Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz #97716736 #33899 üzenetére
ASUS VG248QE . Megtalaltam, irja CS kozben is a 144 hz et .De szemmel nem mondanam meg az elozo 72hz es Dell utan . Semmi valtozast nem erzek , biztos velem van a baj . A szinei viszont szarabbak ennek
IPS panel utan TN
Maradjunk annyiban ,hogy ez a csere nem jott be nekem -
lemusz
addikt
Egy új sztár született:
-
csurenzoo
aktív tag
Amikor a skill nem párosul a ranghoz
2-3 hét alatt feldobott kowbolyból. -
lemusz
addikt
Kemény, hogy mennyire megráncigálja az árakat ez a gta5..., az lenne még durva, ha most éjjel jönne egy új pass is, mondjuk egy drágább, 10 eurós...
-
szebe
addikt
válasz lemusz #33927 üzenetére
Ha már pass...remélem értelmes mapokat kapunk majd (tuscan?). Az utóbbi kettő ebből a szempontból igen szegényes volt. A küldetéses rendszer meg gondolom maradni fog, a casual gamerek úgyis azt kajálják inkább.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
lemusz
addikt
-
-
lemusz
addikt
Ha a kövi is ilyen küldizős lesz, akkor az nagyon nem faja, lehet meg lesz az első olyan pass, amit nem veszek meg. Ez a vanguard is érted... első nap megvettem mind a négyet, darabját valami 2 euróért, mert hogy majd így éri meg, így lehet több küldit csinálni, nagyobb profitra szert tenni, stb... aha, kb első napra már centekben mérték a láda árát, tehát 8 euró bukta volt az egész, abban reménykedett az ember, hogy legalább fegyódroppos küldiknél drágát kap, de nem...
szerk.: meg még azt se éreztük, amit korábbi passoknál igen, hogy a heti dropplimitet kitoldotta volna 2-3mal...
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Nem is a küldizős dolog a gond, hanem mivel 4 részes volt a vanguard, kb napi szinten jöttek a ládák. Breakout küldikből egyrészt kevesebb volt, másrészt láda is kevesebb jött, ha jól emlékszem.
(#33931) lemusz
A heti dropokon kívül csináltad a küldiket, és az azért kapott cucc volt a heti 2-3 plusz.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
lemusz
addikt
Chroma 2 láda!
-
-
Arkennys
addikt
válasz lemusz #33940 üzenetére
én fegyverversenyeztem, elsőn hajította is. Jó, hogy eszembe jutott bnőm accja, ezen nincs kihajtva a drop régóta remélem lesz mégegy, játszogatok kicsit. Kb 16euró került walletbe belőle azonnal (18fölött ment el)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
_-ORANGE-_
senior tag
Na, én is kaptam 1-et! Első kör idle-n.
-
Janesz1981
tag
sziasztok!
jó idle server címet hol találok?Chroma 2... de jó tegnap amit boltoltam cyrex mw tovább cseréltem 2 ak-ra és este egyiket nem tudtam tovább cserélni cyrex bs-re.. Hihetetlen milyen áron mennek új fegyók pár nap múlva meg töredéküket érik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz _-ORANGE-_ #33944 üzenetére
Grat!
Szerintetek ha most lefexem és hagyom a gépet olyan este 5-ig melóba indulásig idlézni, mennyi esélyem van dropra?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
vorosmarti
senior tag
válasz Janesz1981 #33945 üzenetére
http://www.gametracker.com/search/csgo/?query=idle
Sztem nem lesz egyszerű, mert mindenki idle-n álldogál aki tud.
-
kiszi07
senior tag
válasz light0416 #33919 üzenetére
Régen nekem mindig ezt tolta az összes fórumozó. 1-2x kiakadtam kaptam a flamet, aztán rájöttem h felesleges vitázni ilyen arcokkal, akik silverek. :| Aztán tudod fejlődnek az evulúcióban Most pedig mindenki azt tolja már.
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
BigBlue69
őstag
Na mondom új doboz, ezaz.. Felmentem könnyedre. Végig játszom És dobott.. Dobott egy Chroma 1-et...
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Janesz1981
tag
válasz vorosmarti #33947 üzenetére
köszi :] amíg fürdöm úgy hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest