Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Assdak #18881 üzenetére

    A hónapok óta tartó, "profi" kerskedés/flippelés, a valós nyereség igérete generált bot-használat, az exploitok/kiskapuk kihasználása és a tény, hogy ha megjelenik a pénz szaga, akkor oda erkölcsileg -minimum megkérdőjelezhető- értékrenddel bíró ügyeskedők serege gyűlik, akik a fentebb írt eszközök segítségével gold-inflációt okoztak/okoznak.
    Így az árfolyam rögzítéssel, azokat szívatják meg, akik vagy nem élnek ezzekkel a lehetőségekkel vagy nincs idejük/kedvük a balkáni minimálbérért, a futószalag-munka izgalmait nyújtó farmolással foglalkozni.
    Ugye ezzel a eu/gold árfolyam-gát eltörléssel a goldot felhalmozó dio-proletár érdekeit sértették, a játékos, aki játszik -és akiből él a d3-melós- meg szív, mert képtelen elérni azt az árszintet.
    Arrol nem beszélve, hogy az illegális, játékon kívüli, gold kereskedekem is befuccsolt volna ezáltal.

    Persze tudom ezzel a hsz-szel, darázsfészekbe nyúltam, mert nyilván a helyi viszonyok között, a közmunka-program helyett jobb alternatíva D3-farmolni, csak épp akik életben tartják a gazdaságot, őket is meg kellene tartani, mert így egy egymásnak termelő, de fogyasztani nem akaró "gazdasági" csőd lesz a vége.

    Az meg külön vicces, hogy az -esetleg- pénzt beletoló játékos nagyobb megvetésnek örvend (ld. Persil és handlar esete), mint a játékot a fentebb leírt eszközökkel elsz*ró botter, csaló, ügyeskedő.
    A valós pénz és a "meggazdagodás" ígérete megtette hatását.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák