Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    válasz Pompi #19876 üzenetére

    Nyilvánvaló, hisz csak úgy működhet ez a dolog, ha van, aki konkrét valós pénzt fektet a dologba. Gazdag szülők elkényeztetett gyereke, aki kap 100 eurót, hogy bevásároljon, és mindjárt az első perctől élvezze a játékot. Hallom, hogy vannak bér-húzók is, akik pár óra alatt lvl60-as karit adnak át készen.
    Bár elképzelésem sincs, mi abban az élvezet, ha rögtön egy toplevel karaktert kap az ember. Minek játszik az ilyen utána? Kihivás nincs, überkedik mp10-en pár órát, ami esik, szar, mert úgyis jobb van már eleve nála... Szóval elvész a játék öröme, eszenciája (demonic :) )
    Én tuti, hogy elvből nem adnék pénzt ilyen dologért. 1 eurót sem. Pedig nem volna gond akár több száz sem.
    Na mindegy, nem vagyunk egyformák, aki tud, éljen ezzel a lehetőséggel, semmivel sem "probélmásabb", mint a többi ügyeskedés manapság (dropshipping, jóslás, ál-orvoslás, uzsorakamat, stb)
    Az mondjuk más kérdés, hogy azt a 100 eurót, amit valaki "befektet" a játékba, hogy majd abból okoskodik, kereskedik, azt rendes forexre vagy árutőzsdére rakva lényegesen nagyobb haszonnal tudná forgatni. Bár ahhoz lényegesen több tudás kell, mint brimmeket adni venni jókor, jó helyen :C

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák