs #91799 üzenetére
Én nagyon örülnék egy új kiegnek. Nagyon kellene valami újítás, amely feldobná a játékot. Sajnos a season valóban abból áll, mint amit feljebb már kibeszélésre került. Minél nagyobb GR-ek, lehetőleg csapatban, ha egyedül vagy, esetleg kihagysz egy-két hetet, akkor már annyira lemaradtál, hogy kár is erőltetni stb stb...
A T10 meg marha unalmas, de előre borítákolható, hogy a T13 is egy vicc lesz rendes builddel. Ha meg "nem rendes" builddel tolod, mert neked XY szkill tetszik, akkor meg alapból marha nagy hátrányba kerülsz a többiekkel és szenvedős lesz a gém. Szóval nem valami jó irányba halad a dolog.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest