Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
#25237004 #332 üzenetére
A Sims nekem addig volt érdekes (>20évvel ezelőtt, még az 1-es), amíg gyűjteni kellett, hogy építs, szerezz cuccokat, stb. Amikor volt cél, amit el lehetett érni.
Ahogy az összes szimulációs/stratégiai játékban.
Az, hogy el lehet menni WC-re a játékban, az tinédzserként vicces volt pár percre, de ennyi.Viszont a szépen megoldott, részletesen kidolgozott, hangulatos, látványos tájakat én is mindig szeretem a játékokban, techdemókban.
-
hapakj
őstag
válasz
#25237004 #330 üzenetére
hát ezek már nagyon szubjektív dolog
Én néztem Elden Ring gameplay videókat, mert nagy volt körülötte a hype. Hát másodpercek alatt szétuntam magam xd Persze lehet ha adnék neki egy esélyt, akkor jó játék, de nem volt semmi trailer, gameplay ami erről meggyőzött volna.
valahogy a sok fantasy / scifi hack and slash ugrabugrával utóbbi időbe telítődött a piac. Az RDR2 western világa pedig egyedi volt. Milyen jó is volt egy jó kis mission után csak elmélázni 5-10 percet, meg inni egy bögre kávét a tábortűznél
-
DeathAdder
veterán
válasz
#25237004 #302 üzenetére
spec nálam meg az Elden az ha órabért fizetének is inkább dolgoznék valamit
RDR2-vel más bajom volt, pl. hogy a főküldetések alapvetően interaktív mozik, vagy a fapados játékmenet, pl. zavart hogy nem éreztem hogy én irányítom, mert minden egy animáció mintha csak nézném hogy játszik vele valaki
másfelöl viszont lenyűgözött, imádtam csak bóklászni, lovagolni, vontatottan élvezni a tájakat, elővilágot, gőzösöket, naplementéket egy letűnt korban..
Gta hypepot már én sem tudom értelmezni, nálam nem sokban különbözik egy nonplus egyedik Farcrytól, csak ebben még az is állandó hogy ugyanabban a városban kell gengszterkedni..trollkodni érdekes benne negyed órákat, de kb. ennyi
-
hapakj
őstag
válasz
#25237004 #323 üzenetére
nem úgy értem, hogy fizikára épülő játékot csinálni nem éri meg, hanem technikailag átvinni bármilyen ilyen jellegű számításokat VGA-ra. Onnan adatokat nem egyszerű visszahúzni, szóval ezek a számítások jó rész CPU-ra korlátozódnak.
S az, hogy a fejlesztők miért nem építenek jobban erre az megint más kérdés, de a VGA-khoz kevés köze van.
-
hapakj
őstag
válasz
#25237004 #304 üzenetére
Amúgy én pont a csirkeetésbe meg az ilyen choreokba nem futottam bele, haladtam a sztorival. Szerintem simán lehet nyugisan "unalmasan" is játszani, meg pörgetve is. Tény hogy a 2. chapter után pörögnek fel jobban események de oda hamarabb is el lehet jutni, mint 12-15 óra.
A GTA karakterei nekem mindig is sokkal laposabbak voltak mint ez. De hja, kinek mi jön be.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
#25237004 #297 üzenetére
Fura, RDR2-vel eddig hasonlóan indul az ismerkedésem mint a CP 2077-el. Eddig 2x álltam neki, de viszonylag élveztem. Biztos kap majd még egy esélyt Sekiro után, de ez most nagyon beszippantott. Viszont azzal egyet értek hogy voltak ilyen baromságok hogy vidd oda a húst, etesd a csirkét. De maga az alap játék és gameplay jónak érződött. Valami vonatos küldetésnél volt valami hiba hogy egy kart kéne meghúzni de nem tudtam. Full játék hibára váltott, eltűnt egy része a textúráknak, átment rajtam a lebegő vonat és ott maradtam úgy hogy nem tudtam mozdulni. De a havas csatákat, tábor foglalásokat élveztem nagyon.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #294 üzenetére
Ja, a táborban szó szerint van többi ilyen aktivitási lehetőség, ami "Chores" néven fut (komolyabb probléma, hogy minden annak tűnt a játékban
), kicsit olyan érzésem van, mintha a készítők már trollkodtak volna a játékosokkal.
Vidd arrébb a szénát, meg etesd a csirkéket, GTFO! -
FeRRaR1
őstag
válasz
#25237004 #212 üzenetére
Egyetértek, 60-ról érezni a javulást 120-ra, felette nem. Sőt néztem vak tesztet is cs-go versenyzőkkel és ott se volt egyértelmű nekik melyik 120Hz és melyik 240.
Ez a 480Hz olyan mint az egereknél amit láttam nemrég hogy valamelyiket 8000Hz-el hirdetik. Le voltam ragadva 1000-nél.
Biztos sok értelme van = semmi.
Nem baj ha fejlődnek a dolgok, de van egy határ aminél nem éri meg nagyobb telefont, nagyobb TV-t, vagy magasabb Hz-t gyártani / hazudni.
De hogy mondjak konkrétat, van itthon egy IPS Asus Pro Art komoly monitor, 165Hz, meg az LG OLED 120Hz + free sync. Sokkal de sokkal szívesebben játszok az OLED-en, mert sokkal jobb. G2G, latency, szín visszaadás, pixel szintű vezérlés, nincs háttér világítás... 1000x jobb. (Egyetlen hátránya hogy világos szobába nem ajánlott a csillogó felülete miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az RTX 50-es sorozat asztali és mobil szintre is érkezik idén.
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest