Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ildi_
tag
válasz
szcsabaa #3688 üzenetére
A legjobb lángos ha magadnak sütöd (vagy ha én sütöm!)
Más: csak engem zavar, hogy a nagypiacon (illetve valószínű, hogy minden ilyen kisebb hentesboltban) ugyanazzal a kézzel nyúlnak a húshoz, amivel előtte jól átszámolták a pénzt? Erre nincs semmi higiéniai előírás? Nem szoktam húst venni ilyen helyeken, de a víz kiver ha csak nézem.
-
devil-k
nagyúr
válasz
szcsabaa #3688 üzenetére
Kb. 20 pizzéria van, ebből 5-8 aki már régi régi játékos.
Mit lehetne ide behozni?
Sok a választék, sok a lehetőség, csak egy a probléma, hogy itt annyira nem igényes az emberek, mint mondjuk Pesten. Ez nem bántás, ez csak tény. Amiért Pesten vígan fizetnek, itt csak szájhúzogatás megy. Pl. szeretnék enni 1 IGAZI pulled pork szendvicset Debrecenben!A Kishegyesi úton volt isteni lángosos a Tesco mellett. Most már nem tudom, hogy milyen.
(#3689) T_chris
Nem érdekel itt semmi senkit sokszor...Lásd VESPA, Tar... stb. Bár a Vespa hajlandóságot mutat a javulásra és a javulni akarásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobilinternet
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest