Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
-
Muton
addikt
válasz mikromanus #19498 üzenetére
ha van fölös gyűrűd, annak örülnék, akár csak kölcsönbe is
amúgy mennyi allresnek kellene lennie? mert tudnék attack speedre vagy chc-re gyúrni viszonylag könnyen, de csak allres rovására
Ptech: nekem jó 7-től, remélem addig még esni fog majd egy-két kulcs. amúgy ha összejönne 3 IM, és még nem voltál odaát (), akkor átnézhetünk szétnézni, max nem esik semmi szerv
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
MrCsiT
addikt
estefelé, 20:30 után vagyok fent d3-on , keress rám, írj rám, battletag : Trier#2235
Akár mp7-8 ÜBER-re is elviszlek, hajad szála se görbülEz másnak is szól, aki jönne .. 1 db barbi kell a party-ba, aki war cry-ol, mert szeretem a jó sok resist-et
Két hely akkor még van..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MrCsiT #19505 üzenetére
Arra lehet becsatlakoznék, ha tényleg jöhet bárki - idegen is -, bár sokat nem tudok hozzátenni, max a WCt. Igazából baromira kíváncsi vagyok, hogy milyen is ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
mikromanus
veterán
válasz CactuS #19499 üzenetére
Nadrágon több statpont. Vita lehet sok, str kevés. Most kapásból kettő van bent, ami jó, de van tengernyi kombó ami ennél tuti jobb.
1. 241 vita, 46 str, 75 all res, 2 socket. Gagyi iLvl 61 design, de csak 60k
Ha armor kell, akkor
2. 197 vita, 30 str, 66 all res, 2 socket veszett sok armor 250 k-ért. Mondjuk ha nem kell ennyike erő, akkor simán lehet találni olcsóbbat.
Fegyveren, vagy ringen-amun kellhet élettöltés. Vagy loh, vagy leach. (utobbihozmondjuk sebzés se ártana).
Gyorsabb axe, vagy mace kellene a main handbe (esetleg socketes), offhandbe meg valami sword, vagy dagger inkább.
Gondolom mindenütt lehetne találni. Az élettöltés életbevágó. JólmegaszontamBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Van magatalálós intes unity, vagy kicsit rosszabb, de a tiednél jobb 100k-ért AH-ban.. Az jobban adja, de AS-ben gyenge. Meg egy amu is. Resist nem a fő DPS forrásokon kell. Ringeknél és amun erősen opcionális, bracersen belefér kategória, kesztyűn nekem van, de wizardoknak ez sem feltétlen szükséges. A többi ruhadarabon azér szokott lenni...
Majd ha leszel, akkor szólj! A bnet szerint nem vagy belépve
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mikromanus #19508 üzenetére
Main handbe sokat tököltem a jelenlegi keretemből - 1 milla volt -, hogy találjak axe/mace-t, aminek elég nagy a dps-e. Socketesekből ilyen áron csak 7-800as DPSű volt. Offhandbe volt egy sever-em, de a D3 szerint ezzel a mightyval vagy 6k dps-t nyertem (ez volt a régi mainhandem).
Köszi a tippeket, körbenézek gatya terén akkor első körben.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Rayner
őstag
Nah kb a sokadikx2 a köbön próbálkozásra ezt sikerült lecraftolni a monkomnak
a lényeg hogy kb 15m ment el erre a craftra és bőven 1mrd feletti ha AHból kellene vennem...[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
Hosszas kihagyás után benéztem a patch miatt. Első craftom (Bracerből legalábbis) ez lett. Azt hiszem megállnék
-
aerosmith
őstag
Sziasztok,
tudnátok segíteni hogy középszar geares monkomat milyen irányba fejlesszem tovább?
http://www.diabloprogress.com/hero/radical-2785/Cuca/59674
Kevés a CHC meg CHD rajta de nem vágom hogy melyik cuccot cseréljem le illetve bármi más javalsatot is szivesen fogadok.
Builden kell valamit változtatni?
Jelenleg 40es para, ha szeretném kicsit megturbózni akkor milyen MPn és merre farmoljak?
Jelenleg csak 30 millám van fejlesztésekre.Illetve aki jönne farmolni parát vagy geart vegyen fel radical#2785.
-
Muton
addikt
Gorneck23 kolléga jól tudja. jobban mint én, mert én 2346-ra tippeltem 2316 helyett
örülnék barmi használhatónakmunkaidő lejárt, vacsi letudva, ideje farmolni
abéla: ha kölcsönadnád, annak is nagyon örülnék. most fogok belépni
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
-
Vismajor01
addikt
Valaki mp7+ vota runok? Esetleg mp3as bohóckodás? Unalmas egyedül
Vismajor 1162Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
buherka
addikt
válasz Vismajor01 #19522 üzenetére
Most már publicban is tudod állítani a MP fokozatot.
Én mentem pár kanyart MP5-ön és egész jó volt.
Végre előjött a régi hangulat, mint anno amikor még nem volt MP fokozat...
Az öreg rókák máshogy viselkednek...együtt megy a sell, nem bolyong mindenki mindenfelé, együtt a csapat.
Próbáld ki.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Muton
addikt
mikromanus és abéla kölcsönével felment a dps-m 80-ra, buffal meg 96-ra
qrva nagy köszi mindkettőjüknekMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
-
simsi
csendes tag
Sziasztok,
Aki ismer tudja, hogy AHban vagyok elég sokat. A topp itemekre vadászok általában és megint játszik a duplázás bug, szeretném felhívni a figyelmeteket az alábbi fegyverre (destruction vault).
chd 60
socket
strg 100
vit 100
Life steal
Nem ajánlom a megvételét, mert ha duplázott itemek törlésre kerülnek akkor a kifizetett aranyat nem kapod vissza. Hiába lenne jó vétel. -
Bahama
aktív tag
Csak elég kicsit körbeznéni diabloprogressen, és látni, hogy bőven vannak 15 playeres itemek.
Viszont nem hiszem hogy törölni fognak cuccot, mert pl nekem honnan kéne róla tudnom hogy ez dupeolt?
Főleg ha éppen csak 1 van belőle az AH-n, és mondjuk diabloprogresst sem ismerem.
Szépen összekuporgatom a goldot, aztán 1 hét múlva elveszik?
Talán azokat kéne büntetni akik dupeolnak, és időben kéne cselekedni, és nem utólagosan kollektívan büntetni.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
simsi
csendes tag
válasz Bahama #19530 üzenetére
Sajnos a Blizzard nem így gondolkodik.
Fürtökben szoktak bannolni, ismerek olyat aki tőlem vett goldot megvett egy fegyvert 2 hónapja és szerencsétlen pont olyat vett ami ilyen dupeolt fegyver és bannolták.
Blizzard még csak a ticketre is csak annyit válaszolt, hogy csalás miatt lett bannolva.
Vegyen új játékot ha szeretne játszani és ne csaljon.
Igen valóban vannak progressen páran viszont közel nem annyian mint 1 hónappal ezelőtt. Volt olyan manti ami 20 embernél is figyelt. Mind eltűnt a progressről azóta.
Én csak jót akartam és felhívni a figyelmet, mindenki maga döntse el, hogy kockáztat e.
De én még csak eladni sem venném meg hiába lehetne hétvégén keresni rajta 200millát. -
abéla
senior tag
válasz Bahama #19530 üzenetére
Az "dupe"-olt itemek account bound-olásról (ld.: új craft-cumók) beszélnek, törlésnél max a manit szépen visszaküldik, különben szép kis pereknek nézhetnének elébe, mert azért az látszik, hogy rmah egyéb problémái mellett magával hozta a blizz beszariságát is, nyilván félnek egy tömeges per-hullámtól, amit a legnagyobb ügyeskedők indítanának a méééég nagyobb pénzek reményében .
Szóval aki nem flippelési célból nyomatja, nem hiszem, hogy nagyobb kockázattal néz szembe, mint eddig.Simsi: mi ez a pálfordulás, itt meg itt még kihasználandó alternatívaként beszélsz eme gyöngyszemekről...
szerk: vagy szerdán a szerver karbantartások alatt, igaz-e?
tudod amióta engem is átk*rt a palánkon egy hozzád hasonló pajti, az általad is kedvelt módszerrel, kevéssé tolerálom, hogy itt tanácsokat osztogatsz, mint valami jótét lélek, miközben megszívatsz másokat...
Akkor, ha már ennyire király arc vagy, mond el a tuti módszered is, mindenki okulására.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
sunnymarcell
aktív tag
Dupe-olt cuccokból csak a radiant star emeraldot érdemes venni, mert azt kirakod néhány millával olcsóbbra, és viszik mint a cukrot, az esély hogy bannolnak majdnem egyenlő a nullával, mivel alig van nálad pár percig a cucc.
De ezt csak csendben
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
LLKobe
veterán
Lekraftoltam 15 chest armort, mind szemét lett. Mondom rohadjon meg kraftolok amulettet, elsőre ez jött ki:
Jó is lesz
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
abéla
senior tag
válasz sundorgo123 #19535 üzenetére
Mit tudom én? Ha te dupoltad, remélhetőleg
Ha nem, akkor szépen visszakövethető a "duperhez" a dolog, ahol is hirtelen 2 tök ugyanolyan item lett, nyilván őt banolják, de téged és a jóhiszemű embereket, akik szépen adták/vették? Nem hiszem.Micromanus után szabadon: forradalmat és realm-váltást akarok , mert a fax kivan ettől a sok duper/ügyeskedő/kapzsi/mások által bebukott pénzekkel menőző/csalással pénzt lenyúló, a játékot elbaxó, kellemes élmények helyett, leginkább bosszúságot okozó nyomiktól.
Komolyan, nagy tömegben, szánnivaló egy banda ez az emberiség.
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
davidsz
senior tag
Disconnect to the server .... anyád!
Azt hiszem félreteszem most egy darabig a játékot. Semmi nem esik már egy ideje... erre szaggat és ilyenek vannak.
80craftból 0 kesztyű lett, ami használható....Nálam a random megint közelít a 0-hoz.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Reinhardt
őstag
Van ertelme mp10-en 5-os valorral mf cap-en kraftolni? Vagy ezek semmilyen befolyassal nincsenek az eredmenyre?
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Én fenntartottam egy topicok dupeolt itemekre, jött is a trollozás ezerrel persze én csak pakoltam ki sorba a dupolt, tehát full ugyan olyanokat tájékoztató jelleggel, hogy mit ne vegyenek a kedves userek, majd múlt héten 1 hónap bannt kaptam és zárolták a topikot! Ennyit a blizzről!Mellesleg hallomásból úgy tudom lehetséges best itemeket craftolni nagyon jó eséllyel, de nagyon fontos az időzítés erre megfelelő botokat is írtak már egészen biztos vagyok benne. Szóval a lényeg, a blizz bizonyos időperiódusonként dob ki full rollos itemeket, ezekre a periódusokra koncentrálva kis befektetéssel nagy hasznot lehet elérni! Mondhatjuk úgy is nem a craftos csal hanem a blizz!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
abéla
senior tag
Mivel Simsi gondolom nem nyilatkozik ezügyben, akkor leírom én, mi is a módszere/ük:
a szerverleállások (patch/ szerdai hajnali karbantartás/ah szarakodás/etc) ideje alatt, az erre az időintervallumban véget érő árverésekre (nyilván ezt kifigyeli/kiszámolja szépen az idő-szűrővel), még a leállás előtt néhány pillanattal tesz egy nevetséges ajánlatot, majd a szerencsétlen áldozat másnap azt látja -aki jó eséllyel nem is tudott a szerverleállásról- hogy a pl 2milliárdot érő cucca elment 300milláért, és viszontlátja ah-ban 1,5mlrd-ért, simsi és az ebben utazó haverjainak köszönhetően.Hát tényleg, micsoda egy tehetséget/rátermettséget igénylő lehetőség... hahh, leginkább vastag bőrt az arcon.
Szóval, amikor is nagyobb eséllyel vannak szerverleállások (patch/ünnepek/nagyobb leterheltség/szerdai karbantartás) ne rakjatok be semmit bid-re, mert a "csak a lehtőséget kihasználó kereskedők" által meg lesztek szívatva.
Persze a random szerverleállások esetén még mindig megvan a kockázat, így sztem semmit nem kell bid-re rakni, max annyiért, amiért nem éri meg a seftesnek átverni téged (annyiért meg minek).
Ja és ugye ez nem csalás, legalábbis a játék szanályzata szerint és persze a másiknak okozott kárt a - egy alapvetően technikai "exploit"-ot kihasználó- "élelmes" emberkék megmagyarázhatják, de ez a lényegen nem sokat változtat.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
T. M.
aktív tag
Sziasztok!
Régóta figyelem a fórumot, úgy látom, hogy sok szakértő gyűlt itt össze.
Erősíteni szeretném a Demon Hunteremet, sajnos kicsit szűkös a keret olyan 10M lenne rá.
Eéőre is köszönöm a javaslatokat.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Weasel-2900/hero/23014140 -
Bahama
aktív tag
én 1 witching hourt ajánalnék 10m-ért.
Ha gyors vagy épp van benn 8,8m-ért 70 dexxel.Vagy egy 20 ias dead mant.
Amire választhatsz skill bónuszt, és még disciplint is találhatsz rá.És még egy 90 vitalitit csapjál rá a strongarm braceredre, pár százezerből megvan.
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sárpac #19540 üzenetére
Én nem vágom azt a dupe meg csalás dolgot (nem is érdekel), de azt nehezem hiszem el, hogy ha valaki vesz egy dupe fegyvert vagy akármit, azért a Blizzard törli az account-ját, vagy "jobb" esetben törlik a fegyvert.
Egyszerűen a Blizzard ezt nem csinálhatja meg, mikor te az AH/RMAHban pénzt adtál ki érte.Számomra ez hihetetlen.
Bizonyíték van erre, vagy csak "hallottam valahonnan" pletyka mondókák léteznek? -
Bird
addikt
válasz ProEvoFan #19544 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam.. De azon is, hogy valaki felhívja erre a figyelmét, aminek az lesz a vége, hogy kap egy hónap bannt gondolkodni. Olyan szaga van a dolognak, mintha a Blizz is benne lenne nyakig.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
P00By
nagyúr
85 amu, és még mindig ez a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest