Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz #57919488 #18894 üzenetére
Pedig pofon egyszerű lenne a védelem, a bot programok a program bizonyos memória szegmenseit olvassák, konkrétan a megjelenítésért felelőset és több kisebb craft stb-t is. Semmi mást nem kellene tenni, csak egy ellenőrző programocskát beépíteni ami célzottan ezeket ellenőrzi, hogy olvassa-e rendszeresen valami, ha igen akkor repülhet a bann!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
törölt tag
válasz Sárpac #18902 üzenetére
BF3-ban is már volt, hogy azon agyaltunk, hogy tuti az EA árulta a cheat progikat
A játékosok meg várták a nagy ban hullámot közben csak pont törlések voltak (persze a ban se olyan volt mint egy MMO-nál hiszen akkor végleg leléptek volna a játékosok).
Még az is lehet, hogy a Blizzard van a háttérben és mindenki csak a botokat vádolja, ők meg röhögnek, hogy erre még csak nem is gondolnának a játékosok.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Assdak #18903 üzenetére
Pénzt hoznak hogyan? AH-n kívül hirdetnek mindenhol féláron goldot euróért, ebből a goldból aztán vásárolnak összedupeolt craftolt csítelt itemeket a júzerek féláron(piacot így teljesen a botterek tudják irányítani), ami gold ismét ahn kívül kerül értékesítésre! Marha nagy haszon tényleg!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
abéla
senior tag
válasz mikromanus #18896 üzenetére
Gyakorlatilag le is fedted az eddigi ah-alternatíváimat: mivel időm nincs, mint a tenger, ezért pici farm, mivel az időm leginkább irl meló eszi, ezért pénz is van kiváltani az időt és talán nem vagyok hülye, így ah-infó, mint befektetési eszköz is megvan, ami viszont, amint látom -egyre inkább- gond, hogy így névtelenül is szarul érezném magam, ha csalnék/ tudatosan szívatnék másokat (mint ahogy a nagyon dúrva ah-fogásoknál is kicsit rossz, hogy ezzel valaki óriásit bukott), biztos túlfejlett az alturizmus-generátorom .
Épp csak mérték és az egyensúly szállt el kb 2-3 hónapja, azt látom, hogy ezekkel az eszközökkel már szinte lehetetlen tartani az iramot a árakkal, amiket nyilván a nem nagy tételben alkalmazott illegális/sunyi módszerekkel nyomnak az egekbe .
A mostani árfolyam-gát eltörlés egy kis korrekció lett volna a player-réteg javára. (nyilván a "farmer", de sokkal inkább, az ügyeskedő réteg ellenében)
hootka!
-
Sirandrish
legenda
Hu...mi ez a nagy forgalom itt?
Ennyire bejön az új patch mindenkinek?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #18897 üzenetére
Ha nincs korlát, akkor ott áll meg az ár, amennyiért hajlandóak eladni azok akiknek van goldjuk és hajlandóak megvenni azok, akiknek kell gold. Jelenleg azok akik nem hajlandóak ennyit költeni a goldra vagy máshol szerzik meg ahol olcsóbb (rendszern kívüli eszközökkel, feketén), vagy nem szereznek goldot. A "termelők" a valós árnál magasabban adhatják el a szart (goldot). A mesterséges beavatkozás sose jó a normál felhasználónak. Már miért lenne minden megvehetetlen? A közepes/elég jó itemek kedvező árúak, a ritkák méregdrágák ha esetleg kaphatóak is. Ez nem változik. Nem lesz egy most 25-100k-ért az AH-ban senyvedő bracersz 2 milla csak azért, mert olcsón juthat mindenki aranyhoz. Egyszerűen nincs rá kereslet, viszont esik dögivel. Ez max a normál és magas árú itemek közti árszakadékot tágítaná. Ez nem komoly probléma. A jó játékhoz nem kell goldmilliárdnyi vagyontömeg most sem.
Mellesleg a craft árak fixek. A mostani account bound itemek igen jó darabokat adnak. Pármilla goldól még irtó pech mellett is simán "gyártható" egy-egy komolyabb darab. Tízmillából egy casual gamer is összedobhat magának egy vért-braci-kesztyű-vállas terminátor szintű kombót. Árulhatnak hasonlókat sokmilliárdért, vagy százmilliókért a sok gold miatt. Nem lesz rá kereslet. Max azok veszik, akik nem ismerik a rendszert, vagy nagyon jó itemet akarnak és biztosra mennének.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ProEvoFan
nagyúr
+1 Jól beszélsz kolléga.
Blizzardon múlik minden.Jön a kiegészítő, megemeli 70re a max szintet, ezáltal jönnek a 70es itemek is, így a régiek kuka.És most jön a lényeg; nullázni kell mindenkinek az aranykészletét (ezt nem meri megtenni), botolokra jobban odafigyelni, AHban be kell vezetni az eladási plafont.A kezem meg belelóg a bilibe.(#18908) mikromanus
Ez is igaz.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #57919488 #18910 üzenetére
Egy nagy nyelés egy pohár hideg víz kíséretében
Esetleg meleg hógolyó
Viccet félretéve, szerintem ezen kár pörögni..
Tök egyértelmű hogy a Blizzard profitot akar..
Ha a játékosok 95%a elpártolt volna olyan indokokkal hogy "oh de drága az AH" meg ilyesmi akkor alakítottak volna rajta, de nem így történt..
Itt is többen panaszkodnak mégis mind nap mint nap beléptek és játszotok, amivel a Blizzardot igazolják/igazoljátok!
Egy nagyon "bölcs" magyar politikus mondta nem is olyan rég.." ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni"...szerintem ő azóta valami Blizzard tanácsadó[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #57919488 #18910 üzenetére
Elindítom a Steamet, választok egy játékot a 140ből, és játszok
(#18912) Sárpac
Ezt már múltkor is mondtad.Ez is remek ötlet.(#18914) Sirandrish
Megvettem azt is.Elkezdtem vele játszani, de akkor még tombolt bennem a D3 láz.Nem rossz, de teljes véleményt nem tudok mondani róla, majd ha kijátszottam egyszer.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #18913 üzenetére
Border 2-t meglested már?
Én kipróbáltam...elég penge lett bár szerintem az 1 hangulatosabb volt..
Nem rossz ez sem, de valami mintha hiányzott volna...vagy csak nem toltam elég ideig..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #18914 üzenetére
Több benne az "élet", mint az elsőben, és bár ez előny szokott lenne, a border kihalt világába kevésbé passzol. Mondjuk mindkettő iszonyat jó..
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mephi666
nagyúr
válasz Sárpac #18912 üzenetére
kellene ide rúnarendszer (mint d2ben) meg socketelhetőség (öv+kesztyű+bracer+vállas+stb) és a rúnák különböző bónuszokat adjanak (movement/ias/chc/chd/armor/loh/resist/statok kobminálva/stbstb) ...aztán beállítani, hogy melyik milyen eséllyel potyoghasson... (meg természetesen fejlesztési lehetőség jó sok goldért, hogy menjen a sink) sokoldalúbb lenne a játék, több lenne a lehetőség és szerintem ez nagyon jó lenne
ja meg jewelek se lennének rosszak, szintén mint d2ben szerintem probléma, hogy kevés a tartalom és emiatt unnak bele nagyon sokan
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #18915 üzenetére
Post Apocalyptic 4 ever
Nem tudom..nem tudnám megmondani mi a sok vagy mi az ami hiányzik a második részből, de az első valahogy jobban lekötött.
Nem azt mondom hogy a B2 nem jó, de az egy jobb volt számomraProEvoFan Azt tudom hogy megvetted, azért kérdeztem hogy nekiestél-e már, de akkor ezek szerint még nem
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Nem. Lehet azt társaságban is tenni. Haladósabb, kevésbé unalmas.
A karcsira meg elférne vagy +200% chd, akkor már lenne komolyabb dps is. Ehhez azért már kell gold is.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
tPedro_
őstag
válasz mephi666 #18916 üzenetére
Bar a diablo2-vel csak single player jatszottam, azzal is csak addig amig egyszer vegig nem vittem, de ugye az sokkal tovabb lefoglalta a jatekosokat (evekig).
Eddig nekem nem valt egyertelmuve, hogy miert is volt jobb a D2 mint a D3. Abban sem volt tobb tartalom.Egyebkent egyetertek vele, hogy a D3-ban egy ido utan tenyleg nincs mit csinalni.
Eloszor a paragon rendszerre hittem ,hogy na ez tenyleg kiraly lett, jelenleg 57-es vagyok, de kb eddig erdekelt csak.
PVP ugye kenyes tema, egesz jo lett a dueling is, de legalabb egy ideiglenes/primitiv laddert belerakhattak volna, mert igy total nincs ertelme. Meg ha azt is mondjak, hogy figu skacok, itt a ladder de csak ideiglenes, ha meg lesz a vegleges pvp, akkor ezt kiszedjuk.Tovabbra is az a velemenyem, hogy a jatek kezdete ota kellettek volna a boe/boa itemek.
Igy nem lenne az AH se telepakolva minden vacakkal. -
abéla
senior tag
válasz Sirandrish #18911 üzenetére
Egyébként ja, felül kell bírálnom a d3-mal kapcsolatos viszonyrendszerem
Csak most kicsit felhúztam magam, ezen az egészen.
Hanyagolom is a témát, megyek, csajomnak vadászok valami szép virágot/ajándékot[ Szerkesztve ]
hootka!
-
mephi666
nagyúr
válasz tPedro_ #18919 üzenetére
én végtére elégedett vagyok, mert 1000+ óra után is elvagyok a játékkal, meg az árát is visszahozta többszörösen... viszont amit hiányolok: csomó dolgot beígértek, amit (még?) nem kaptunk meg... volt tervben olyan is, hogy quest rewardnak tápos cuccok járnak (amik persze acchoz kötődnek), a rúnarendszer is sokat lett egyszerűsítve és csomó dolgot kiszedtek még...
a d2 classic 1.0 is elég sovány volt ahhoz képest, hogy d2lod 1.13(?)-ig mennyi minden bekerült abban bízok, hogy idővel lesznek itt új legendek, szetek, kitolt max szint, rúnák, jewelek, meg amit csak szeretnénk és az évek alatt alakul úgy a játék, hogy még 10év múlva is sokan játszanak vele
ui: a pvp engem egyáltalán nem izgat, soha nem is érdekelt egyik d2ben sem... tesztszerveren megnéztük, de elég komolytalan: poénnak jó, mint d1-2-ben és ennyi
én nem mondom azt, hogy a d2 jobb: csomó hibát/hiányosságot javítottak a 3ban, ami a 2ben zavart... viszont valahogy a tartalom lehetne több... (pl több random felbukkanó event)
amit még mondtam haveromnak, hogy nem tartanám hülyeségnek: jó lenne, ha lenne egy új játékmód (d2 style), amiben akkor tudnád indítani a karaktered, ha az adott nehézségen megölted diablo-t és ebben a módban nem lennének questek, viszont a1-a4-ig az összes waypoint-ot el tudnád érni, a bossok meg a helyükön lennének és sorban ölhetnéd őket persze mehetne coopban, választható mp-el (emellett meg meghagyni a questezős játékmódot másik opciónak, ami most is van)
...ezzel szerintem el lehetne érni a blizzardnak azt a célját, hogy nem egy adott actre/területre korlátozzák a játékot (ami szvsz még mindig az a3 a legnagyobb lénysűrűség miatt)"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tPedro_
őstag
válasz mephi666 #18921 üzenetére
Nem rossz otlet.
Ami nekem igazan tetszene (es mar mastol is olvastam), az egy vegtelenitett dungeon.
A random palyagenerator hasznalataval nem is lenne olyan bonyolult elkesziteni.
X szintenkent lehetne egy boss ami dob valami boa cuccot. Elore haladva persze egyre nehezedne a jatek.Sot ezt akar lehetne ugy is, hogy ide uj karaktert kell kezdeni, ami csak az itt talalt felszereleest hordhatja.
Vagy hogy a nehezseg skalazodik a jatekos gearjenek fuggvenueben. Igy pl egyenloen nehezz lenne egy lvl1 es egy lvl60asnak is, utobbi se tudna csak ugy vegigrohanni az elso x szinten.
-
Sirandrish
legenda
Én parfümöt vettem Ördög Nóra ajánlásával
Fincsi illata vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz tPedro_ #18919 üzenetére
Diablo 2-ben volt ladder rendszer, meg rúnák és rúnaszavak. Ladder itt nincs (eleinte azt írták nem is lesz, most meg nem tudják hogy lesz-e, azaz nem tervezik). Ha lenne, akkor ProEvoFan és az AntiBlizzisták terrorcselekményeket fontolgatnak a "tolvaj banda" ellen.
Ha nincs ladder, akkor a régi szemét nem, vagy csak lassan ürül ki a rendszerből. Így csak elfedik a szart pár friss réteggel. Ez van. Ezt kell szagolniBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Assdak
őstag
válasz Sárpac #18905 üzenetére
Ez sem teljesen igaz így, mivel RMAH-ban is döbbenetes mennyiségű goldot adnak el. Arról nem is beszélve, hogy a játékon kívül vásárolt gold is bekerül a játékba, és abból is csipi le a maga is részét a Blizzard.
Én mondjuk botozni nem botozok, csupán AH flip megy, meg a egy két nem exploitnak minősülő lehetőség kihasználása. Napi szinten el tudtam adni mindig az RMAH-ban a goldot, az mondjuk 800 millió a patch előtti 4 napban. Tegnap vettem 0.13-as árfolyamon 3 milliárdot, 1.4 milliárd elment reggel óta 0.25 ös áron.
És akkor én még kicsibe játszom.
Van olyan ismerősöm, aki 4 DH val pörög, full GF gearbe, napi 8 órában, mp kikapcs. Havi szinten csak a farmolással összeszed 1200-1500 Eurót, és akkor nincs benne az AH flip.
Persze most lehet rá mondani, hogy kocka monitorfejü, stb. Közben egy teljesen normális ember, akinek volt egy munkahelye, keresett nettó 190e-t, aztán mivel ezzel jobban keresett, felmondott, a napi 8 órát munkának tekinti, jól elvan belőle, mellette sportol, barátnője van stb.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
válasz mikromanus #18924 üzenetére
Pedig siman ossze lehetett volna rakni egy alap pvp laddert. FFA ugyebar, 2/3/4 player, #win #loss meg egy mutatoszam, hasonloan mint War3ban.
Persze kellett volna hozza az emberek osszesorsolasa is, gear alapjan.Nem vagom, a ladder miatt miert is urulnenek ki a cuccok? Hogy mukodott ez D2-ben?
-
F-ECT$
titán
Ha jól látom kijött az 1.0.7. Lehet belogolok egy kicsit 1 hónap kihagyás után
Dive ever, work never.
-
Bazzzs
senior tag
válasz tPedro_ #18926 üzenetére
D2-ben úgy működött a rendszer, hogy voltak ladder karakterek és nonladder karakterek. A ladder bizonyos időközönként újra lett indítva, ilyenkor a karaktered átkerült nonladderbe, ahol nem volt rangsor és nem volt újraindítás. Ilyenkor értelemszerűen a ladder teljesen az elejéről kezdődött, új karakterekkel és felszerelésekkel.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
mikromanus
veterán
válasz tPedro_ #18926 üzenetére
A "ladder" a normál játékra vonatkozott. Kb olyan, mintha indítanának egy új "régíót", ami időnként újraindul. Ez azt jelenti, hogy ha vége a laddernek és indul az új forduló, akkor a korábbi ladder karakterek non-ladder területre kerülnek. Ez az egész amolyan versengésnek is felfogható. Ki éri el hamarabb a max szintet, vagy D3 esetében a max paragont. (ha lenne ladder). Lényegében Diablo 3-ban most már nincs igazán cél, amiért kockulni érdemes. Nincs verseny. Nem is nagyon volt, de azért az első pár para 100-asig még versenynek is lehetett tekinteni a játékot. Ez megszűnt itt. A vonzó dolog a ladderben az, hogy az adott időben mindenki tiszta lappal indul. Egyenlő eséllyel. Senkinek nincs semmije. Nincs botolt milliárdja, nincs korán indulás miatti gosu itemje, nincs nagyobb ePenise A korábbi sok hiba, egyensúlytalanság és szemét botter hatás ki van golyózva. Mondjuk másik oldalról felpezsdíti a kereskedést. Ez lehet hasznos is és káros is. Hasznos, mert pénzt hoz mindenkinek és több játékos lesz. Káros lehet, mert hosszabb távon is érdemes lehet csalni/botozni, mert időszakonként komoly hasznot lehet termelni. Gondolom ez a nagyobb ok, amiért kimaradt eddig. Ladderhez komolyabban ki kellene küszöbölni, vagy hamarabb fellépni a csalások/botok ellen. Ez meg munkaidő és fejlesztés lenne, aztán az már nem üzlet Blizardéknál.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
tPedro_
őstag
válasz mikromanus #18929 üzenetére
@Bazzzs:
Koszi mindkettotoknek, igy mar vilagos.
Amire en gondoltam D3 eseteben, az csak egy rangsorolas win/loss alapjan. Igy lenne valami cel amiert erdemes jatszani.
-
Bazzzs
senior tag
válasz tPedro_ #18922 üzenetére
Ezt már én is olvastam több helyen, szerintem is jó ötlet lenne. Akár egy egyszerű kis számláló is lehetne hozzá, hogy ki hány szintet tudott lemenni, ez motiválhatná azokat, akikben él a versenyszellem.
Rengeteg potenciál van még ebben a játékban, én bízom a Blizzardban, hogy ha lassú tempóval is, de szépen lassan ki fogja a rejtett tartalékokat aknázni. Elvileg két kiegészítő is fog jönni a következő években, majd csak kiforrja magát ez is egy forradalmi játékká. Megjegyezném, hogy nekem most sincs bajom vele, de azért néha belegondolok, hogy mennyi jó dolgot lehetne még hozzáadni (nagyobb randomitás, több event, jewelek, charmok, D2-es rúnarendszer, pvp játékmódok, valamilyen formában ladder stb.).
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
mikromanus
veterán
válasz tPedro_ #18930 üzenetére
Ez amolyan starcraft jellegű ladder lenne így. Az is jól működik, bár ott azért másra van kihegyezve a játék és ladder. Nem egyszerű móka a játékos párosítás ott, maradjunk ennyiben. Bár mostanában nem játszottam SC2-t.... Majd márciusban, mikor támadnak a zergek!
-
Rayner
őstag
Nekem teljesen jó így ahogy most változik/változott a D3. (sikerült craftolnom 3m-ból olyan itemeket amik kb 25k+ dmget adtak, ami eddig alsóhangon is 1mrdba került eddig AHban...és még csak ma reggel kezdtem el craftolni.)
Munka/család mellett én nem örülnék a laddernek... D2-t pont emiatt hagytam abba... szeretem gyűjtögetni fejlesztgetni a karaktereim, amik még nem éppen highend gearben vannak.
Anno D2ben utáltam meg hogy (alapelvem volt hogy minden kasztból legyen egy maxos) vagy éppen elértem vagy már nem sok kellett a max cuccokhoz akkor egyszerre nullázták és kezdhettem elölről...
Baromira nem örülnék ha eltűnne a monkom Furyja amire emlékszem 1 hónapig gyűjtögettem a goldot (42m) , jó ma már nem nagy dolog, de akkor nagy dolog volt megvenni úgy hogy a napi teendők mellett jutott 10-20p, max havonta 1 teljes nap játszani... -
Sirandrish
legenda
Eddig 50et craftoltam..a legjobbal is buktam volna 32K DPS-t..
-
Kobe
veterán
válasz Sirandrish #18937 üzenetére
Tegnap en is ellottem egy 20as szeriat. Nemhogy trifecta nem volt kozte, de a legjobb is minusz 30k dps lett volna
-
mikromanus
veterán
válasz Rayner #18936 üzenetére
Ez alapvetően hibás nézőpont. SOSE nullázták a karaktereket. Csak non-ladder realm-be kerültek. Ugyanúgy használhatóak voltak, ugyanúgy játszhattál vele kedvedre, csak épp nem runolhattál ladderes karakterrel egy csapatban. Nonladderesekkel játszhattál együtt. Akár korábbi ladderekből visszamaradt karakterekkel is. Kereskedhettél is velük (bár D2-ben nem volt valami kifinomult a csererendszer). Soha senki nem kényszerített senkit új ladderben indulásra. A többség azért ha választhatott, akkor indult az újabb ladderben és nem a régi karaktert nyűtte.
Ez a fura észjárás amit sose értettem. "jaj, jajj elveszik a karakterem, elveszik a cuccom". NEM, nem veszik el!
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
azt a mákostésztazabáló k*rva eget top chc/chd/allres meg mellé 300+dex... ha nem lenne acc bound, vagy 10számjegyű lenne az ára
ui: reggel ellőttem én is vagy 25 amut, de egyik se lett igazán jó (monkomra lett mondjuk chd/ias/allres együttállás, de azon sem top minden érték)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mpierre
veterán
Rém(ítő), hogy miket erőszakolsz ki...
Amu of vitality - vagy milyen néven futhat - van véletlen?[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Horbal
őstag
Annál ami nekem van kaphatok jobbat craftból?
[link]A life% és vita, AS, CHC az kell, az str legyen több, a dex nem izgat.
Ilyen lehetséges?
Tegnap 5-öt craftoltam abból eddig 0, hasonló se volt.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
mcwolf79
veterán
Bőséges termés volt tegnap és ma
2 act3-as run alatt mpl6-on semmi nem esett
Deminoc essence esett kb. 50, de legend ,netalán set semmiXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest