Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Farming Simulator 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Igazábol ez a te döntöd el dolog nem sokat ér, szerintem. A videokarik általában 256 megánál többet ugyse használnak ami meg bőven elég, ráadásul többet ugyse képes a többség kihajtani. Épp a minap volt egy cikk itt a ph -n egy 1gigas 8600GT -ről. Nagy parasztvakitás, az egész. Szoval szerintem ez nem negativum. Ha jatszol eldönti a kari mennyi memo kell, enki és aszerint levesz. Mivel ha jol olvastam 512 ramod van igy 128 -nál nem hinném h többet levesz ami rendjén is van. Szerintem. A plussz memoriával azért nem fog drasztikusan csökkeni az igy is mondjuk elég alacsony üzemidő. Nem fogyasztanak vmi sokat. Esetleg elgondolkozhatnál egy 6cellás akksi beszerzésén. Tudom, h nem 2 fillér de talán nem is olyan drága. Sztem olyan 20ezer körül lehetnek igy elsöre. Ugytünik egy kicsit belenyultál, bár az igaz, hogy 2magos procival szerelt notit ilyen gyengus akksival árulni bűn.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Equipment Igor koffer - Laptoptáska Eladó. (Aluminium vázas - Ha biztonságba szeretnéd a munkagéped)
- Asus Vivobook Pro N752VX Eladó!
- Lenovo Thinkpad P16 Gen 2 13850HX, 16" QHD+ 165Hz, RTX 2000 Ada 8GB, 64GB, 1TB
- Asus Zenbook 14X Oled
- Eladó GARANCIÁLIS MSI GF63 gamer laptop! - RTX 4050, i5-12450h, 16gb ram! - 240.000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs