Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Hmm... nem tok várni tovább.. megkérdezem: sztetek azzal mit lehet kezdeni, hogy ha letöltöm a játék demo verzióját akkor nem indúl el a telepítése. Úgy emléxem hogy a Crysis-t is letöltöttem, de a DOD4et tom biztosra. szal lejön a demo verzió, indítanám a telepítő file-t elkezd ezerrel pörögni a gépem és semmi...várok...várok...és semmi, csak ezerrel dolgozik a gépem. Semmi ablak nem jön elő, csak ráklikk a telepítő fájlra és ott nemtom talán megfagy a gépem. 2x is letöltöttem, nemtom mi van. a Crysis-ra nem emléxem.de ha letöltöttem akkor ugyanez a helyzet sztetek mi lehet a baja?? az lehetséges hogy olyan sz@r a gépem hogy még fel se tom telepíteni?? (ezt könnyen el tunám képzelni )
- CSX 845PE-A800 (alaplap)
- Intel Celeron 2,4Ghz
- Ati Radeon 9600pro 256MB DDR
- 2x512MB DDR I 200Mhz ram
tom, kb. very low-on tudnám futattni a játékot, leginkább csaka pályaszerkeztő kéne. amíg nincs meg a gépem addíg összedobok pár pályát. jah és ugye a demoban van pályszerkeztő?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest