Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Vismajor01 #44047 üzenetére
Nekem olyat csinál, hogy elmozdulok valamilyen irányba, megállok és még csúszik a karakterem kb. 1-5m-t. Változó, hogy mennyit csúszik és nem csinálja mindig, de a halálaim kb. felét ez okozza. Olyankor semmit nem tudok csinálni, lőni se és megmozdítani se. Amíg nem áll meg a csúszás (mintha tükörjégen lennék), addig le is fagy. Értelmezni nem tudom a problémát. Netgraph szerint csökken valamelyest az fps-em, de 60-70 alá ilyenkor sem megy, szóval furcsa. Volt full konfig cserém, és csak a perifériák maradtak. Lehet egér probléma is akár... Illetve a cs:go csinálja ezt csak. Nálad is valami szoftveres összeférhetetlenségre gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
regener
veterán
Ha másik érzékenységet állítasz akkor is ezt csinálja?
Írj a Logitech Magyarországnak és lehet kapsz egy másikat, több ilyen történetet is hallottam már gari időn túl. -
Lackki
őstag
milyen egér? nekem a 10forintos a4tech és társai csinálta ezt... nem tudja lekövetni egyszerűen a gyors mozgást
Privátot hamarabb észreveszem
-
Vismajor01
addikt
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
xenom0rph
őstag
-
IMIIKE1998
őstag
Na, néha azért adhat valami értelmeset is a szintlépés utáni drop.
Lefűrészelt csövű sörétes-Halvány borostyán-Gyári újat kaptam, ami kb 0,28€.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz IMIIKE1998 #44029 üzenetére
De talán ha elolvastad volna amit írtam, rájöttél volna, hogy az a blue laminate ak-ra vonatkozik.
Egyébként végignézheted a youtube-n, legtöbb skinről raknak fel videót minden állapotban, vagy csak simán inspect-eld a marketen.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
őstag
Teljesen jól bírja a játékot (1600x900, minimum beállítás -> 100 FPS) és az időközös akadások effekt függetlenek, a játék szempontjából véletlen szerű. Néztem az FPS nem esett le!
-
IMIIKE1998
őstag
Valaki?
-
he7edik.
addikt
SweetFX-et hogy távolítom el mert még sem jön be?
Égő szöveg a flém vázon
-
IMIIKE1998
őstag
Valamelyik fórumtárs írta itt, hogy skinekből nem érdemes FN-ot venni, hanem inkább FT-et, de nem értem, hogy miért. Nem látszik annyira a különbség, hogy megérje a felárat a FN?
nexvo: Gondolom az a laptop egy Dell 5558 FullHD IPS. Hát az akadások valószínűleg azért vannak, mert a gyenge VGA-ja nem bírja a komolyabb effekteket. Pld.: füst[ Szerkesztve ]
-
őstag
Csak nálam van, hogy néha kicsit belaggol 1-2 másodpercre?
-
marcusa
addikt
válasz Vismajor01 #44019 üzenetére
Én csak Lem vagyok, de ha megengeded én is felveszlek, szerencsésebb napjaimon lövök párat supreme-ek ellen is
:-)
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #44019 üzenetére
csatlakoznék én is! [link]
-
GabN73
addikt
Hát kipróbáltam a lounget kicsit... Nem kellett volna...
Az E-Frag 2x lesz*patott -2 fn redline ak
-
szebe
addikt
válasz Vismajor01 #44015 üzenetére
Nekem csapattal lett meg ma a supreme.
Solo MM-ről leszoktam (meg szerencsére mostanában vagyunk 5-en játszani) , helyette pörögnek 1v1-ek, érezhetően jobb vagyok"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Vismajor01
addikt
Miért van az, hogy a demo bekakkant néha?
Próbáltam ezt felvenni, csak 2x visszamentem kb rounddal és ez lett a vége
linktöbbi kör persze tök normális
letöröltema demot és újra letöltöttem de ugyanez -.-'Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
NyxNyxNyx
addikt
Hát én eddig fullHD-ban játszottam (i5 3230, 650m(sli ki van kapcsolva)) múltkor levettem a felbontást a legkisebbre, mindent levettem kivéve a shade-et és olyan mint a megváltás. Persze bűnronda cserébe. Így a skineknek nem sok értelmük van.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Vismajor01
addikt
Soloban promotálva lettem supremre, ezaz
Eddig egyszer voltam supreme de akkor egy cheater volt a csapattársam, nem tudtam obv
De most önerőből, még úgyis örülök neki h valszeg ezt is könnyebb meglépni minthogy a sheriff-sas-lem vonal is könnyítve lettSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Aakos
csendes tag
válasz IMIIKE1998 #43999 üzenetére
Szerintem a kérdés rossz eleve.
Kérdés te mit szeretnél a pénzedből?
A: Gambler-ködni kicsit és kinyitni egy ládát bármi is lesz, ki nem sz*rja le a pénzt?
B: Kéne valami skin, mert nagyon rosszul érzed magad attól, hogy default skin van valamelyik sűrűn használt fegyvereden?
C: Gyűjtesz valamire IRL(Ha erre válaszolsz, akkor már a fórumozók véleményére nincs is nagyon szükség ebben a kérdésben)
Én például minden hónapban nyitok 4 ládát, mert élvezem . Tudom, hogy többnyire semmi drágát nem fogok bontani, de nem érdekel, mert ez a pénz pont nem kenyérre meg sárga csekkre kell... Ha a célom egy kés lenne, akkor biztos nem ládabontogatásra költeném ezt a havi kb. 10 eurót.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz DrTechnoid #44010 üzenetére
Nem...
-
őstag
válasz IMIIKE1998 #44008 üzenetére
Te vagy a tobbszor bannolt starpeter?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
őstag
válasz IMIIKE1998 #43999 üzenetére
A ládanyitás olyan mint a lottó, ha nyertél a lottón akkor nyiss egy ládát is
-
maathe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest