Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• uvegtigris22

csendes tag

Sziasztok!
    Mondhatni új vagyok a játékba(április 21-én regeltem), de azóta szinte mindig ezzel a játékkal játszok!Lenne pár kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz!:)
    1,Gondolkozom a Gem vásárláson...Szerintetek , ha veszek akkor mekkora csomagot vegyek?Kettőn gondolkozom az alap 1000Ft-on vagy a 4600Ft-on! Ha veszek gyémántot akkor hány munkást érdemes venni?Mármint úgy látom, hogy max 5db lehet, akkor vegyek 3 munkást vagy csak 2 vagy 1-et?Mert olvastam, hogy lehet szerezni, csak nem tudom hogyan és nem akarok feleslegesen költeni?
    2, Mennyi volt az indulo Gem??? Nekem most 336 van, csak nem figyeltem , hogy mennyit szórtam el az elején!:)
    3,A védekezésnél lehet venni a "Spring Trap"-ot! Az mire való?Érdemes venni? Látom, hogy valami dobbantó, ha a támadásnál lenne érteném is, hogy az emberek átugorják a falat, de védekezésnél mit szolgál?
    4, 570 kupával tudok valahova csatlakozni vagy inkább még szerezzek?(csak magyarokhoz csatlakoznék)Ma szereztem mindet, de gondolom a továbbiakban nehezebb lesz szerezni!
    5,Ha online vagyok , akkor is megtudnak támadni?
    Egyenlőre ennyi, majd még ha eszembe jut valami kérdezek!:)
    Előre is köszönöm a választ!
    Nevem: uvegtigris22 , ha valaki bevenne valami normális klánba!(Még gyenge, de aktív játékos vagyokXD)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés