Hirdetés
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Egy kis off kérdés: le szeretném csiszolni, majd festeni az enyhén kopott (leendő) 8910-esem házát (anyaga: titánium). Halott próbálkozás, vvagy kivitelezhető?:D
-
Demented666
csendes tag
Én az egész házamat festetném, vagy festeném.
Tippeket kérnék, mivel, és hogy?SAN ANDREAS for ever
-
LLKobe
veterán
Jah tudom, de az a fránya LG jel nem ér nekem dupla zsét....
Meg a full fekete jobban is néz ki..Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
De mondjuk ha Asus felirat van a cd-olvasón, az már rég rossz:))
Ha az lenne rajta, körömmel kaparnám le hogy ne lássák....:C
[Szerkesztve]Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Nemérdekel a felirat. Full feketét akarok!
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
LLKobe
veterán
Már intézem Dokibával..:C
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
zsolt501
nagyúr
Modellező szakűzletben érdeklődj mert általában ott árulnak olyan festéket ami jó műanyagra
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
j.bravo
addikt
Nana!
Én speciel szintén magam fújom sima festékspray-vel, de az is egy ezres, és alig valamit használsz el belőle. a java megmarad.
Opelnál, akárhol szintén legalább egy ezres (kivétel: ha haver a fényező).
Éna topiknyitó helyében, ha nem akarnék mást festeni, inkább elvinném Dokibához mert pénzben majdnem ugyanannyi, és míg a flakonos spray-vel könnyű eltolni, Dokibánál biztos hibátlan lesz a festés, lévén ő - velem és a topiknyitóval ellentétben - ért hozzá.
[Szerkesztve]Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
zsommi
senior tag
A f*szt!
leveszed a cd-rom elejét, veszel egy olyan színű festéket és durr neki!!!
vagy elviszed pl. az opelhoz ott is le szokták fújni(tapasztalat) -
Horbal
őstag
Nézzedd meg a Házfestés totyikot. ottan dokibá csinál ilyent, valsz nekem is Ő fogja fúni a cd, fdd előlapokat (titok de azt mondta, hoty kb 1500 ruppóért)
A számítógépem mindig megver sakkban...de kick-boxban még én vagyok a jobbBalett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
LLKobe
veterán
Szóval a fekete casetek házamhoz le akarom festeni a 2 cd-rom elölapját feketére.
Valaki tudja hogy milyen festékkel, lakkal vagy annélkül, fújni vagy ecsettel????
A festék hol szerezhetö be, mennyiét?
Fontos hogy ne kopjon le.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- FSP Hexa+ 500 tápegység
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest