Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #78649 üzenetére
Én gondoltam egyet és kipróbáltam a Grail-t, tetszik a látványvilág a logika az útvonalak. Ez jól sikerült. Habár régebben is imádtam a custom mappokat ha azok igényesen voltak megcsinálva.
Viszont egy régi bug visszakerült, van hogy egyes játékosok nem hallanak egyes játékosokat a mikrofonon keresztüli beszédnél, csak felvillan a nevük és semmi hang. Már nem emlékszem régebben mi volt erre a konzol parancsos megoldás, de most csak ugy lesz jó ha kilépnek és vissza.
-
Don.Corleone
aktív tag
ismerős a szitu, én sajnos a mai napig egyedül tolom randomokkat, orosz-török rémületek, ha valamit elcsesznek akkor a társra fogják majd poénból kickelnek, ennyi agyhalott a pubg-ben sincs, pedig 3000 órám van ott. Lassan elérem a premier-t most 76%-on vagyok, de amikor egy meccsre elindulunk és a betöltésig átszoktam nézni ki milyen szinten áll és akkor az én csapatom hozzám hasonló, az ellenfélnél meg van 2 db 35+ vagy 40+ level, akkor azért az hervasztó tud lenni, és mostanság elég szépen lejött, hogy nagyon pro-k, nem csak az időt bsszák a gép előtt.
-
mepet
addikt
Igen! Igen! Igen! Imadom amikor uj mapok vannak. 20 eve meguntam a d2-t, johet minden!
Melyikeket lehet valasztani premierben es melyeket faceiten? -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
.LnB
titán
válasz
nanofocus #78647 üzenetére
Szerintem is van benne szerencse. Ezen is gondolkodtam már. Mert amit sokszor írtam, én nem érzem magam jónak. Én nem az a játékos vagyok, aki végig carry-zi a meccset, és húzza a csapatot.
Viszont valamit csak hozzá teszek ezekhez a teljesítményekhez, mert túl sok lenne ez csak szerencsének.Igazából én szívem szerint 20k-t céloztam most már meg. De ha itt ragadok 17-18k körül, azzal sincs akkora baj.
-
nanofocus
tag
Láttam már 18K-ban vagy. Azt kell mondjam, saját tapasztalat szerint legalábbis, hogy ha solozol tényleg szerencsés vagy. Sokszor én is soloban megyek, de ha így van, legtobbszor én csak szívok, főleg akkor ha nagyobb az ELO veszteség papíron mint nyereség. Visszanéztem a statokat, nem játszottam rosszabbul mint eddig, mégis sikerült 2442 elot veszteni 3 nap alatt. Elotte win streak volt egy tizes, lehet megbosszulja magát?
-
bepken
veterán
már a múltkor sem értettem ezt a 40. szintű játékos kérdést, de most szerintem leesett, hogy mire gondolsz. ez a szám nagyjából semmit sem jelent a profilodon.
értsd: évente legalább 2-3 alkalommal a legtöbb aktív játékos végig pörgeti 0-ról a 40. szintre...újra és újra...
"Azt látom valahol hogy a reportolt profilokkal mi a helyzet?"
én amikor nyomon akarom követni egyik másik jelentett profilt, akkor kimentem magamnak könyvjezőnek és annyi. külön ilyen funkció nincs játokon belül sajnos. -
Z0C!
őstag
Néztem egy ideig a tippeket, trükköket, amiket alkalmazok is sokszor sikeresen is ami a staton látszik is.
Ha meghalok maximum azt mondom be, hogy hol és merre ment (mehetett) az ellenfél.
Az, hogy Ő 1v1-ben AWP-vel az ellen meg M4-el lelövi, hát tegye, emiatt sose főtt a fejem, csekély az esély, hogy az AWP-vel noscope-al nyerjünk kört..Nyert körnél megy a Good Team, Nice round és társai...vesztesnél meg a lelkesítés..cámongájz! we can do it.
Szóval ezen része megvan.Azt látom valahol hogy a reportolt profilokkal mi a helyzet?
Régen volt ilyen Őrség vagy mi. Az is eltűnt... -
.LnB
titán
Amit még ehhez hozzá szeretnék fűzni az az, amit én is Wilson egyik videójából tanultam meg, és figyeltem fel rá, mert szerintem marha jó gondolat. Ne erőltesd rá a csapattársaidra, hogy te hogyan játszanál az ő helyükben. Például amikor meghaltál és a csapattársad nem arra megy, nem azt csinálja, amit te tennél, akkor csendben maradsz. És nem ugatsz vele, nem szólsz be neki. A kör után sem. Mindenki a saját ízlése és logikája szerint játszik. És ezen te úgy sem tudsz változtatni. Viszont ha szóvá teszed, akkor rombolod a morált.
A másik pedig az, bár ez szerintem azon a szinten még mindegy is ahol te játszol, hogy én azt vettem észre még 15-18k körül is, hogy ha az egyik csapat szétrombolja a másik money economy-ját, az nyert. Ez zavar engem is, és elég általános, hogy a csapatban mindig van 1-2 ember, aki nem hajlandó echozni. Simán van olyan kör, amikor 4-en pisztollyal vagytok, az ötödik megveszi az AWP-t. Ez a profiknál még működik, ott általános a "hero AK/M4" körök. De ne áltassuk magunkat, hogy ez a mi szintünkön is működik. És ha a csapat pénzügye felborul, mindenki össze-vissza vásárol, akkor baromi nehéz egy stabil ellenfél ellen labdába rúgni. Arról nem is beszélve, hogy az utility-kre ilyenkor nem jut pénz, annak fontosságával viszont kevesen vannak tisztában..
-
.LnB
titán
Olvasd el amit márciusban írtam: [link]
Engem ennyi év kihagyás után 8k-ra sorolt be elsőre a Premier. Most játszom 17-18k környékén. Ezt is írtam már párszor (valószínűleg nem olvasod a kommenteket, csak írsz), hogy tapasztalatom szerint 15k környékén van egy ugrás, ahol már kezd teljesen értelmessé válni a játékosok többsége. De ez nem jelenti azt, hogy itt is mindig minden rózsás. De nagy százalékban az.
Ezek mellett, én folyamatosan néztem tutorial videókat. Gyakoroltam a gránátokat training mapokon. A spray control-t, és a counter strafe-et. A héten például a callouts-okat ( a pálya részeinek elnevezéseit) rágtam át. Mert volt párszor, hogy leblokkoltam mert nem jutott eszembe az adott pályarész elnevezése, vagy simán nem is tudtam, hogy mi a neve.
Ezzel azt akarom írni, hogy nem csak a társak miatt kell panaszkodni. Tenni kell azért is, hogy mi jobbak legyünk.Az amiket te írsz, azok siralmasak. Siralmas helyzeteket írnak le. De én tapasztalatból mondom, hogy nem ennyire rossz a helyzet. Ha nálad ez van, arról te is tehetsz. Ezen gondolkozz el. Én is kikeltem már párszor magamból itt a társak miatt, de a győzelmi arányom 60% körül vagy felett van. Szóval a helyzet nem annyira rossz.
Szerintem ha végigolvasnád a kommentjeimet március óta, mióta elkezdtem játszani, látható egy fejlődési ív. Már csak abban is, hogy hogyan láttam a játékot, és a játékosokat az elején, és ahogyan most látom. Valami ilyesmire kellene törekedned neked is.
-
vzsryl
nagyúr
Én 3,5 év után tértem vissza. CSGO-ban stabil koszorús sasként hagytam abba. Itt meg január közepén kezdtem és 1700 pontba rakott először. Katasztrófa emberek voltak. Vagy olyanok, akik még D2-t sem ismerték és lábfejre céloztak, vagy smurferek, akikkel egyedül alig bírtam felvenni a versenyt. Szerencsére 2-3 nap alatt fellőttem magam 5k fölé.
-
-
.LnB
titán
Fúú te valami iszonyat posványos szinten nyomhatod, ha ezek a "bajok".
A játékosszint szinte semmit sem jelent. Az kb. az időt jelenti csak, amennyit játszott a játékkal.
Én véleményem szerint, teljesen felesleges összehasonlítgatni a csapatokat. Se az elo, se az, hogy ki premade, se a szinteket, se az órákat.Egyébként a Premier matchmaking szerintem elég jól próbálja összeválogatni a két csapatot. Sok játékkal játszottam, és ez legalább ránézésre próbál kiegyensúlyozott csapatokat összeszedni. De annyi változó van, hogy lehetetlen tökéletes rendszert összetenni.
Ha ezzel foglalkozunk az semmi más, csak kifogás keresés.Most átpörgettem az utóbbi idők meccsimet. És alig van olyan, ami sima győzelem vagy vereség volt. Azt mondom így gyors ránézésre, hogy 13:9 az átlag végeredmény. Ami szerintem rohadt jó dolog. Csak bennem mondjuk túlságosan megmaradnak a vereségek. A gyözelem oké, gyorsan jöhet a kövi meccs. De ha vesztek, akkor az bennem marad. És ez baromság.
A másik, hogy én még mindig úgy vagyok vele, hogy engem túlértékel a rendszer. most ilyen 17-18k környékén vergődök. De marha sokszor az az érzésem, hogy nekem nincs itt a helyem.
És tegnap arra jutottam, hogy k*rva türelmetlen vagyok. (Ami a való életben is igaz rám). Ezzel kellene valamit kezdenem, mert cseszhetem az aim gyakorlásokat, a tutorial nézéseket, meg mindent, ha folyamatosan hülyeségeket csinálok. Kell vennem majd egy mély levegőt, és lassítani a játékomon.Tegnap előtt 4 meccsből 4 win. Tegnap 4 meccsből 2 win. Mi következne ma? 4 vereség. De én nagyon trükkös leszek. Három után ki fogok lépni!
(meg ma nem is biztos, hogy lesz időm játszani egyébként se.
)
-
Z0C!
őstag
Bocs a bénaságomhoz, de hogy lehet egy 40. szintű játékost besorolni ilyen 10. szintűekhez Premierben?
Nyernem kellene 10 versenyt a rang besoroláshoz...eddig csak MM ment 1200óra...
Premier...10 meccs, 9 vereség..
Amiért mindig vesztettünk:
- kommunikáció hiánya. (már tanulok orosz szavakat)
- AWP vs ak47/m4 párosítás 1v1ben.
- connection lost csapaton belül!
- cicaharc csapaton belül, hogy ki AWP-zen középen, akit 4mp-vel a meccs kezdés után úgyis lelőnek... -
goccer
aktív tag
Ne keverjük a dolgokat. Van team sticker, meg player sticker. A cikk arról ír, hogy a team stickerek 70-100%-át teszik zsebre az orgok, szó nincs arról, hogy lehúzzák a játékosokét. Persze lehetnek speciális szerződések, de elég hülye, aki ilyet aláír. Paris major óta amúgy zuhanó repülésben vannak a sticker bevételek.
-
Lacccca87
addikt
Kb 30-40% -át biztos leveszik belőle. Anno volt szó erről amikor a Dota2 ben rekord magas lett a nyeremény alap, meg utána is foglalkoztak néhány csapattal hogy akár 60%-ot is lehúztak, még talán 1-1 nevesebb játékos által vezetett csapat is szétment emiatt mert túl kapzsi volt de már elég homályos az emlékezettem, azt se tudnám hogy álljak neki a keresésnek ezekről.. De ezek ugye csak a nyereményből származó pénzek a rendes fizetéshez már nem nyúlnak, meg a matricákból befolyó dolgokra sem lát rá feltétlen az adott játékos csapata.
-
.LnB
titán
Most olvasgattam itt a fizetésekkel, pénzekkel kapcsolatban. sl3nd nagyon valószínű, hogy 5000€-t keres. Ami elég kis fizetésnek számít a top csapatokhoz képest. De ha a magyar béreket nézzük, akkor nem rossz az. És ha ügyes, akkor onnan csak feljebb van.
Nem tudom, hogy ez mennyire valós, de ha igaz, akkor a MOUZ elég keveset fizet a többi csapathoz képest:
Vitality — $220,000
Falcons — $195,000
FaZe — $190,000
G2 — $180,000
Liquid — $175,000
Astralis — $165,000
Heroic — $160,000
NAVI — $155,000
FURIA — $105,000
Spirit — $100,000
Virtus.pro — $100,000
MOUZ — $95,000
Complexity — $95,000
ENCE — $92,000
BIG — $75,000
Eternal Fire — $50,000
The MongolZ — $30,000
Gamer Legion — $30,000Ezek a fizetési kiadások a csapatoknál, 5 játékos + edző. Erre jönnek a különböző nyeremények.
Elvileg 2024-es adatok, idénre változtak. Alex "Mauisnake" Ellenberg-től származnak.S1mple és Niko fizetése elvileg 50k volt egy időben. Szerintem idénre előbbi kevesebb, utóbbié már több.
Aztán az sem hangzik rosszul, hogy "Kenny "kennyS" Schrub megemlítette, hogy egy matrica körülbelül 150 000 dollárt hozhat egy játékosnak, ha részt vesz a korai szakaszokban, és akár egymillió dollárt is, ha megnyeri a versenyt."
Lehet, hogy már volt róla szó korábban, nem kerestem most vissza. És tudom, hogy van az esport earnings oldal. De az szerintem csalóka. Mert szerintem nem minden játékos teszi el a versenyeken nyert pénz teljes összegét. Szerintem a csapat biztos leszed belőle. Vagy nem? Ez szerződés függő gondolom. Régen mintha ez lett volna a szóbeszéd.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
goccer #78627 üzenetére
Attól még 5-10k között nyomom premierben, ami meglátásaim szerint egy 100 órásnak is simán megy.
Elemental: Gyerek? Mire van az anyjuk?
Én beszélek, aki a csak akkor állok neki játszani, amikor mind a 3 lefeküdt, és a mosókonyhában nyomom, mert onnan szűrődik ki a legkevesebb zaj a hálók felé. -
Lacccca87
addikt
válasz
goccer #78622 üzenetére
Hát nézd, tapasztalat alapján a játék óra az lehet kb bármi, attól még nem lesz jó/rossz játékos. Jó példa erre amikor látom a heti XPU túl töltést egyeseknek, gondolnám hogy sokat játszik akkor használható lesz...de nem
A commend számok mondják el (legalábbis nekem) a legjobban hogy mire számítsak egyesektől.
#.LnB
A pénz nagyúr gondolom, meg lehet ha nem lenne csapata akkor vinnék a frontra. -
.LnB
titán
válasz
LendvaiFeri1 #78623 üzenetére
Nem úgy volt, hogy szar a CS2 és ne játsszon vele senki?
-
goccer
aktív tag
válasz
Lacccca87 #78620 üzenetére
És ez a commendelés alapján neked bevált? Mert én nagyon randomnak érzem. Akkor már kb a játék óra többet mond a Steam profilon. Annak van sok commend-je,
-aki sokat solozik (nyilván ha premade mész nincs aki commendeljen)
-aki jól kommunikál - alapvetően ez pozitív lehetne, de inkább az angol (orosz) tudás fontos, meg mennyire bratyizik valaki a random csapattársakkal, mint hogy mennyire jól call-ol valaki
-aki vette őket, vagy valamilyen módon boostoltatta.Tudom a játék óra sem egyenesen arányos a játék tudással, de szerintem jobban közelít.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nekem meglepően jó volt a hétvége: szokásos casual, Trainen sok magyar, de most szerencsére senki nem volt toxikus, volt kihívás is, nem mindenki csak a pontokra ment, sikerült lehozni T oldalon.
Utána behívtak, elfogadtam, az egyik korábbi csapattárs volt, mentünk egy D2 competitive-et. Az egyik csapattárs 20k fölötti ponton volt, de szerencsére senki sem vette túl komolyan a meccset, laza volt a hangulat - az elején elhúzott az ellenfél, de sikerült fordítani és végül nyerni.
Ami nagyon meglepett, hogy egész jól ment, olyanokat beadott, amiken én is meglepődtem, másodikként végeztem 2k damage-dzsel és 4MVP-vel.
Na igen, egy jó premade rengeteget számít - kár, hogy szinte mindig szólózok#78616 nanofocus
Még csak utalni sem akartam arra, hogy tudtátok volna előre a véletlenül csatlakozott ismeretlenről, hogy csaló. A permaban hiányát én is sajnálom. Legalább nehezítenék meg a dolgukat.#78617 goccer
Rájöttem, hogy öreg vagyok már counter strafe izommemóriáig tartó begyakorlásához, csak elgondolkodtam azon, hogy nem lenne túl bonyolult egy automata ellengombot kiadatni a billentyűvel. Persze, értem én, hogy ez is szelete a játéknak, de ennyi erővel a sima lépés vagy futás is történhetne a W helyett bal és jobb láb gombjának ütemes nyomkodásával, a nagyobb hitelesség érdekében -
Lacccca87
addikt
Grat hozzá
.
A kilépést én se nagyon értem, de lehet az MM-ből jövő berögződések miatt van, eszébe sem jut hogy van hosszabbítás premier-be.
Egy dolgot figyeltem meg, ami eléggé jól meg tudja jósolni a játékos teljesítményét az pedig hogy mennyi dicséretet kapott.
Ha azt érzem hogy valakivel nagyon nem bírunk az ellenbe akkor ez az első amire ránézek, ha itt min 100 feletti értéket látok akkor nem csodálkozom a teljesítményén.
De ugyanezt meg szoktam nézni a meccs előtt a saját csapatbanaztán max ugy vagyok vele hogy ez a kötelező vesztes meccs a sok win után ha kellően alacsonyak a számok
-
.LnB
titán
Érdekes egy hullámvasút volt ez a hétvége. Vagyis a szombat és a vasárnap. Ez a két nap játszottam. Szombaton 18k-ról visszaestem 15k-ra. A végére rosszul voltam a játéktól. Még arra is gondoltam, hogy hosszabb ideig rá sem fogok nézni.
Aztán úgy alakult, hogy tegnap mégis iszonyat mennyiségű időt cs-ztem. Ilyen kb tini korom óta nem volt, és valószínűleg jó ideig nem is lesz. Nem volt program, elutazott a gyerek, és rossz idő is volt. Konkrétan reggeltől estig nyomtam. 15k-ról felmentem majdnem 19k-ra (végül nem léptem át a 19-et). És akkor láttam, hogy 73 győzelmem van a szezonban, gondoltam legyen meg a 75 akkor már. Na hát ott jött megint az atom szívás sorozatban. Végül mire meglett az a két győzelem a 75-höz, megint 17k-nál fejeztem be. De ez iszonyat mennyiségű meccs volt így a két nap alatt. A végégre már fejben is elfáradtam rendesen. Kaptam valami "beteg" csapatot, akik kb deatmatch-nek fogták fel a meccset, és atomjaira lőttek mindenkit. Én meg csak koslattam utánuk. 2, azaz kettő killem volt azon a meccsen. Kb egy szobanövény szintjére süllyedtem addigra fejben.Egy meccs maradt meg bennem nagyon. Infernon 1:11-es első félidő után nyertünk 13:11-re. Úgy, hogy nem lépett ki senki. Na az atom volt. Az ellenfél már a meccs elejétől kezdve trollkodott folyamatosan chaten. És tök érdekes volt figyelni, ahogy szépen "elhalkultak".
Volt sok rossz, sok jó meccs. Voltak szorosak is ami jó. De az azért elég elképesztő, hogy Premier-ben 12:12-es állásnál kilépnek az emberek, mert azt hiszik, hogy vége..(többször is előfordult) Tegnap az egyik meccsen, ketten is kiléptek.. Aztán az egyik szerencsére a tech pause alatt visszatalált. De így se tudtuk megnyerni 4v5-ben..
Gondolkodtam rajta, hogy miért van ez, meg egyáltalán jó e ez így, hogy ilyen sorozatok vannak, hogy nyerek ~kilencet zsinórban, majd kikapok 6-szor, és így tovább? De szerintem annyira random az egész.. A rendszer alapvetően jól működik, csak az emberi változóval nem lehet számolni. Azzal sem szabad foglalkozni a meccsek előtt, hogy melyik csapatnak mennyi az Elo-ja. Se azzal, hogy hányan vannak premade. Kiszámíthatatlan az egész.
Szóval sok volt. És ha nem lesz bringára alkalmas az időjárás, akkor ma is nyomom. Pedig nem ártana pihenni kicsit.
-
goccer
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #78612 üzenetére
[link] erre gondolsz? Elvileg csak kidob a játék de bant nem ad.
-
nanofocus
tag
válasz
GhanBuri Ghan #78615 üzenetére
Nem tudtuk hogy ki csal vagy hogy csal-e egyáltalán, normális ember természetesen nem csal és nem is játszik csalóval. Viszont az elkeserítő, hogy miután csekkoltuk a profilját, nem kapott perma bant hiába kapta el a VAC.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Gondolom, mindkettőtöknél premade volt a csaló társ (looking to playnél igen) - nyilván azért nem lehettek felelősök, akit a Valve sorolt be mellétek, viszont premade-ben lehet rá esély, hogy ismerős, akiről tudjátok, hogy csal - a Valve szerint ilyenkor viseljétek a felelősséget - még ha nem is elfogadható minden esetben.
Azt legalább jó látni, hogy azért szűrik ki a csalókat, működik a VAC (utóbbi időben nem úgy tűnt), viszont a csalásért két hét cooldown az semmi. -
nanofocus
tag
válasz
vzsryl #78613 üzenetére
Nálunk ugyanez volt, a csapatunkban volt egy csaló, a VAC elkapta, de csak 2 hét cooldownt kapott perma bant nem. Mi amiért vele együtt játszottunk ( sima looking to play mix csapat ) kaptunk 20 órás cooldownt, a végén elvette a rangot. 1 nyert meccs után bedobott 7K-ba 14K-ról.
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap történt velem egy furcsa dolog. Egy régi barátommal együtt elkezdtünk egy premier meccset. Mirage-t dobta be a rendszer. CT-ben kezdtünk, 5-7-tel fordultunk. Nem történt semmi érdekes addig. Aztán félidőben bevágta a játék, hogy "Match canceled", és a VAC detektált egy szabálytalanságot. Barátomnál ugyanezt. Főmenüben felül piros csík, és 20 óra cooldown, havernál is.
Jött a pánik, elkezdtem a chatgpt-t faggatni. Azt írta, hogy ha meccs közben törli a meccset a VAC, és közben ezt írja ki, akkor elvileg ott vett észre a társak között egy csalót. De akkor engem meg a barátomat miért nyomta ki 20 órára? Mindketten vénrókák, és botok vagyunk. Mégcsak nem is lövünk durvákat.Ma elindítottam egy meccset, és örömmel látom, hogy nincs elom, meg a barátomnak se, illetve kiírta, hogy nyernem kell egyet, hogy besoroljon. Nyertem, és 3653 pontra rakott be. Előtte kb 7500 pontom volt.
Mi a bánat történhetett? A tegnapi meccsen 3 teljesen idegen ember volt a társunk. CSGO-val 2012-2021 között játszottam, és most januárban tértem vissza.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Csalásnak minősül, ha a counter strafe gombot egy script nyomja meg a strafe végén?
-
Tw3nTyFouR
tag
nem kell mindent elhinni amit leirnak, mert akkor eléggé könnyen befolyásolható vagy ... én is irhatnám hogy 1 darab smoke-ot sem tudok D2-re pl. miközben 15-20-at csukott szemmel megdobok
lehet h 100 éve nuke-on funol vagy ancient-en összes spot-ot ismeri, ez az ami a tudás és a tapasztalat ami mögötte van sosem fogod megtudni ... (random társakban amit be dob a rendszer) ismerösökkel természetesen más a helyzet be lehet tanulni sok mindent ami óriási elöny lehet, pl elég 1 fake smoke, és már borul mindenki jobbra-balra
-
goccer
aktív tag
Dehogy nincs, most volt pár szar meccsed, előfordul, de attól még lényegesen kisebb az esélye az ilyennek, mint 10k elo-vel lejjebb. Illetve ne haragudj de azt nehezen hiszem el hogy 18k-ban valaki nem ismeri a mapot. Nem tudom amúgy mit értesz ez alatt pontosan, szerintem ezt a részét engedjük is el.
Nekem is van minden mostanában hasonló rangban, legutóbb még a HvH is ment, hiába a hiperszuper trust factor, ez ilyen. Sokszor mondtuk, meg lehet próbalni a faceit-et is, nem olyan hatalmas effort level 7-8ba felmenni, ott meg azért ha más nem a mapot fogják ismerni
-
.LnB
titán
Valahogy tényleg nincs jelentősége ennek a Premier elo-nak. Olyan 15k körül van egy jobb ugrás. De 18k környékén is simán vannak olyan meccsek, mintha 8k-ban lennél.
18k-n két meccs. Egyiken sem ismerte a csapattárs a mapot. Sokszor a mikrofon is luxus. Borzasztó nagy lutri az egész. Nincs itt semmi olyan, hogy ahogy haladsz előre úgy lesz jobb minden. -
Z0C!
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #78603 üzenetére
Áhh, rá kellett húzni a felszerelésre. Király! köszi!
-
Z0C!
őstag
Srácok! Nekem eltűnt a magozó a T-E oldalról...csak az SSG meg a Bullpup van...
Hiába adtam kedvencekhez....nincs ott. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest