Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #19763 üzenetére
Nem használok fury-t, látásból ismerem, bevallom nem tudom mi a jótékony hatása ami egyszercsak kiderült. Mi az?
Feel Good Inc.
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #19800 üzenetére
Na ne viccelj már hogy csalni kell egy milliárd aranyhoz... ezt még te sem gondolhatod komolyan.
Engem meg ne küldözgessél sehová kérlek, mert abból már kinőttem -
Szatesz.
aktív tag
Nem értem.... Akinek volt már 1 milliárdja az összelopta vagy összecsalta? Ebben a játékban hogyan lehet lopni meg csalni? Ha valaki csal előbb utóbb bannt kap! Simsi mióta is van meg az accountod?Jól értem, valaki ha olcsón vesz valamit és eladja drágábban az csal? Ő nem duplázza az itemeket.. .... az csalás!
Olcsón megvesz dolgokat mint ahogy mindenki megvenné és eladja. Ügyeskedik vele mint nagyon sokan mások is. Ezek a dolgok csak azokat zavarják akik írigyek. -
Huma
addikt
Nem akarok belekeveredni, de erről az jutott az eszembe, hogy a való életben sok milliárdos becsületes munkával keresi a pénzt. Csak azt nem szabad soha megkérdezni tőlük, hogy az első milliárdjukat honnan szerezték.
A világ legnagyobb igazságai: “Pénzt csak pénzből lehet csinálni.”, “Aki dolgozik annak nincs ideje pénzt keresni.”
Ha a kezdőtőke megvan utána már nem nagy kunszt még nagyobb vagyonra szert tenni.
Azért itt a D3-ban észjátékkal/szerencsével esetleg minimális befektetett pénzzel simán be lehet/ett indítani a bizniszt.
(#19801) Pompi:
Asszem az hogy a másik kézben lévő fegyver sebességét is növeli.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Attacks per Second tulajdonsága az offhand fegyvernek is ad attack speedet, ami +0.21–0.25 as érték lehet.
Mikor megjelent a fegyver, sokan, köztük én is azt hittük hogy a Fury csak magának ad attack speedet, mert ugye a fegyver az egy Mace, de 1.4+ as-es.Csak azt vettem észre hogy eszméletlen dpst ad, de azt csak később, hogy az offhand fegyvernek is ad attack speedet, ezért van a bitang nagy sebzés. -
mikromanus
veterán
válasz Szatesz. #19803 üzenetére
Nem. Van aki becsületes AH hiénázással vagy mázlival szedte össze a vérlázító gold vagyonának alapját. Csak ugye ott a másik csapat aki meg egyszerűen benyomta a goldfind botot (vagy többet), aztán elment valami komoly dologgal foglalkozni (sör?). A ban meg vagy jön, vagy nem. Nagy kaland ha elad már pármilliárd goldot addigra arról az accjáról. Persze mondjuk az első hónapokban amikor még enm kellett ilyen gonosz céges árfelhajtásra fanyalodni a goldnál, hanem 0,25 felett is ment. Most már az AH hiénázás a módi. Ahhoz kell épp érzék... meg kezdőtőke.
Nincs kedvem követni ki hogy csal és ki nem, de miért van egyik dörzsölt kalmárunknak 100k elit killje olyan karival, ami még nem is látta inferno act 3-4-et? Mármint az egyik accountján... Mindegy hagyjuk. Depis leszek a sok agymunkától. Megyek inkább zombulni
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #19807 üzenetére
azt hittem hogy már tisztáztuk hogy act3 ban vagyok, de az armory csak azt mutatja, amelyik actban kész van nak a questek... de azóta rájöttem, hogy elég core végén megölni azmodant és azóta már act3-at ír az armory. ilyen ügyes sőt, ha elmennék diablóig és 3 hittel megölném, akkor már act4-et is mutatná, csak eszembe sincs. MP10 diakillt akarom megcsinálni először, csak nincs kedvem. Igen, ezen az accounton, arra keress rá google-ban hogy teljesen legális hogy valakinek több accountja van, sőt a blizzard engedélyezte pár hete a multiboxingot...
-
mikromanus
veterán
válasz killerjohn #19808 üzenetére
Ha ember irányítja és nem bot. Az nem engedélyezett, ha mind a 4 acc "magától fut". Annyira nem ismerlek, hogy megitéljem te melyik "multibox" lehetőséggel éltél eddig... Hagyjuk!
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #19809 üzenetére
Nem azt mondtam hogy a botolást engedélyezték, hanem a multiboxingot, egész jól tudom a különbséget. Igaz, hogy azt nem értem, hogy utóbbit miért nem engedték, hiszen olyan mintha játszanál és lenne 3 botod... Ha Blizzardot nem zavarja, miért engem zavarjon?
Visszatérve a flipelésre: Blizzard teremtette az AH-t, Blizzard teremtette a flipelést. Blizzard számára egy brutális goldink az AH. Gondoljatok csak bele: én személy szerint az általam vásárolt és eladott cuccokkal számolva, a földön t alált arany mennyiségének bőven a 10-50-szeresét az AH-ban hagytam már a 15% adó formájában. Ergó a teljes gazdaságba kevesebb aranyat tettem mint amennyit kivettem belőle. És ezzel nagyon-nagyon-nagyon sokat vannak így (gondold át te is, hogy te hogy állsz ilyen téren), ez az ami jelenleg megakadályozza hogy 10.000.000.000-ba kerüljön egy fire walkers...
Ha Blizzard nem szereti a flipet, akkor egyszerűen hozzáadna az itemekhez egy sima attribute-ot, benne annak az idejével, amikor utoljára el lett adva. És ettől számítottan 7 napig nem lehetne AH-ba feltenni. Köszöntük, eltűnt minden "AH-huszár pénzhajhász" ahogy ti mondanátok. Megcsinálják? Nem. Miért? Lehet összeesküvés elméleteket kitalálni Ez kb olyan hogy a játék megjelenése után 5 hónapig volt a játékban egy area, act 1 legelső WP-je mögött 20 mp gyalogútra, ami 50%-ban nyitva volt, és ott volt a játék egyetlen szörnye ami nem ütött/lőtt vissza, és respendent chest volt mellette, amiből hullott a gold. Lehet agyalni.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz killerjohn #19810 üzenetére
Nem sokat számítana ha hozzátenne 7 napot. Kellő tőke híján okozhatna kellemetlenségeket az embernek, de amúgy meg csak annyit jelentene hogy 7 nappal eltolódna egy tárgy eladása. Addig meg eladhat ezer másikat. Ergo semmit sem érne. Csak a kezdőtőkét lehetne lassabban összeszedni. De mivel azt amúgy is túlnyomórészt botok kaparták össze a nagyban játszóknak így pont hogy a becsületes felhasználókat szívatnák vele.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
killerjohn
addikt
Szerintem pont fordítva: aki flipel annak iszonyat fontos hogy még aznap (sőt, pár órán belül) elmenjen amit vett. Aki csak simán játszik, annak nem annyira, hiszen amint kiesett a szörnyből, azonnal eladhatod, csak azt nem amit frissen vettél.
Andie: és, összehaverkodtatok, vagy nem ment veled?
[ Szerkesztve ]
-
Andie
őstag
Hogy oldjam a feszkót itt, egy kis mókás kép:
Talán nem látszik egyértelműen, de ez egy champion kutya-pakk volt StoneFortban. Kettőt legyaktam, a harmadik meg csak ott ült, és kedélyesen vakarózott, meg nézelődött
Próbáltam elmenni, visszajönni, de nem tért észhez. Teljesen megszelídült, ő sem bántott minket, mi sem őtSamsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Huma
addikt
válasz killerjohn #19812 üzenetére
Miért lenne fontos? Egy jó tárgy 7 nap múlva is jó tárgy marad. Nem fog drasztikusan esni az értéke. Amíg nem tudja eladni ezt a tárgyat addig elad száz másikat aminek már lejárt a 7 napos korlátja. Az első hét után miután bevezetik ezt a korlátozást ugyanúgy tudja folytatni a kereskedést.
Ennek inkább csak a kezdővagyon összekaparására lenne kedvezőtlen hatása.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz killerjohn #19815 üzenetére
A hely nem akadály. Aki nagyban nyomja annak telik több accra is, ha kell.
Főleg úgy van egyszerű dolga, hogy az aranyat szabadon és ingyen átrakhatja egyik accról a másikra.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mikromanus
veterán
A 7 napos antiflip beállítás épp azért nem lesz bent mint a "megbízás" ötlet sem. Sok erőforrás, sok hibalehetőség és macera. Ha szeretné a Bliz az AH hiénákat, akkor nem tett volna be 10-es aukciós limitet és 50-es limitet az AH ideiglenes "ládára". A kereskedést a normál felhasználóknál nem akarta korlátozni. Azért az ilyen flip monsterek már nem normálisak
Kizsigerelitek az átlagfelhasználókat. Igazán szégyelhetnétek magatokat! (elszeditek előlem a potyagoldot). Mindezek ellenére szerintem nem az ilyen "humán erőforrásokkal" van gond AH-ban mint te vagy én, hanem a botokkal. Gyanus, hogy azért AH-ban is van valami hiénagép...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
simsi
csendes tag
válasz Szatesz. #19803 üzenetére
Júliusban kezdtem 150milliót vettem forintért. Elköltöttem hülyeségekre nagy részét, maradék 70millióval ahzni kezdtem. Sokan segítettek, hogy mit érdemes venni és mit nem. Többen is kukázták a teljes ládám tartalmát még az elején amit én jó vételnek tartottam. Első milliárd 3 hónap munkája onnan a második 1 hónap. És azért mellette elég sokat is játszottam még veled is.
-
jpeetr
aktív tag
mpl6 über valaki?
monk + wizz jelen, barbi jól jönne.
most mennénk, aki jönne vegyen fel -
simsi
csendes tag
Nem csak neked ilyen a gold forgalmad, itt a legtöbb embernek többe van a gearje mint a gold pick up meg a talált cuccok értékesítésből befolyó gold mennyisége. Ők is flippeltek ki többet ki kevesebbet. Az meg, hogy mennyi trükkös hely volt eddig ebben a játékban kiderül a youtubon. Ahol ha beírod a keresőbe, hogy "diablo 3 bot" egész tetemes találat fog lenni. Az meg, hogy egy bot miként és hogy működik arról elég tetemes mennyiséget lehet olvasni d2jspén, csak olvasni kell és az, hogy tudom még nem jelenti azt, hogy élek vele.
Biztonságtechnikai és informatikai áruházat üzemeltetek, ezáltal ismerem a legtöbb betörési módszert és eszerint alakítom a termékpalettámat. De ez nem jelenti azt, hogy élek is a látott és halott módszerek bármelyikével. -
philoxenia
MODERÁTOR
A parttalan vitát folytassátok privátban, abéla és simsi!
-
ProEvoFan
nagyúr
Simsi, valami nem stimmel amit mondasz.Nem akarok én neked rosszat, de kb 3 másodperc alatt feltűnt valami furcsaság.
Tehát, "Júliusban kezdtem 150milliót vettem forintért." Ezt mondod.
Ok.Utána ezt írod: "Első milliárd 3 hónap munkája onnan a második 1 hónap."
Akkor 4 hónap alatt összejött 2 milliárd aranyad.Tehát júliustól novemberig lett meg a 2 milliárd aranyad.
Szép teljesítmény.
Semmi közöm hozzá, de novembertől december hatodikáig hogy a francba lett neked 9 milliárd aranyad
Ugyan is itt volt egy hozzászólásod, ahol a linkelt képen látszik hogy 9 milliárd aranyad van.Ezt utólag töröltetted, és feltöltöttél egy másik képet, ahol nem látszik a 9 milliárd goldod. Még én hívtam fel a figyelmedet privátban, hogy vannak gonosz kis manók, akik irigyek is tudnak lenni...de itt egy kolléga rákérdez Andristól, hogy neked hogyan van 9 millárd aranyad, mielőtt valakinek kétsége lenne afelől hogy félrebeszélek.
Tehát, 4 hónap alatt összejött 2 milliárd gold, utána egy hónap alatt meglett a 9 milliárd?
Áruld el pls ezt hogyan kell csinálni, hátha okosak leszünk mi is.
Mielőtt megvádolnál hogy csalással vagy bármi más nem korrekt dologgal vádollak, akkor azt kell hogy mondjam nem, nem vádollak semmivel, csak érdekelne -bár semmi közöm hozzá- hogy kevesebb mint 1 hónap alatt, 2 milliárdból hogyan csináltál 9 milliárd goldot -
mikromanus
veterán
Standard Spruri buildes alkaizer run. Csak hogy tereljem a szót. Aranyosan fürge ezen a szinten már a karakter. MAx MS-sel (na jó, csak 24% az itemeken) és majdnem folyamatos sprinttel persze
Diablo 3 - solo Barbarian - MP3 -Act 3 Alkaizer run - sprint-hammer-OP-WotB skills - patch 1.0.7Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Integra
titán
szóljatok, ha überezéshez kell ember, a középső portálból hiányzik az az alkatrész ami kell a hf ringhez
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Amur
addikt
válasz mikromanus #19829 üzenetére
Ez tetszik! milyen passzívok vannak mellette,az aktív-ot láttam.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Integra
titán
válasz radi8tor #19831 üzenetére
11-kor keltem...
délután 4-től este 7-ig szintén..na jó, akkor csak bóklászom még egy picit, nem akarok sokáig fent maradni ma, bááár, igzaából nem baj, mert úgyis egész éjjel vezetni fogok megint, legalább ráállok
[ Szerkesztve ]
-
-
DIMITRIUS
tag
válasz mikromanus #19829 üzenetére
Te ilyen szar zenéket honnan a tökömből szerzel XD
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
-
-
Integra
titán
nabazz, lekapcsolják 8 perc múlva a szervereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest