Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Amikor olvasom a kizárólagos chantodo-set ajánlásokat, szükségét érzem a szerintem méltánytalanúl mellőzőtt, Slorak's madness melletti kiállást :DDD (+oculus).
    Tény, hogy über-gearbe nem való (tehát ahol apoc-os chanto oh + chc-s mempo is játszik), de az ez alatti szinteken faszán játszható, persze csak a chd/socket és a cm-wizeknek legfontosabb, az energy twister chc bónuszos(7+) darabok.
    Ezek dps függően 30-90m között mozognak. (bár az utóbbi napokban nem jutottam játék-közelbe, azóta lehet az általános bear-hangulat lenyomta ezeknek az árát is). Szóval összehasonlítottam a chanto-settel ezt és biza hátrányban volt a chanto (kivéve a mrd-os darabok), nem beszélve arról, hogy a slorak +7(6) chc %-osan több előnyt hoz, mint a cahnto-set általi AS össz-növekmény (a cm hatékonyságot szem előtt tartva). Ezen kívül oculusnak ott van a +elit dmg% (teleport cd-redu tényleg kevéssé nyom a latban). És mivel kevésbé felkapott, mint a chanto-set, egész "olcsón" lehet hozzáférni a jobb darabokhoz, mindkettő
    csúcsdarab 100m alatt van, kis szerencsével fele/harmada.
    Perma-freez: itt sokan hajlamosak leginkább az AS értéket figyelembe venni, pedig az AS és CHC szorzata pontosabb képet ad a freeze (gyak: critical mass) hatékonyságáról.
    Nálam -kisérő nélkül- a chc: 48,5(gear) + 5(alap) + 6(7*0,85)Slorak + 5 (pinpointB): 64.5, AS: 2,6.
    Ezekkel az értékekkel SB bizony be-be mozdult(mpl9-10), persze lehet az a gond, hogy nem használok macrót/progis mouse-t, vagy csak álmos voltam mindig :D .
    LoH: érdekes ez a töltés, nálam 1,2Loh és 2,4-2,5as, 63-65 chc mellett iszonyat tölt, sokkal jobban mint azt a LoH*AS (~2,9/s) gondolnám...ezek szerint rosszul gondolom :D .
    A LifeReg viszont, sztem még a LS-nél is rosszabb alternatíva, mert pont akkor van hátrányban, amikor nagyon kell a töltés, nyugis rohangálás közben jól mutat, de "éles" helyzetekben haszontalan. Persze van az a allres/armor, csökkentett mpl szint,

    ahol elég lehet, de a lényeg, a többivel összevetve elfekszik.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák