Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah már megint a csúnya "haszonlesők" a téma.
Szeretem mikor le vannak szólva akik ezt csinálják..
Gondolom itt mindenki ott hagyja az AH-ban a cuccot ha meglát valamit tizedáron, hátha időben észreveszi a "gyanútlan" eladó..
Ugyan már srácok..
Minek ide ez az álszent duma (akinek nem inge...) ?
Mindenki megveszi ha lát jó áron valamit és még goldja is van rá..
Most tényleg az a gond hogy van aki erre több időt tud szánni és több goldot tud forgatni?Ez nekem kőkemény irigységnek tűnik!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
buherka
addikt
válasz F-ECT$ #19649 üzenetére
Én se megyek überre egyedül...csak néha bennragadok, mert mindenki kihullik mellőlem és makacs geci vagyok, mert nem halok meg
(#19651) Sirandrish...a magyar ember mindig is irigy dög volt. Ha már 20Ft-al több van a másiknak akkor tolvaj, szemét csaló. Nincs ebben semmi újdonság.
Tőlem azt a kis +vita-t sajnálja mindenki. Csaló szemét vagyok én is.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
F-ECT$
titán
Jó a nagy AS, de 2.0 fölött már nem létszükséglet a slow time szvsz. Én most 1.9 körül vagyok, még a kesztyűmre kellene 6-8%, és utána meg is állnék a gyűjtésével.
Nekem van olyan 180k dps-em cm-ként, de mpl6 már iszonyat lassú. Hiába a több xp, ha nagyságrendekkel lassabban halnak a mobok. Bár az archon után minden mpl lassúnak tűnik, cserébe a magasabb mpl-eken kevesebbet halok így. Szóval 2 build/gear-t építgetek: archon mpl3-ig xp-re, és cm mpl7+ überezésre. (Ez utóbbit még csak próbálgatom, de lassan összeáll.)
Dive ever, work never.
-
mephi666
nagyúr
válasz F-ECT$ #19649 üzenetére
alapvetően single-ben nyomom, ilyen vagyok nem várom el, hogy mások hozzám igazodjanak, mikor/meddig érek rá és fordítva... meg így érzem igazán, mit bír a karakterem
#19651: mennyi forintot termeltél ki eddig a játékból rmah óta? (nálam most beállt eléggé: 5k körül van a február)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
simsi
csendes tag
válasz Sirandrish #19651 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz buherka #19642 üzenetére
Ha a Monkom eléri a para100at, lehet hogy a DH lesz az elsődleges karim.Úgy felöltöztettem hogy csak na.
Bár az aranykészletemet lehet el kell adnom, mert haverom már a fejemet követeli ha nem veszem meg a GW2t.(#19651) Sirandrish
Részemről irigység nincs.
De az nem ok, ha egy item több száz illetve milliárdba kerül.A Blizzardon múlik minden, de ezek szerint nekik ez így is megéri...[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz MrCsiT #19625 üzenetére
ha van eég as-ed meg chc-d (azaz, nem nagyon másznak el a dögök), és iszonyat nagy türelmed, akár mp10-re is
Persze, ha megvan a folyamatos fagyasztás, akkor előbb-utóbb halnak, csak uncsi.
ha tényleg a galvanizing ward passzívot használod, ajánlom helyette az evocationt ( cd -ket csökkenti) illetve, ha cm-ezel, akkor az energy armornál szerintem a prismatic rúna (+res) hasznosabb lehet
2 buildem/gearem van, most az armory az archonosat mutatja. Ha CW-ként megyek, akkor kiveszem a glass cannont, és így elég all resem marad, hogy az energy armornál a pinpointot választhassam, mert chc-ból egy kicsit rosszul állnék nélküle.Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz mephi666 #19654 üzenetére
Nem panaszkodom, de a nagyok közelébe sem érek.
Ráadásul én az eladásaim 90%át farmból teszem ki..
Egyszerűen azért mert elunom az AH-t 10perc alatt..DE!!! ha lenne türelmem az AH-t bújni, én is azt csinálnám..
Miért ne csinálnám? Játszom/szórakozom és még pénzt is keresek? Mi ebben a rossz?
Vagy szégyelljem el magam mert van egy lehetőség amit kihasználok?Igen komoly összeget rá mernék tenni hogy itt, ebben a topikba BÁRKI megtenné ha tehetné..
Nyilván ha napi 1-2 órát játszik az illető akkor nem marad fölös goldja, de ha elérem/elértem azt a szintet a karijaimmal amit szeretnék/szerettem volna akkor mit csináljak? Üljek a goldon hátha a jövőhéten már 10forintot nem ér?
Nem sok értelme lenneProEvoFan Ha te (nem pont te) mint player nem vennéd meg 1MRD-ért akkor nem 1MRD lenne az ára..mi köze ennek a Blizzardhoz? Ha egy itemet nem vennének meg csak maximum 50M-ért akkor 50M lenne minden fullos item..sőt!
Az hogy valaki rászán X eurot, mert neki nem számít és kilóra megveszi a TOP cuccokat, arról a Blizzard nem tehet..
Értelemszerűen a Blizzard ennek örül..miért ne örülne, de nem ő kényszeríti rá a népet hogy vegye meg a k*rva drága itemeket!simsi Majd akkor a 300M-et kérem, köszi
buherka Mé? Mennyi VIT-ed van? Ha 500nál több akkor én is sajnálom
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
És ezt nem lehet normálisan leírni? Feltétlen kötelező teljesen helytelenül, értelmetlenül ragozni, meg a fele szót kihagyni... ?
Én vagyok maradi?! Mikromanus, kollégám, ments ki, mert ezek a mondatok emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek számítanak!
"Reggel kiszórok 5000-6000met"
De már csak leírás után is elég lenne felolvasni. "Ötezer - hatezermet" Mondunk ilyet, hogy hatezermet? Most komolyan. Hatezremet, esetleg, de azt meg nem így írjuk.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #19663 üzenetére
Azért azt még nem, de néhány mondat olyan szinten értelmetlen, meg magyartalan, hogy az embernek tényleg BÁNCSA a szemét.
-
buherka
addikt
válasz ProEvoFan #19656 üzenetére
Jó a DH én szeretem, de most kicsit toltam Szatesz barbár gear-jével egy pár napot és nagyon jó volt.
Kis változatosság jól jött. De haladni valahogy jobban haladok DH-val. Vagy lehet csak azt szoktam meg.
Majd egyszer csinálok vidit, ha rávisz a lélek.
A Monk után jó lesz a DH, mert a dexes cuccokat rá tudok pakolni.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #19659 üzenetére
"mi köze ennek a Blizzardhoz"
"[link]"...és nyilván a Blizzardnak is jó ez.(#19665) buherka
Van egy 168k unbuffed sebzésű hobbi DHm.Mpl2n játszok vele, max mpl3ra merészkedek néha, de oda haladás szempontjából kevés a dps.Pontosabban az elitek lassan halnak meg.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Sirandrish #19659 üzenetére
én is ezt csinálom: amit kifarmolok, esetleg ah-ból szerzek és sikerül eladnom, annak örülök ah-ból meg nem célzottan vásárolok flipre, csak van hogy pl találtam egy cuccot, ellenőriztem mindkét helyen és goldosban láttam csomót 20-30milláért hasonló statokkal,egyet meg pár milláért 1d12h-n... instant buyout, aztán ment mindkettő rmah-ba, ahonnan el is keltek
nincs ebben szerintem semmi rossz, egy feature a játékban, amivel az él, aki akar... ha valakinek meg nincs ideje/óriási szerencséje, az ne irigykedjen: amit kitermeltem eddig, az nettóban annyi, mint egy havi fizetésem... még mindig sokkal jobban megérné, ha munkahelyen fizetnék ki a játékkal eltöltött időt nem egy ismerősöm vette meg, hogy "ha nekem lett belőle pénz, nekik is lesz" ...csak azt felejtették el, hogy nekem 1100-1200óra benne van, ők meg segítséggel felmentek infre, farmoltak pár órát, nem esett semmi és hagyták... (aztán maradt az irigykedés)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
simsi
csendes tag
válasz persil #19662 üzenetére
Rendben, most tényleg már ez is probléma?
