Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Lajmund #8738 üzenetére
Nekem is hasonló a setup itthon. 55-ös TV a kanapéról, game módban freesync támogatással.
Szintén csináltam fából egy lapot a billentyű- egérnek. Ennek ellenére én kontrollerrel fogom nyomni, meglátjuk mennyire áll majd kézre az irányítás így. A 5700XT-vel szintén 1440p-t próbálok belőni, úgy hogy 50 alá azért ne essen be az FPS sűrű helyzetben sem. Meglátjuk hogyan bírja majd.
Fitzgerald: Nehéz ezt elmagyarázni, ha angolul játszok, fejben akkor is valahogy magyarul lesz meg a szöveg a szóhasználat, a beszéd fordulatai, és nem feltétlen úgy mint ahogy az valóban hangzik. Ha van felirat akkor az elveszi ezt a szabadságot, és belekényszerít egy keretbe, ezért idegen néha a magyar felirat nekem. Kb. ezt az egészet úgy tudnám magyarázni mint amikor olvasod a könyvet majd megnézed a filmet ami abból készült. valahogy sem a szereplők sem a helyzetek nem úgy néznek ki ahogy a könyv alapján gondoltad. ennek ellenére magyarul kezdem, aztán ha nagyon zavar bármikor lehet váltani.
bélanéni: Ahogyan a kollégák is írják a legtöbb TV esetén ki lehet kapcsolni a képjavító funkciókat így alacsony lesz a lag. Ezt tök egyszerűen a desktopról tudod ellenőrizni ha elkezdesz rángatni egy fehér ablakot. Én nagyon jól érzem mekkora késéssel mozdul meg az egér mozgatása után. Bekapcsolt képjavítókkal olyan "nyúlós" az egész...[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Az én TV-m ezt tudja: G-sync 1440p @ 120 Hz 7.0 ms, viszont wireless one kontrollerrel vágok neki, fotelből természetesen. A 4K-t nem fogom erőltetni, nekem fontos a minél útrább grafika
De ha asszonyka TV-t néz, akkor suhanok vissza monitor mögé görnyedni[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
"Sose értettem miért kell iroasztalnál görnyedni."
Én pl azért, mert amíg én görnyedek, a család nézi a TV-t, másképp nem működik.
Meg nekem fotelből egér+bill az nem tűnik kényelmesebbnek, mint egy normális székből íróasztalon bill+egerezni.Az újabb TV-k alkalmaznak mindenféle képjavító funkciót, pl. van ilyen "cinema" szerű valami is, hogy kisebb képkockaszám esetén is folyamatosabb lesz a kép. A pontos nevét nem tudom, eleve minden gyártó máshogy nevezi. Tehát 30fps egy jobb TV-n szerintem az már nem 30fps, hanem minimum 60. Normál monitoron a 30fps szerintem elég erősen ront az élményen.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok