Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Holnap reggel ránézek, ha jól emlékszek maradt még pár nyerőgép alkatrész, mintha abban ilyen kapcsoló lett volna
Keresek és ha van lemérem a méreteit
De csak kapcsoló a beforrasztás, meg a fém billenő átrakása rád várÉs csak postázni tudom
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dewil666
őstag
Fészbukon pont ma láttam csak 4300ft-ért.
Újonnan postával 2500ftKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
yanna
addikt
-
Zola007
veterán
ezek meg vannak őrülve.
30 MBit-es net hűség nélkül 10.500 Ft + 10.600 Ft bekötési költségKivettünk egy lakást, ahol nem tudok DIGI-t beköttetni.
Mert mint kiderült, a 4 évvel ezelőtti lakó elfelejtette felmondani a szerződését és 200 ezres tartozása van a DIGI-nél
Ezért én hiába vagyok már 3 éve DIGI előfizető, nem tudom átvinni a szerződésem, míg ő lesz kegyes és ki nem fizeti a kibaszott elmaradását,. Amire valószínűleg soha nem fog sor kerülni.Mi közöm van nekem a 4 évvel ezelőtti lakóhoz?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- További aktív témák...
Állásajánlatok