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn
vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és
az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees
össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk
oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen. -
persil
nagyúr
válasz F-ECT$ #19666 üzenetére
A "met" viszont nem jelenti azt, hogy milliót. Meg lehet ezt magyarázni persze, meg a hülye is én vagyok, lehet savazni, nem haragszom meg, de ettől még a kiemelt mondat egy igénytelenség marad, ami ráadásul teljesen értelmetlen is.
simsi
Igen, ez egy frappáns kis szöveg volt kb. 10 éve, amikor először olvastam, viszont ennek semmi köze a magyartalanul/helytelenül leírt mondatokhoz.
Biztos nem így jön le, de ezt nem bántásból mondom, viszont nem tudom megérteni, hogy miért nem igényesebb valaki arra, amit leír. Na mindegy srácok, befejeztem és bocs az eddigiekért, tényleg csak az értetlenségem miatt volt.[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz ProEvoFan #19656 üzenetére
Jó a DH én szeretem, de most kicsit toltam Szatesz barbár gear-jével egy pár napot és nagyon jó volt.
Kis változatosság jól jött. De haladni valahogy jobban haladok DH-val. Vagy lehet csak azt szoktam meg.
Majd egyszer csinálok vidit, ha rávisz a lélek.
A Monk után jó lesz a DH, mert a dexes cuccokat rá tudok pakolni.(#19659) Sirandrish ...Vitality: 1,316...de azért ne utálj ... EHP 850K...malaccal 930K
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Sárpac
nagyúr
Van egy olyan érzésem, hogy ma durva bannhullám fog jönni!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
tomazin
veterán
-
Integra
titán
-
mikromanus
veterán
válasz persil #19662 üzenetére
Én csak az alapból is hibás, mindig is hibásan használt szavakat nézem/korrigálom. Az alapból is diszlexiás beírásokat, alkoholos/drogos/mobiltelefonos befolyás hatásait nem vizsgálom. Nem akarok tapintatlan lenni. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy némelyik beírásért egy kultúráltabb államban többnapi elzárást adnának, a kevésbé toleráns államokban pedig azonnali deportálás lenne a hasonszőrűek gettójába, vagy elkülönítenék a bűnöst a társadalomtól, hogy a génállománya ne szennyezze a Nemzetet
(#19669)
Sajnos ezt az elvet erősen vitathatóvá teszi, ha nem használsz ékezetet, mondat végi írásjelet, vesszőt és mondat elején nagy kezdőbetűt. Az se segít ha hülyeségeket félreérthetően (értsd: csak az érti aki írja) rövídítesz. Null atagolás - nulla értelmezhetőség. Egy ideig küd az ilyennel a közönség, de aztán csak a végére ugrik az egésznek.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
Szerintem ez egyáltalán nem irigység kérdése. Proevo-t szerintem - teljesen jogosan - az izgatja, az ah-ban levő cuccok ára drasztikusan megnőtt. Tehát az alapvető probléma nem az, hogy valaki az ah-ból keresi a pénzét, bár nekem is összejönne, hanem az, hogy az ah molyok miatt szépen felkúszott egy normális fegyver ára 1-2 milliárd környékére.
Bár valószínűleg ennek sokkal több oka van és az egész összetettebb, de a rövid lényeg, hogy szerintem az irigység játssza most a legkisebb szerepet.mikromanus Erről beszélek Az ilyen "3-om kerékpárom van" WOW! Ráadásul nem félévente látni ilyet, hanem topikonként százakat. Pedig elég lenne csak kiolvasni. "3-om ---> háromom"
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
100k/hó az elég szép... nekem június óta van úgy 160k (október-november volt a legszebb: akkor 35k körül volt mindkét hónap) mondjuk nem panaszkodok, mert visszahozta már a játék árát, az ssd-jét meg a gtx650-ét és, ha most befagyna, akkor is jó lenne... de szerencsére szeretek játszani és örülök továbbra is minden egyes eladásnak
ui: ennyi erővel lehetne irigykedni az összes eve online-osra is, mert azok is pénzt csináltak a játékból
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #19667 üzenetére
Beletette az RMAH-t, de nem tudom időközben észrevetted-e hogy az egykor vértizzasztó Inferno fokozat MPL nélkül ma már csak virágszedés egy csodaszép mezőn..
Nem kell hozzá AH..
Ha meg MPL5-6 8-10-re akar menni az ember akkor farmoljon vagy fizessen..
Hol itt a probléma?Simsi: kitépeeem a SZÍVEDEEEETT!!!
buherka Az már egy Barbának is durca ..grat
mephi666 Hát persze...1-2 óra alatt akar mindenki meggazdagodni, csak sajnálatos módon ez nem így működik
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #19683 üzenetére
Látom megint nem érted amiről beszélek, hozzászoktam már
Persil kollága észrevette a gondolatomat. -
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #19684 üzenetére
Persil kollégát és téged is elkerül az a tény, hogy a fegyverek árai akkor ugrottak meg, amikor a Blizzard bevezette hogy a 60+os itemekbe is belemegy a 63as Roll..
Előtte azért voltak olcsóbbak, mert a most 1mrd-s fegyver akkor olyan ritka volt hogy nem láttál AH-ban..
900as DPS-ü fegyverek voltak a csúcsok..Viszont nem tudom feltűnt-e hogy mondjuk amire 3 hónapja még csak a nyáladat csorgattad, az most 20 gold.
Szóval nem..nem ment feljebb az fegyverek ára..SŐT, még esett, csak most már vannak 20.000szer bikább itemek, amik értelemszerűen drágábbak.
A jobb, drágább...ez nem kéne hogy meglepjenNem mellesleg még mindig ott tartunk hogy a PLAYER VESZI MEG!
Ha nem tudná eladni az ember annyiért akkor nem is annyiért rakná be a nép...ennyire egyszerű..[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
MAjd feldobok egy kis ízelítőt a nullvédelmes - max spuris barbi runomról. Gondolom neked ez lassú leesz és unalmas, de arra elég lesz, hogy szemléltesse mennyire elaljasult mostanra az inferno "nehézség". Elvileg az eredeti inferno (vagyis MP bevezetése előtti) MP 1 és 2 közt volt valahol, Csak sokkal jobb itemek vannak és már az az MP előtti nehézség is babapopsikímélő run anyag volt.
Alkaizer runt így se nagyon tudom negyed óra alá szorítani. Lehet sokat szöszölök. Vagy reflexből lecsapom azmot, Iskatut és Sáskát is Act 4-en és ez is lassítja a következő indulásnál a reakcióidőmet.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
Assdak
őstag
válasz buherka #19648 üzenetére
Én DW-el tolom, Calamity+Danetta. Egyik sem high end, meg már a többi cuccom sem, mert a patch előtt, ami olyan volt kiárusítottam. De még így is 200k fölött van az unbuffed DPS-em. Ki lehet hozni simán jó DPS-t, csak tele kell pakolni x-x dmg es jewelekkel a karaktert.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/StarGod-2446/hero/6289631
6 chc-+s mempo-val, volt kb 250k unbuffed. Pickup radius előrébb van nálam a Dexnél jelenleg amíg expelés megy, így később azon is lehet sokat ivsszahozni majd.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz radi8tor #19692 üzenetére
Nem az volt, hogy kizárták az itemre jelleghez nem illő kaszt jellemzőket a rollokból? Pl tegezen és a source-on se lesz barbár skill és mojon se DH skill.
(#19650) CactuS
Nem, nem kötelező. Én jobban szeretem sebesen csapkodni az apróbb ellent és nem csak másodpercenként egy egy pontra rámozdulni. Egy hammer alacsonyabb MP-n egy csoportos halál. Nem mindegy, hogy egy másodperc, vagy 0,4 alatt van meg. Jobban skálázható az időráfordítás két fegyvernél[ Szerkesztve ]
-
-
simsi
csendes tag
Dehogy téped. Akkor nem lenne kivel dumálni délelőtt tseden!
-
-
Rayner
őstag
monkééés meg van a para100
így néz ki amikor nem XP-s cuccban van /két gyűrű még cserélve lesz meg a kavicsok/[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Hova tovább a wizardommal Urak? -
simsi
csendes tag
válasz Sirandrish #19696 üzenetére
Most kaptál egy elárazott zuni poxot! 15euro helyett 2euro volt. Most csend legyen karácsonyig!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Imádom hogy "mocskos kis haszonleső" vagyok
2 euro
Big big THX Simsi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest