Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #19949 üzenetére
Háááát igen...éreztem is a feszkót a levegőbe...
(#19945) Kicsimix: Sorry, hogy múltkor lépnem kellett, de már nagyon kajás voltam. Utána meg jöttek a többiek...oszt velük folytattam a napot. Egyébként volt vmi extra oka, hogy nulláról kezdtünk ACT3 mpl8-on?
Egyébként mi is ez a trükk? Helyezkedés gondolom? Mert eléggé bosszantó már...
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #19950 üzenetére
Szerintem 800LOH-ot egyszerűbb összeszedni mint 3K liferegent.
Mondjuk az már elég durcán tud gondolom tölteniÉs amúgy milyen MPL-en tudsz közlekedni "csak" a regennel?
Mert én MPL6-8ról beszélek...oda is elég a regen?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #19953 üzenetére
"Szerintem 800LOH-ot egyszerűbb összeszedni mint 3K liferegent. "
Határozottan. Ez csak az én hülyeségem volt Top listában 54. volt akkor, de úgy, hogy az első 20-25 kb vicc gear-rel csak lifereg-re ment(skysplitterrel meg ilyesmi), én meg a rendes játszós ruhában raktam össze a 3k-t."Mondjuk az már elég durcán tud gondolom tölteni"
Ásziszem"És amúgy milyen MPL-en tudsz közlekedni "csak" a regennel?"
Partyban mp3-4en játszunk, de max 6-on, mert nem éri meg feljebb menni igazából, ott a 4 fő miatti plusz hp sokszor túl sok. Hozzá kell tenni, hogy csak 30k hp-m van, hamar elolvadok, nagyon kell figyelni. Überre Mp7 szokott lenni, ott madga pillangói 1hitelnek, nagyon résen kell lenni.
Egyedül meg olyan mp6-ig jó vagyok, de szerintem a legnagyobb gond a hp-m. Mondjuk az én esetem különleges, mert a hatékonyságot leszarom, inkább csak a játéklmény érdekel.(vagyis, ami megmaradt belőle) Ez a lifereg meg már csak 1500, érezhetően szarabb, mint a 3k, azzal táncoltam a moltenben.Általánosságban elmondható, hogy kb mp4-ig nagyon jó így ls és loh nélkül is, felette pedig nagyon kell figyelnem és ügyeskedni. Ha meghalok az általában bénázásból, figyelmetlenségből ered.
A lifereg-nek amúgy két előnye van. Egyik, hogy akkor is tölt, ha nem csépelek. Ezt sem a loh, sem a lifesteal nem tudja. A másik pedig, hogy megfelelően magas reg mellett(ezt kb 1500-ban állapítottam meg, azért nem szeretnék alámenni - persze ezt a hp-hoz kell mérni, ez ugye nálam 5% life /sec) elég, ha csak kiállsz a bajból(tócsák, molten stb) és vissza is jön az a hp, amit leszívott, amíg benne álltál.
De tény, hogy hiányzik rólam kb 600-700 loh, vagy 3% lifesteal. Mondjuk most már úgysem költök erre, esetleg, ha craftból összejön olyan cucc, amin van.
Szrk.:
Mp7-8ig azért én is elcsapkodok(220k dps), csak a szar hp(30k) és a rendes hp töltés hiánya nélkül elég papírjellegű a karakter, így semmi értelmét nem látom és ezért nem is játszok olyan magas monsteren, max mókából, meg próbálgatni a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #19954 üzenetére
CM-nek mindenképp LOH a nyerő..próbáltam az LS-t is de az fele így sem töltött
Egyébként mi is MPL6on szoktunk nyomulni, de néha beficcen 1-2 MPL8 ha unjuk a 6ost
Überre meg MPL10, csak még a Breakerék most sem mennek úgy ahogy mi azt szeretnénkEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kicsimix
őstag
válasz F-ECT$ #19947 üzenetére
Első sorban a skillek jó kiosztása ,hogy a fagyi közben ne mozduljon be a karakter majd az ,hogy a csapat ne menjen 4 fele. Azután a jó beállás a tornádók jó helyre pakolgatása, hogy egyszerre elkapja mindkettő űbert. 2.35-as +55 CHC vel +800 loh-al megcsinálom ha hallgatnak rám. Mp10-en szoktunk menni.
Csak az fegyót meg a source-ot cserélem ki.
De mutathatom is este...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Cadal
őstag
válasz tPedro_ #19951 üzenetére
ha nem gond, hogy én válaszolok: theasiangamer (Jah és igen benne van az első hsz.-ban )
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Nem tudom, én mikor még próbáltam sokat költeni a balancre wizardomon, hogy sok dps, resi, life, akkor is megfogtam mp9en kuláékat. Most nem az a main karim, szóval átváltottam túlélősbe, 45% cc, 2.64 as, 75k life, így még nem próbáltam, de kötve hiszem, hogy bármi gondot jelentene. Talán a 900 loh karcsú egy picit.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Gorneck
legenda
válasz Vismajor01 #19958 üzenetére
Annak mi köze ahhoz, hogy van permafreeze vagy senem?
Gorneck#1239
-
Vismajor01
addikt
válasz Gorneck #19960 üzenetére
Mármint minek? Mint írtam, kevésbé überre konfigurált karival is fogtam mp9et a sosommal, és ebből implikált gondolat, hogy most,a mikor csak überre cuccoltam fel, még hatékonyabb. De azt hiszem kellene még 900 loh, mert igy megtudna szivatni kula és sb.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Gorneck
legenda
-
simsi
csendes tag
Mp10 multibox stream akit érdekel nézze meg!
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #19944 üzenetére
A DPS vesztés rész kapott gellert még a korábbi hozzászólásodból a fejemben:
"Ha viszont nem akarsz 50K DPS-t bukni csak az Amun, akkor biza jó a Storm"Ukrán módszernél nem opcionális lesz-e DPS vesztés. Vagy működik a rendszer vagy biztonságos
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
Nagy a csend. Elindult a szerver?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
abéla
senior tag
Amikor olvasom a kizárólagos chantodo-set ajánlásokat, szükségét érzem a szerintem méltánytalanúl mellőzőtt, Slorak's madness melletti kiállást (+oculus).
Tény, hogy über-gearbe nem való (tehát ahol apoc-os chanto oh + chc-s mempo is játszik), de az ez alatti szinteken faszán játszható, persze csak a chd/socket és a cm-wizeknek legfontosabb, az energy twister chc bónuszos(7+) darabok.
Ezek dps függően 30-90m között mozognak. (bár az utóbbi napokban nem jutottam játék-közelbe, azóta lehet az általános bear-hangulat lenyomta ezeknek az árát is). Szóval összehasonlítottam a chanto-settel ezt és biza hátrányban volt a chanto (kivéve a mrd-os darabok), nem beszélve arról, hogy a slorak +7(6) chc %-osan több előnyt hoz, mint a cahnto-set általi AS össz-növekmény (a cm hatékonyságot szem előtt tartva). Ezen kívül oculusnak ott van a +elit dmg% (teleport cd-redu tényleg kevéssé nyom a latban). És mivel kevésbé felkapott, mint a chanto-set, egész "olcsón" lehet hozzáférni a jobb darabokhoz, mindkettő
csúcsdarab 100m alatt van, kis szerencsével fele/harmada.
Perma-freez: itt sokan hajlamosak leginkább az AS értéket figyelembe venni, pedig az AS és CHC szorzata pontosabb képet ad a freeze (gyak: critical mass) hatékonyságáról.
Nálam -kisérő nélkül- a chc: 48,5(gear) + 5(alap) + 6(7*0,85)Slorak + 5 (pinpointB): 64.5, AS: 2,6.
Ezekkel az értékekkel SB bizony be-be mozdult(mpl9-10), persze lehet az a gond, hogy nem használok macrót/progis mouse-t, vagy csak álmos voltam mindig .
LoH: érdekes ez a töltés, nálam 1,2Loh és 2,4-2,5as, 63-65 chc mellett iszonyat tölt, sokkal jobban mint azt a LoH*AS (~2,9/s) gondolnám...ezek szerint rosszul gondolom .
A LifeReg viszont, sztem még a LS-nél is rosszabb alternatíva, mert pont akkor van hátrányban, amikor nagyon kell a töltés, nyugis rohangálás közben jól mutat, de "éles" helyzetekben haszontalan. Persze van az a allres/armor, csökkentett mpl szint,ahol elég lehet, de a lényeg, a többivel összevetve elfekszik.
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
r6man123
senior tag
Sajnos nem kapom meg a megerősítő sms-t amikor paypal ah-t akarok aktiválni. Help?
-
persil
nagyúr
A slorak's legnagyobb problémája, hogy fos a sebzése. 1000 a plafon és, ha 1000 dps mellé akarsz még socket-et is, meg magas crit dmg-et(ami alapból van rajta), akkor kb 69x kerül annyiba, mint egy ennél jobb rare.
Az a 7+ twister bónusz meg csak 8 lehet, mivel ez a max.Szóval jónak jó, de amikor igazán jó lenne, akkor pénzed nincs rá, amikor meg ki tudod fizetni, akkor szimplán vehetsz jobb fegyvert. +10% atk speed, meg twister bónusz ide, vagy oda.
Mondjuk csak a fagyasztás hatékonyságát szem előtt tartva igazad lehet, de dps-t is a képletbe vonva nem opció az a pálca.
"A LifeReg viszont, sztem még a LS-nél is rosszabb alternatíva..."
Majd, ha teszel magadra 3 ezret, a rendes farmolós gear-eden, akkor gondold át ezt újra. Amúgy persze, hogy jobb a loh/lifesteal és a loh-ból még könnyebb/olcsóbb is összeszedni a hatékony mennyiséget, ez csak az én heppem volt, de ettől még nagy királyság, hidd el.[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz persil #19972 üzenetére
Ahogy érzed, de azért egy 10%AS, 80-90chd-s, socketes, 6-7 twister-bónuszos 930-950-es dps-ses Slorak, 170-180 int-tel, azért már nem olyan horror áron fut.
Meg azért ezekkel a paraméterekkel bíró rare-ekkel összvetve azért erős túlzás az a 69* szorzó .A 7% chc, összevetve +19as-sel (~egy jó, 0,25-ös chanto-set többlete) meg a példa kedvéért egy közepes cm-wiznek (50chc, 2,5as), 6/50(mert a korrektség végett csapjunk a Twister-bónuszhoz egy 0,85 szorzót, hisz nem csak ez tölt) : 12% chc többletet ad, a (20/250) 7,5% AS többlettel szemben.
szerk: "rendes farmolós gear-eden" nékem olyan nincs
szerk/szerk: marquise-zel + brutality oculus-szal nem olyan rossz az , meg itt a 1-2 száz millás chantot vedd alapul, ne a sokszáz, mrd-os...
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
törölt tag
srácok, lenne egy monster power kérdésem: inferno-n mit jelent az, hogy "0" monster poweren "0" xp-t ad?
én jelenleg így játszom, és jön az xp, már léptem is egy paragon levelt.
itt találtam a leírást: [link]van egy olyan érzésem, hogy súlyos tévedésben vagyok valamivel, de nem jövök rá, mit nézek be
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz #51736960 #19976 üzenetére
+0% XP, az nem azt jelenti, hogy nem kapsz XP-t, hanem azt hogy nem kapsz plusz bónuszt.
Annyi XP-t kapsz MP0-n, amennyit alapból adna a játék monsterek után.Ezen a képen látszik, csak elég homályosan, hogy +XP van a sor elején.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
persil
nagyúr
"de azért egy 10%AS, 80-90chd-s, socketes, 6-7 twister-bónuszos 930-950-es dps-ses Slorak, 170-180 int-tel, azért már nem olyan horror áron fut."
Annyit mondjuk pontosítanom kell, hogy most tényleg fogalmam sincs, hogy mennyi lehet, főleg 1.0.7 után.
Szóval lehet már csökkent annyit.
NA DE. 950 dps. Ez a fő probléma, hogy mindenképp top dps példányról kéne beszélnünk, hogy szóba jöhessen.
Amúgy szeretem azt a pálcát, sokáig volt is csak, amin top dps van, 90+ crit dmg-dzsel, az túl drága.(volt)"szerk: "rendes farmolós gear-eden" nékem olyan nincs"
Ezt úgy értem, hogy nem fostos skysplitterrel, amivel a kari össz dps-e 40k(ilyenek voltak az első 10-ben a listán akkor ). Meg látszott, hogy csak a lifereg-re szűrtek és a legnagyobb értékkel megáldott cumót vették meg, tök mindegy milyen volt. Én meg a rendes cuccomban, amivel öltem, a normál dps-em mellett.
Csak egy idő után(ez olyan 160k körül lehetett) már nem nagyon tudtam tartani a lifereg-et ÉS a dps-t növelni. Úgy meg a legésszerűbb volt a reget elhagyni.(allres mégis csak fontosabb, a hp-m meg már akkor is kriminálisan alacsony volt)[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Azt hogy tudom előre megnézni hogy a socketes fegyómba a maxos emerald, vagy a maxos ruby ad-e nagyobb DPS-t? Annélkül hogy elkölteném a csilliókat a gem craftra?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
persil
nagyúr
válasz persil #19978 üzenetére
"meg itt a 1-2 száz millás chantot vedd alapul, ne a sokszáz, mrd-os..."
Mindig azt nézem, hogy X pénzért mit kapok, tehát mindegy, hogy milyen összeget veszünk alapul, mindkét tárgyból olyat nézek.(ha van persze)
Most igazából arra gondoltam, hogy egy 200millás slorak's áráért jobb rare-t is lehet(ne) venni.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
abéla
senior tag
válasz persil #19982 üzenetére
200M , az enyémet vettem lassan 2-3 hónapja 100m-ért, aminél necces sokkal jobbat találni :
armory
most sztem 60-80m között mozog. (mondjuk jó ez a vak vezet világtalant, senki nem látta az elmúlt 1-2 napot)szerk: Radiátor: jóóólvanna, ezentúl a nevét számra nem veszem , bár jó lenne akkor, ha a név nélküli, egyértelmű célzások is erre a sorsa jutnának minimum, mint ez az ártalmatlan és nem sértő, a korábbi esetre nem utaló félmondatom...
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Kicsimix
őstag
válasz Gorneck #19952 üzenetére
Semmi gond.. Amúgy nem volt semmi oka csak a kollėgának azt mondtam act 3 elejėről menjünk és az első pályát inditotta küldetésnek... Én is úgy gondoltam legyen nyitva minden.. Mindegy..
Fentebb írtam nekünk ,hogy megy mp10 fagyi.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
persil
nagyúr
Valóban jó kis pálca ez, de a trium mellé kevés a physical-ja.(meg a minimum dmg is borzasztó alacsony, ami szintén a + elemental miatt fontos)
Én már nem tudnék olyan slorak's-ot venni sajnos, ami adna dps-t(bár a magas 90+ crit dmg példányokat megnézném top dps-sel, de szerintem a +elemental miatt így is kevesebb lenne)[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Szatesz. #19996 üzenetére
Bracer-rel meg vállassal azért van könnyebb dolga az emberfiának, mert kevesebb statnak kell rámennie, hogy jó legyen.
Egy vállas sok mainstat-tal(adott), vit-tel, allres-zel meg esetleg armorral már jó is lehet. A többi csak bónusz.(pickup, lifereg például)
A bracer-en azért kell a crit chance is.
De ez még mindig semmi egy amuletthez képes. Arra annyi szemét rákerülhet, hogy sokkal kisebb eséllyel lesz jó.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest