Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #109642 üzenetére
Tudom, épp ezért mondtam
#109641) T_chris : Én belegondoltam többször is, mikor a bodybuilding.com-ot, a reddit-et, a stackoverflowt, az xda-developerst és hasonló jelentéktelen portálokat olvasok korlátozás mentesen.
Nem a cikkek és játékfesztivál beszámolók tették azzá a prohardvert, ami jelenleg, hanem a felhasználók és a moderátori / topikgazda staff.
Ha tartalomgyártásra "jók vagyunk", akkor legyen abba is beleszólásunk, hogy mit akarunk látni.A fizetős PH meg csak fikció, amint bevezetik, tönkremegy az oldal. És ezt ők is tudják.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
#33253120 #109634 üzenetére
Azt hol lehet beállítani, hogy az összes általam megtekintett reklámból befolyó bevételt a moderátorok és a topikgazdák fizetésére fordítsák?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
copass #109574 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy spórolnak az anyagon, hanem azzal, hogy elhallgatják vagy akár be is hazudják másmilyennek.
Mo-on az anyját is eladná a legtöbb ember és nem ez a kérdés, hanem az hogy mennyiért.
Nincs olyan nap szinte, hogy valaki nem hazudna a szemembe és ezt nagyon rühellem.#109570) aryes: az még a jobbik eset. Ismerős akart venni házat, építtető szerint 10 cm szigeteléssel. Nosza, itt a kocsiban egy fúró, nézzük meg. 5 centi után már a téglaport hozta a fúró. Simán eladták volna az 5 centi szigetelést 10-nek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
GIJoe #109566 üzenetére
de a belvárosban van és a többségnek ez a lényeg
Én most kerestem albérlőtársat nem rég, el nem hinnéd milyen "prioritásokkal" keresnek lakást az emberek▬▬▬▬▬▬
Keresek valakit, aki társulna Amazon.de rendelésbe ~10-15 euró magasságában ingyen postávalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
Aryes #109563 üzenetére
nem igazán, két különböző jellegű szilikongumi
hagyom a fenébe, nem kínlódok vele
csak gondoltam megkérdem, hátha van valakinek hozzá ragasztójaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
Mikulásbá #109558 üzenetére
esetleg konkrét típus?
két komponensűből csak epoxim van Ceys és Uverapid
De azok keményre kötnek, ez pedig rugalmas kötést igényelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
2db szilikon lapot mivel tudnék egymáshoz ragasztani?
vulkanizációs gumiragasztó és FBS csődöt mondott
Wacker gyárt ragasztót, de 3500 Ft
esetleg van ilyen valakinek? körülbelül egy borsószemnyi mennyiségre lenne szükségem[ Szerkesztve ]
-
válasz
kungzi #109550 üzenetére
joggal feltételezik, hogy akinek pénzcsipesz kell, annak pénze is van
Csapó utca végén lévő YourBagbe nézz be, ott talán van olcsóbb
egyébiránt ali, ebay "money clip" 1 dollár[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
#05304832 #109500 üzenetére
én mostanság úgy vagyok vele, hogy inkább romoljon el egy gép 3 évesen 5 év garival mint 5 évesen 3 év garival
Tudom, hogy van akinek ez illogikus, de engem a garancia sokkal jobban megnyugtat mint az, hogy a szomszédnak XY márka van és 10 éve semmi baja. Mert a gari az én gépemre vonatkozik, a tapasztalat meg kizárólag az övére.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
dewil666 #109479 üzenetére
Minap említette egy villamosmérnök ismerősöm, hogy az egyik kollégája a BME-n tanít és a gyártástervezési kurzuson külön oktatási modul van a tervezett avulásra a gépészeknek.
Egyébként az üveglapok újonnan 30-40e Ft körül mozognak, bontottat lehet kapni 15-20e Ft környékén
[ Szerkesztve ]
-
Keresek relative olcsó német-nyelv oktatót
Nem feltétlenül nyelvtanárt, inkább olyat, de azért nem tegnap tanult meg németül és nem alapfokon beszéli.
Akivel az alapoktól el tudnék indulni a német nyelvvel limitált anyagi ráfordítással,Ha van olyan ismerősötök, akinek van ilyen irányú tapasztalat és vállal embert, kérem, küldjétek el priviben
ui: Még mielőtt valaki megmondásba kezd: Ha kifizeti valaki, nagyon szívesen tanulok én 3e forintos óradíjjal is
[ Szerkesztve ]
-
Valakitől vettem régebben 5 csomag Xerox fénymásolópapírt jó áron, de nem találom ki volt az.
Ha még aktuális, írjon már rám legyen szívesMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DECATHLON-ban jár valaki a Faraktár/Dobozi környékéről mostanság?
-
válasz
szimeonov #109450 üzenetére
Attól függ
A bemenetre általában akkor direkt oda van írva, hogy IN, ha tud kimenetet, akkor OUT is
van amelyiknél van külön, van ahol beállíthatóDe még mindig nem hangzott el a konkrét típusa, így csukott szemmel céllövészet
-
válasz
Salex1 #109447 üzenetére
nem kell megijedni
vegyél Ali-ról hozzá 500 Ft-ért egy HDMI-analóg konvertert és kész .
[link]
De szerintem ha kinézel a zsibire, adnak neked "készletről" is[ Szerkesztve ]
-
-
Èrdekel valakit 2 doboz 100 darabos Biotech One-A-Day 2650/db àron?
Rendelnèk hètfőn belőle,
ha összeàllunk, ennyire jönne ki postàval.
PM[ Szerkesztve ]
-
válasz
#05304832 #109414 üzenetére
128-192 kbit/s körül küldi a hangot a legtöbb, ez óránként min. 55 - 85 mega
ha 320-as, akkor 140 megaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
PLaci58 #109379 üzenetére
a bárdi útba esik heti 3x, a piac nem
egyébként ez nem sima szigetelőszalagMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
diablo1984 #109377 üzenetére
köszi
reg nélkül csak a központi raktárat mutatta, azt hittem rendelni kellMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
zolikaDB #109375 üzenetére
egy ilyen bandázsszalag [link]
csak ezért nem regisztrálnék egy webshop accountot[ Szerkesztve ]
-
valakinek van regisztrációja a Bárdihoz?
-
válasz
atike #109286 üzenetére
petárda
USA-ban ultranagy nyomású (200 bar) levegőtöltettel robbantják fel a járatait a farmerek.
-
válasz
bul07 #109247 üzenetére
a román oldalon nincsenek tőle elragadtatva [link]
Nekünk anno a gázos ismerős azt mondta, hogy szabadonálló gáztűzhelyből csak Elektroluxot érdemesMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
Aryes #109236 üzenetére
Nem sértődtem be. Arra utaltam vele a fórumtársnak, hogy ha külföldön mond, ír valamit az ember egy tipikusan kétélű hozzászólást, akkor ott a pozitív oldalát látják és kérdeznek, itthon pedig mindenki a negatívat.
Egy nem személyes támadás volt irántad, egyszerűen ilyen a magyar alaphangulat és mentalitás. És nem azért mert léleksimogatást vár az ember, hiszen az ide írogatók többségének nick-neve mögé még arcot se tudok társítani, akkor miért kellene aggódnom amiatt, hogy mit gondolnak rólam?
Mondok valós és szemléletes példát:
no.1
Ha leírom egy magyar topikban, hogy 140 kiló voltam és lefogytam, akkor a válasz: "jó kövér voltál, minek úgy úgy elhízni"
Ha ugyanezt leírom a reddit.com-on, akkor "hú de ügyes és kitartó vagy, hogy csináltad?"no.2
Ha itt a PH-n azt kérdezem a monitoros topikban, hogy ajánljanak monitort 60 ezer forintig, akkor az rá a válasz, hogy "80-ért már van ilyen meg olyan, 60-ért szart kapsz, ha nincs pénzed, ne vegyél monitort, stb"
Ha az anandtech.com-on írom ki ugyanazt a kérdést, akkor kapok rá 5 értelmes választ, mindegyiket a 180-210 eurós sávban.A PH 1-2 topikján kívül már nem írok és nem olvasok magyar fórumokat. Ha bármi információra van szükségem, ami nem kizárólag Mo-specifikus, akkor inkább más országból szerzek infót, mert írni és olvasni is sokkal felemelőbb érzés.
És összességében ezért akarok elköltözni az országból is, mert a mindennapokban is ezt tapasztalom. Én elfogadom, hogy nem az országgal van baj, hanem én nem illek bele a képbe, de summázva ugyanaz az eredmény: mindenkinek jobb, ha keresek másik országotNincs harag
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bhonti #109230 üzenetére
Én pl. észrevettem, hogy mióta napi szinten többet olvasok / hallgatok angol szöveget, cikkeket, mint magyart és hálózatinformatikát is angolul tanulok, inkább az angol logikára áll át az agyam.
Testvérem gyakran megjegyzi, hogy az utóbbi időben "nem magyarosan" beszélek a telefonban. Más sorrendben és lejtéssel használom a szavakat és mondatokat, mint régebben és ahogy illene. Pl. múltkor egy angol videó közben kaptam egy FB üzenetet és vagy fél percig néztem, hogy mit jelenthet. Annyi volt beleírva, hogy "Nincs" és nem értettem mit jelent angolul az a szó, hogy (fonetikusan) "Ninksz"
Egyébként pedig a rohan világban a magánéletben kezd egyre kevésbé fontos lenni a nyelvtan, sokkal inkább a gyors információközlés került előtérbe.[ Szerkesztve ]
-
válasz
#77081088 #109221 üzenetére
Ennyi volt, amit írtam+linkeltem
Nem azért raktam be, mert pszichológiai elemzést vagy kommunikációs tanácsot vártam a fórumtól.
Mindenesetre befejeztem a debreceni facebookos csoportban való hirdetést, mert annyi értelemszegény emberrel a prohardveren az elmúlt 10 évben nem találkoztam, mint ott június óta.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Aryes #109218 üzenetére
Amikor írtam a választ, akkor még csak egy kérdés volt, közben írta a másikat.
De mivel az ítélet részedről már úgyis megszületett, kár tovább fejteni a témát.(#109202) mr bauer : Pont ezért ▲
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sanki #109201 üzenetére
Én tudom mit hiányol, de lovat nem tartok.
#109202) mr bauer : angol vagy svéd
-
válasz
Peti78 #109197 üzenetére
Pontosítok: neki már nem eladó.
Mindig melegséggel tölti el a lelkem, hogy ennyi intelligens ember sétál a Földön:Tudom, én vagyok a hibás. Még nem tudom miért, de biztos lesz valaki, aki szerint igen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Peti78 #109197 üzenetére
Még nem, de úgy érzem tartogat számomra a sors ebben az üzletben valami rendhagyót.
#109198) aryes : nyelvtannáci
Elismerem, vannak szavak, amiket rendre rosszul írok. Ha minden jól megy, 2 év múlva magam mögött hagyom a magyar nyelvet, így különösebben már nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Vevő: "Szia. A hirdetett ...... érdekelne"
Én: Szia. Meg van még.
Vevő: " Szia. De én akartam venni tőled."Én: Kijelentő mondat volt, nem kérdő....
ez fájt így vasárnap reggel
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Peti78 #109133 üzenetére
2002-2005 előtti autók nagy részénél még sz.rtak a biztonságos autószerkezetre
Euro NCAP mérések 64/50/30/40 tesztsebességét is fel kellene emelni legalább 20%-al 80/60/40/50-re
-
válasz
atike #109131 üzenetére
én swift1-ben tanultan vezetni, alig vártam hogy vége legyen.
akkor még jó 120 kiló voltam, mikor rutinvizsgára készültünk rákönyököltem a motortér szélén valami lemezre és elhajlott a súlyom alatt
azért az egy viccMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
mezis #109098 üzenetére
a műanyag csövön súrlódó levegő feltöltődik, ezért nem érdemes porszívóval fújni ESD érzékeny elektronikai eszközöket. víztartályos talán még kis párát is visz magával
(#109102) dobolan : saját tapasztalatból kiindulva (mint elszenvedő fél) reális a 130 bruttó teljeskörű munkára. Hasonló 2 elemes első sárvédőn+lökhárítón volt 6-7 éve 110 br
ha suzuki, akkor még egész jól megúsztad. Nálunk az egyik srác a konditerem előtt tavaly egy fekete pár éves Porsche-t tört meg, valami 2 millió körül volt a biztosítós számla .[ Szerkesztve ]
-
válasz
#77081088 #109065 üzenetére
ekkora méretben és futásnál nem érdemes spórolni, mert 2-3e Ft/db az alsókategóriás és a prémium közti különbség
-
Ha van valakinek akad régi rádión / junoszty TV-n / stb. kihúzható fém antennája, dobjon egy privit pls!
mutatópálcának kellene, szóval nem számít milyen, csak egyenes legyen mint a nyíl[ Szerkesztve ]
-
válasz
bul07 #108998 üzenetére
Az a helyzet, hogy a hozzászólásom végén pont volt, nem pedig kérdőjel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bul07 #108993 üzenetére
Amikor egy közveszélyes fostalicskát kitol valaki közútra, vegye számításba azt is, hogy alkalomadtán nem csak őt viszi el a halottaskocsi a rossz állapotú autó miatt.
-
Civis Plastnál van egy sima ár és egy akciós
Melyik fog fogadni a boltban?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
bul07 #108984 üzenetére
végül is az elemek állásából ítélve azt az Astrat totálkárra törni nem fogod, mert már megelőztek
Mindenesetre sok szerencsét a dologhoz, ténylegMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
bul07 #108981 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy ennek az autónak a másik felét majd később tervezed kifizetni?
-
Debrecenben melyik az a cipőbolt, aki nem tököl sokat, ha garanciális probléma van? Pl. talpleválás
És nem akarják minden áron ráfogni az elcsépelt "helytelen járástechnikára" vagy "nedves időben viselésre"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
mghltm #108975 üzenetére
Az szép.
Mondjuk a daru méretéből is látszott, hogy nem két téglát kell egymásra rakni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Főnix mögött mi épül?
-
-
Szeretnék venni valami igényes, jól szellőző 50 liter körüli fedeles szennyestartót sötét színben, amin nem látszik, hogy mi van benne.
Valaki tudja, hol kapnék ilyet Debrecenben?
A Curver tartókat nézegettem, de annyira nem tetszik, rendelni netről meg nem merek, mert több helyen írták, hogy törve/deformálódva érkezett (futárszolgálat: könnyű = lehet dobálni)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
-
válasz
customer114 #108919 üzenetére
Nem. Csak a körömágy mentén reped, de ott durván.
-
Elírtam, manikűröst.
Látszik mennyire vagyok képben kozmetika terén.
Fodrászhoz járok havi 1x, férfiembernek ebben kimerül[ Szerkesztve ]
-
Tudtok ajánlani jól és korrekt áron dolgozó pedikűröst?
Minden ősszel mikor jön a szeles idő, szanaszét reped az összes körömágyam.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dolgozik itt valaki a TEVA vagy RICHTERnél?
írjon rám legyen szíves[ Szerkesztve ]
-
-
Jár valaki a Metro áruházban a héten?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
PindurAnna #108869 üzenetére
Az az érdekes, hogy rólam az utcán bármelyik paraszt készíthet felvételt, akinek van kamerás mobilja és felteheti a youtubera, hogy milliók nézzék a fejem
De ha történik egy lopás, akkor nem használhatom fel a társasházi felvételt vagy még tudassam előre a tolvajjal, hogy hol van a kamera.
Röhej ez az ország.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
IKEA-ban jár valaki mostanság?
-
válasz
PindurAnna #108853 üzenetére
akkor tiszta szerencse, hogy nem kérdeztem meg róla őket
-
Technorgáz szervizpartnert keresek.
Az alábbi gázszerelők közül volt már dolgotok valakivel?Bozóki Therm Kft - Bozóki László
Cím: Ecsedi István u. 24. 4034 DebrecenGáz-Piezzo Bt - Fazekas Balázs
4024. Debrecen, Kandia u. 6. 3/8.Hajdú Gáz Szerviz Kft - Hagyó László
4033. Debrecen, Lóding u. 1.I-Gáz Kft - Terjék Sándor, Koncz József
4030. Debrecen, Szilva u. 26.Semperger Ferenc
4033. Debrecen, Lovas ut 39.[ Szerkesztve ]
-
Keresnék valakit, aki pengének érzi magát tablet témában és tudna varázsolni a Windows 8.1-es tabletemre egy Androidot (>5.0) vagy Windows 10-et
-
válasz
bagyulajuve #108779 üzenetére
Tavaly az egyik nő kirakott egy 1m magas kaktuszt, amíg takarította a helyét, azt is elvitte valaki. Tiszta röhej
-
válasz
#33253120 #108769 üzenetére
Gondolom ez vonatkozott tavasszal a lábtörlőre és tavaly a másik szomszéd lépcsőházban lelakatolt kerékpárjára is?
Remélem ez még akkor is így lesz, ha felraktam a kamerákat és kiraktam a csalitárgyat.
Cserébe én is megígéfem, hogy kikapcsolom a kamerát, míg elbeszélgetek a delikvenssel.
-
Kimosom a sportcipőm, befújom büdös impregnáló sprayvel, kirakom talpbetét, cipőfűző nélkül, újságpapírral kitömve száradni a küszöbömre a zárt lépcsőházba egy fél órára és valamelyik szomszéd simán elviszi
Persze az újságpapírt otthagyja.
4e Ft, nem nagy tétel, de ezért akarok ebből az istenverte országból elköltözni.
És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ez külföldön is így van.
Ennyi paraszt, aljas, bunkó, rosszindulatú, kapzsi, tolvaj embert nem hordott a hátán a Föld, mint ezen a kib.szott Magyarországon van[ Szerkesztve ]
-
válasz
#65675776 #108752 üzenetére
Köszi szépen, ezt elmentem
itt van a faraktáron a LEDDIGITAL, ezek szerint ők is átveszik a fénycsöveket.
régen az Intersparba hordtam, de az nem esik már útbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Megnézem a hétvégén.
============
Windowsos tabletje (8.1/10) van itt valakinek?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ott melyik részen?
Aprócikkek lennének (rossz telefon, kábelek, törött régi rádió, fénycső, stb)
Csak nincs kedvem vele kibuszozni a város másik végére, se az AuchanbaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Elektronikai hulladékgyüjtő vagy átvételi hely hol van még az AKSD István úti telephelyén kívül?
-
BUDAPEST-re megy valaki esetleg, aki le tudnak nekem vinni egy könyvméretű csomagot a napokban?
-
ilyet hol kapok biztosra?
Falcot, szivárványt kérdeztem már[ Szerkesztve ]
-
válasz
mghltm #108705 üzenetére
Azért van átmenet a disznóól és a ál-patika között
Igényes ember azért kitakaríttatja az autóját legalább végső átadásra.
Legalábbis én senkinek nem adnék úgy oda egy autót, hogy 10 éve kosza van benne.
Egyébként tudok kapásból 2 autót is (Octavia kombi és Mazda 6), ami belülről patika 10 és 8 éves kora ellenére és nem azért mert most jött ki a kozmetikából, hanem mert igényes mindkettő gazdája és 7/24 úgy néznek ki!
Mondjuk az Octaviat szerintem már eladta a srác, tavaly beszéltük, hogy ez éven lecseréli, 9 év és 220e volt a kocsiban tavaly, de simán eladnád 3-4 évesnek, ha az állapotát nézzük. Ha kisebb kocsi lett volna, akkor erősen elgondolkodom rajta.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Irmscher 353 #108700 üzenetére
Egy jobb képességű autókozmetikát megjárt használt autón meg nem mondod, hogy nő használta vagy férfi, másból meg lehetetlen megmondani, ha család árulja, nem egy egyedülálló nő.
Legalábbis feltételezem nem rózsaszín Corsara érted, mert azért vannak kivételek.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Peti78 #108696 üzenetére
Ez állapotfelmérés, nem jövendőmondás
Az állapotfelmérés azt jelenti, hogy akkor, ott, abban a pillanatban észlelhető hibákat igyekezzünk kiszűrni.
A használt autó vételében mindig benne van a rizikó, akár Suzukit, akár Volvot vesz az ember.
Mondjuk én 7-8 évesnél idősebb használt autót nem vennék saját részre, mert akárhogy vigyáztak rá, az anyagfáradást nem lehet elkerülni
Amíg meg nincs meg a keret fiatalabbra, addig járok busszal.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
Salex1 #108684 üzenetére
Megspórolom neked
Én csináltam régebben két ellenőrző listát is, egyet a telefonos érdeklődéshez, egyet meg a tényleges megtekintéshezNepper kereskedőt viszonylag könnyű szűrni. A "hirdetett autó iránt érdeklődnék" szöveggel kell felhívni, nem a konkrét típussal. Ha kereskedő, akkor úgyis rákérdez, hogy melyik autóra gondol, ha magánember, akkor úgyse árul kettőt.
Telefonos ellenőrzőlista: [link]
Műszaki ellenőrzőlista: [link]"Véletlenül" rá lehet kérdezni ugyanarra 2x is 10 perc különbséggel, aki hazudik pl. egy olajcsere időpontjáról, az gyakran mond két különböző dátumot.
Megtekintés elején célszerű tisztázni, hogy alaposan átnéznéd az autót és ha rendben van akkor vinnéd.
A fenti lista körülbelül 40 percet vesz igénybe, ha egy eladó nem hajlandó ennyi időt szánni rá, akkor ott susmus van. Ezután még el lehet vele gurulni szervizbe is, mert ezek csak a mezei sofőr által felmérhető dolgok.[ Szerkesztve ]
-
válasz
diablo1984 #108666 üzenetére
Ilyenek az emberek és még ilyenebb felé tart a világ, nem kell rajta felhúzni magad, mert te leszel az egyetlen aki emiatt nyugtalanul alszik.
(#108669) Peti78 : akkor meg kell mondani, hogy "Sajnálom uram, nem tartom fenn senkinek az autót korábbi rossz tapasztalat miatt"
Autó méretű /értékű tárgynál nem meglepő[ Szerkesztve ]
-
válasz
Bjørgersson #108661 üzenetére
MPL csomagautomata nem jó 490 Ft?
a feladó értelmi szintjén múlik ugyan, de atombiztosan be lehet mindent csomagolniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz
dewil666 #108652 üzenetére
nyíl utca, emeléstechnikai bolt vagy a hadházi elején a csavarbolt vagy szivárvány
-
válasz
Atomantiii #108639 üzenetére
csak 150-ben van, sok lenne a lehulló
a többi meg nekem autó nélkül nagyon kiesik
bul07: praktiker mindenből csak legvégső esetben. Általában fogják az árlistát és rátolnak egy 1.5-2x szorzótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
120 cm széles fehér/ szürke üvegszálas szúnyoghálót hol kapok jó áron méterre? (kb. 600 Ft/m)
-
válasz
Salex1 #108620 üzenetére
én nem sz-pnék betonnal
kavics, homokágy és térkővel telerakniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
valaki a minap érdeklődött a csomagszállítók iránt
ma kaptam:
Kedves Partnerünk!2016 augusztusában a WEBOX Hungary Kft. a FOXPOST Zrt. 100% -os tulajdonába került. A WEBOX automatákat telepítő és üzemeltető lengyel anyacég megváltozott nemzetközi stratégiájára hivatkozva a közelmúltban bejelentette, hogy szerződést bont és kivonul a magyar piacról, ezzel együtt elszállítja csomagautomatáit.
A lengyel partner ezen lépése ellehetetleníti a a WEBOX működését, így a WEBOX Hungary Kft. kénytelen megszüntetni csomagszállító szolgáltatását és a partneri szerződéseket 2017. október 20-ával hivatalosan felmondja.
Fontos dátumok és határidők:
Csomagtervezőn új küldemény létrehozásának utolsó dátuma 2017. október 5.
Automatánál történő csomagfeladás utolsó napja: 2017.október 13.
Automatából történő (vevői) csomagátvétel utolsó napja: 2017. október 19. (a futár érkezéséig)
Utánvéttel beszedett összegek, illetve feltöltött egyenlegek október 19. után végleges elszámolásra kerülnek.A hazai csomagautomata hálózat fejlesztése továbbra is elsőszámú célunk, ezúttal már tisztán FOXPOST technológiával hajtunk végre jelentős mértékű bővítést és technikai fejlesztést 2018 folyamán.
[ Szerkesztve ]
-
KERESEK
80 x 190-es nyílásba illő (vagy befaragható) AJTÓ szárnyatMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
szárítógépből most mi ajánlott?
-
válasz
perge666 #108513 üzenetére
Mióta tőlem facebookon megkérdezte egy csaj, hogy azért hirdetem-e ingyen a régi memóriakártyát, mert így akarok ismerkedni, azóta csak ide rakok be ingyen cuccokat.
Ami itt nem megy el, azt az A.K.S.D alapítványnak adományozom
A kedvencem mikor ingyen hirdettem egy horgászbotot, nem kellett senkinek, 1 hónap alatt 1 srác hívott, hogy el tudnám-e neki vinni neki XY helyre'Háde
Meghirdettem 1000 Ft-ért, másnap elvittékMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Íróasztalt keresek normális állapotban, olcsón
[ Szerkesztve ]
-
válasz
#05304832 #108487 üzenetére
igen, régen működött a directlink képhez, dokumentumhoz dropboxon és google driveon is, aztán megszüntették biztonsági dolgokra hivatkozva
-
válasz
Zsoleszhun #108484 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest