Hirdetés
Aktív témák
-
baddewil
csendes tag
nem a fantáziám.....csak irtam, hogy van akik találgatnak 14 éves hű rajongótáborok, az ingyenes extra tárhelyeken fabrikált oldalakon. most szive dolguk, hogy mit irnak oda. nem állt/áll szándékomban hamis kételyeket ébreszteni lol....
külsöre a trailer alapján valóban a dungeon siege-re hasonlit. bár sztem nem egy nem kettö wowból kölcsön vett elemmel fogunk találkozni....bár nem kéne elrontani a diablo egyedi elemeit sem....de majd meglátjuk, korai még erröl ilyeneket irogatni....
-
baddewil
csendes tag
Csatlakozom a jóval előttem szolohoz. Mivel a Blizzardnak nagyon bejött a wow fizetős szervere, nem csodálkoznék ha ezt alkalmazná a Diablo 3 nál is. Sőt akár az SC2-nél is. Szeretem a Blizzard gamejeit, a diablo 1.2 vel 7 évig játszottam. De sztem nem csak nekem lenne, ez egy mély csapás ha fizetős lenne. A megjelenés, meg a hirek szerint (nincs alá támasztva az állitás) 2009 nyárra tehető. Sajnos!
-
baddewil
csendes tag
Csak vigyorgok amióta tudok róla. A d2-őt egy fél város játszotta, itt nálunk. mindenki oda van/volt és lesz érte. sok értékes dolog van a d2 be ami jó lenne a d3-ba is. uj információk szerint az ati videokártyákat fogja jobban kedvelni a játék. és xp-n is futni fog. a gépigény még rejtély, bár egy két info kiszivárgott. nem is a prockot veszi majd igénybe, hanem a jól megszokott WOW-ból, a ramot.
A wow egy 64mb os és 900mhz-es procival is elképesztöen szép volt, ha volt mellette 768mb ramod. (elsö gépem amin futott). diablo idézem:
CPU: ismeretlen
RAM 2gb
VGA: 256 mb
Sound
DirectX 10 és 10.1 - és ilyen lapka még nem található az nvidia kártyákon, persze amire ez megjelenik "még mennyi viz lefolyik a dunán"Bövebb info a blizzard oldalán: Üdv
Aktív témák
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- iPhone topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Nagyon kedvező áron! Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest