Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
-
MegalodonS
őstag
Miert?
(#92249) tibee77,(#92252) Lézerparaszt
A WD nagyon jo lett,kivancsi leszek melyik build lesz a befuto.A robbantos nekem annyira nem jott be a masik viszont igen.
En is meglepodtem rajta,igy kerestek partit es megkerdeztem,hogy tenyleg ez az uj ''meta'' es azt mondta igen,nekem is furcsa volt, de p3k volt az illeto csak tud mar valamit En viszont nem lepodnek meg mar semmin
-
reelc
veterán
válasz MegalodonS #92253 üzenetére
Szerintem elég erős kijelenteni a patch első napján, hogy mi lesz a meta? Akárki is állítja.
Ok, hogy volt PTR, de mostantól vannak érvényben a végleges változások.
Mondhatnak bármit, ha pl. 1 hét múlva más felállás hoz le nagyobb GR-t, akkor az lesz a "meta".
Majd kialakul, mi lesz, idő kell neki. -
KubanitoS
veterán
Kipróbáltam én is a WD-t. Első nekifutásra hárommal magasabb GR-t tudtam menni vele, mint a mostani HT-vel. Azonban a piranha nagyon hiányzik ebből a buildből. A kutyák helyett beraktam őket, csak ekkor meg elég könnyen megfekszik a kari.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Gorneck
legenda
És ezen mi tetszik? 3 S óta ezt használjuk...az, hogy most van Haunt...nem sokat számít...
Gorneck#1239
-
MegalodonS
őstag
Igen,ebben igazad van,de a wd-t nerfeltek akkor mi marad??Nincs tul sok lehetoseg de majd eldol a szezonban,plane ha mindenki wizzel rohangal majd
(#92255) KubanitoS
Ugyan ez van,nallam is +3 szint(eddig)a kutyak nelkul gyorsan fekszik
(#92256) Gorneck23
Gondolj mar beleee egy uj skill,meg jo hogy enyit is torodtek a wd fejlesztessel,gondolom sok idobe telt nekik Te is meg sokan masok is es en is,kb addig megyek csak
-
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #92261 üzenetére
Végülis jahhh....injectaltak egy csomó itemet is nekünk az évek során a játékba...kb 99%-át fel is dughatom a kovács seggébe New Tristram-ba...
Köszönjük...
Gorneck#1239
-
_ocsisajt
őstag
válasz KubanitoS #92255 üzenetére
a leecher kutya+LOH gearen a lényeg, hogy túléld
én úgy mentem kb 5-6 szinttel magasabbat, hogy fele idő alatt megcsináltam cakk-pakk
de ez a soul harvest click-fest tántorít el az egész buildtől (és ugye akkor vagy a leghatékonyabb, ha rajta van a dot)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
KubanitoS
veterán
válasz MegalodonS #92261 üzenetére
Kicsit tesztelgettem. A piranha helyére beraktam a kutyákat és a kígyós offhandet (2.4.1-ben amúgy is így toltam) és így még rosszabb lett a helyzet.
Mivel nem volt piranha, a gargák össze-vissza mindenkit vertek, csak akit kellett volna azt nem. Ha összejött egy képernyő nagyságú tömeg, akkor még gyorsabban feküdtem, mint kutyák nélkül, mivel nem volt szkill, amivel összehúzhattam volna őket. A gargák a szélről indulva kb semmit sem értek (ráadásul érezhetően lassabban ütnek tasker nélkül) és az összes szörny engem támadott. Ja és az is nagyon kijött, hogy a tömeg a piranhado hatása alatt szintén nem tud sebezni. Ez is nagyon hiányzott.
Szóval számomra piranha > kutya bármikor. Beraktam a cica offhandet a piranhák mellé és így már nem volt annyira vészes a dolog, csak könnyebben hal a karakter, mint 2.4.1-ben, de azért jobb annál, mint amilyen volt.
_ocsisajt: profil linket kérnék szépen
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Akkor jól értem hogy a WD nem változott semmit és ugyanúgy a hülye petekre vagyok utalva? Az elég nagy érvágás lenne nekem mert szó nem volt róla hogy más karaktert kell indítsak, egész idáig úgy volt hogy jó lesz. Akkor most megint kezdhetek az utolsó pillanatban kapkodni, hogy végül is melyik legyen az indított kari :s
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
KubanitoS
veterán
válasz Lézerparaszt #92266 üzenetére
Eddig is a petekre voltál utalva, nem volt róla szó, hogy most másként lesz majd és hatalmas nagy változások lesznek.
-
Gorneck
legenda
válasz KubanitoS #92267 üzenetére
Hehe...ez már a múlt...Jade ismét a fasorba...zabot hegyez...
(#92266) Lézerparaszt: Én nem aggódom...4-5 napot kibírok oszt finish, Hacsak nem lehet értelmes köröket menni a WD-vel...bár van egy olyan érzésem akkor se fogok találni teamet...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
_ocsisajt
őstag
Skacok!
Cimbora már ezer éve nem lépett be:
-Persze már a jelszót is elfelejtette
-Persze a telefont amin volt az auth, azt már azóta cserélte
-Persze a gépén lévő mentett (mert mondtam anno, megtette) screenshot sincsen meg, amin az auth backup volt...SMS protect meg addig szívozott, ameddig too many attempt lett... na majd ha visszajön, hogy újra lehet majd próbálkozni, akkor a kérdés a következő! MILYEN formában kell a mobilszámunkat beírni?
+3620XXXXXXX ????
Köszi!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Kódos
aktív tag
Hali mindenki!
Tervezem az indulást s7-ben is nézegettem a headrig gift-eket és nagy dilemmába vagyokEredetileg Dh-val akartam kezdeni mivel arra az unhalowed set-et adja és azzal jol mehet farmolni a nyersanyagokat esetleg a paragont is de a partyt gatyába rázza az biztos ha szerzek 3+-osat...aztán megláttam hogy a WD-nek meg a helltooth set jár ami viszont suck mivel az meg a late game-re kell és lehet hogy rohadtul nem esnek rá cuccok..Én ugy vagyok vele hogy WD mivel 1 monkal induluk az 100% az meg majd adja a dex-es itemeket de akkor meg az életbe nem lenne meg a start utánni 200 paragon Valaki adna nekem tanácsot ezzel kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Janusz001
őstag
Wd ht buildben amun érdemes chc -t cold dmg -re beáldozni?
-
diegho
nagyúr
Mivel szabin vagyok 2 hétig még, lehet indítok szezon karaktert. Mit érdemes indítani, ha szeretnék majd GR-be is bejutni csapatban? Barbár a kedvencem, ha az befér most is GR-be, akkor azzal indulok. Van klán, ahová beférek és még partyra is van esély?
-
Rison77
senior tag
Nem rossz ez a wd build, de a petek mint a fejetlen állatok ütnek amit ők akarnak. Beadott egy sámános rfitet, 4 elit sámán, plusz 4-5 sima sámán mob, spawnolták az addokat folyamatosan, petek meg inkább leölték 20. addot is, ahelyett , hogy a sámánt ölték volna. Kicsit kontrollálhatatlan build.
-
pimpi001
tag
barbi első látásra milyen builddel életképes? sajna melózok leghamarabb szombaton leszek játék közelben igy nemtudom kipróbálni .
tboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Bird
addikt
válasz Rison77 #92278 üzenetére
Üdv a wd-k világában... Pont ezért ódzkodok dokit indítani. Viszont ha csapatban is szeretnék játszani muszáj lesz. Pedig a szívem szerint DH-t indítanék.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #92282 üzenetére
olyan 6-9% dpst jelent, szoval problema, de nem annyira hatalmas, mint amennyire elsore annak tunik. Yangnal jellemzoen az emberek a DPS + Disc kombot nezik, de van rajta meg egy erdekes dolog.
viszont cserebe van rajta 47% (magas RCR), namost 9 es 12 disc kozott lehet van kulonbseg, de egy high RCR es low RCR yang kozott a gyakorlatban nagyobb lesz a kulonbseg ha folyamatosan burstolni kell es nincs ido varni hogy a hatred toltodjon magatol. normal esetben az ember ugy berak egy cindert mert az SC karimnak van 127m toughnesse cinderrel is elusive nelkul (!), de ez HCban nem igazan opcio. aztan persze ott a hunters wrath, csak az egy zoeyhez kepest -9% toughness, egy WHhoz kepest meg -12% dps (meg +12%toughness ). viszont LoHot proccolni jobb, szal az meg lehet megy majd vissza.
a CDR meg HCban kb a legjobb, ugyan bukja az ember a vitet de igy mar sisakba tolt sapphire nelkul is megvan a 35os CDR (magas vit mellett elvileg a 23%os life a jobb). ami figyelembe veve, hogy a perma vengeance HCben a dark heart miatt kritikus es nem csak a resource generationra van negativ hatasa azert eleg fontos.
---
ja, az ugy volt, hogy meglattam az uj tank knife varianst DHnak, aztan azt neztem, hogy vegulis HCban majdnem megvan hozza a gearem es ez egesz biztonsagosnak tunik. aztan kiesett egy full set shadow. aztan egy full UE. aztan most epp azt nezem hogy kellemes idon belul vagyok GR65on es GR67 mar top1000 (mindezt ugy, hogy lekopogom de eddig meg GRben nem sult ki az awareness). meg olyan 10% dps kene es szerintem menne is kenyelmesen es nyugodtan 10-11 p koruli idovel.
HC seasont mennyire szoktak tolni egyebkent?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Rison77 #92278 üzenetére
Ilyen esetben összerántom a brigádot és újra idézem a tornádó közepére a gargákat, persze ennek is megvannak a korlátai.
_ocsisajt: Mivel a nemzetközi formátum a" +36" így azzal kéne próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
DjDanee87
addikt
válasz proci985 #92285 üzenetére
Mivel nagyon bugos nálam a diabloprogress - ha egyszer ránézek 1 itemre, utána másodjára már mást mutat, inkább kivágtam őket, hogy jobban össze tudjam hasonlítani. http://imgur.com/hf0Kq23
Én a HCn lévő CDResedet simán elfogadnám, az attack speedet nem tartom sokra, akkor már inkább a saátom vittel és maxos discel.
Én is újra DHt kezdek, hátha találunk majd ezeknél is jobb Yangot!
(#92287) _ocsisajt: Szerintem vegye fel a kapcsolatot a supporttal, más lehetőséget nem látok. Remélhetőleg a saját nevét és címét adta meg a regnél és akkor nem lesz gond visszaszereznie a belépéshez szükséges adatok, ha igazolja magát.
(#92290) savior: Nem értek egyet. Authenticatort szerintem nagyon is javasolt használni, csak nem szabad megfeledkezni róla. Én is két helyre felírtam a kódot, amit a regisztrálásnál kiírt a telefon. És ha majd váltok telefont nem felejtem el levenni róla előtte.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
a héten leporoltam a karaktereim egy részét....overwatch beszippantot...ill. a fun wd-t átalakitottam, és egycsapásra gr70+ -os karakter lett belőle (HC), ill. tegnap megnéztem a T13-at...sima ügy split bounty is...igazság szerint ezzel most sok kihivást nem tettek a játékhoz, de persze jó, hogy 16mati esik act-onként.
s7 HC-t tervez valaki (elég lightosan játszok mostanában az emlitetett overw miatt)?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Ghoost
tag
válasz _ocsisajt #92270 üzenetére
Abban az esetben ha valós név volt megadva akkor csinálni kell egy új BNET accountot és azzal be kell jelenteni a "hibát" + csatolni kell a személyiről egy másolatot. Elvileg gyorsan küldenek a "régi" account-on szereplő e-mailre egy új jelszó igénylő linket. Ezt egyszer én is lezongoráztam csak akkor egy angol supportos gyerekkel beszéltem le telefonon
Szerk: Közben látom már @DjDanee87 is válaszolt.
[ Szerkesztve ]
Battle.net: Mcghoost#1381
-
Lézerparaszt
őstag
Ha valós név és cím lett megadva akkor gyakorlatilag elég ha a felhasználó nevet tudod, igazolványkép alapján segítenek megoldani. Annyi a lényeg hogy pontosan le kell írni a supportnak hogy mi van.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
hokuszla
senior tag
Lehet már tudni mi lesz a top dps?
10600k 16GB 1660s 5TB
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest