Új hozzászólás Aktív témák
-
Fria
csendes tag
Kérdésem lenne: egy mp140-es nyomtatóm van. A patronok mögött van egy barna szalag, olyan mint a magnószalag, az lejött...hova kell visszailleszteni? mert nem bírom szétszedni, a csavarokat kiszedtem de mivel nem tudtam szétnyitni nem próbálkoztam. Hova kell azt visszailleszteni? nem szakadt el.
Ha kérhetem a segítséget az emailcímemre írjátok, köszönettel:
Fria -
Aviszti
tag
sziasztok nem tudtok nekem mondani valami üzletet ahol ehez a nyomihoz a legolcsoban tudok veni gyári tintapatront??? előre is kősz
Megbizhatoságom http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=+%09+Aviszti
-
Pushy
tag
Hah...
Ha az amire gondolok....
Az encoder szalag (ez egy optikai szalag sűrű vonalakkal a felületén és 1-1 ponttal a két végén, a kocsi mögött van kifeszítve) elkoszolódása (pl egy kis kenőanyagot felkentél az újjaddal patron csere közben... stb...) tud ilyet okozni.
Vagy nagyon elszállt valami...
Gari elvesztése miatt nem javaslom a belenyúlást, inkább vidd el szervízbe. Ha nem állítottál bele kisbaltát, meg fogják javítani.
Pushy -
cyberdog
tag
No hat eppen ez az amitol felek hogy ha gari alatt vissza viszem.Szoval oldal iranyban elcsusztatt,es eleg durvan,volt mar patron csere, fej csere, volt fuvoka tisztitas es fej igazitas,semmi eredmenyel Ja es a hasznalati utasitast Isten lassa bunnomet meg az uzembe helyezes elott reszletesen el olvastam.
Ja es a hiba jelenseges az is hozza tartozik,hogy nyomtatas kozben neha kattan valami fonn a papir adagolo korul es elkezdi nyomni befele a kovetkezo papirt -
Pushy
tag
Üdv!
Nem értem igazából. hogy kihagy (tehát hiányzik az az 1-2mm), vagy oldal irányban elcsúsztat.
Első esetben fejtisztítást javaslok a karbantartás menüből.
Második esetben fejigazítást javaslok a karbantartás menüből.
Pushy
szerk: Ui. És úgy egyáltalán javaslom a hsználati utasítás áttatulmányozását (CD-n van a teljes)!
[Szerkesztve] -
cyberdog
tag
Senkinek semmi tippje?
-
cyberdog
tag
Szóval az a helyzett hogy a fentebb emlitett nyomtató, szakaszosan nyomtat,egy táblázatott nem lehett vele normálisan ki nyomtatniszöveges üzemódban nem nagyon látszik de ott is néha elő fordul hogy a sor alsó részét 1-2mm el nyomja.Úgy 2hete vettem,tehát még garis és alig volt használva,kérdés hogy ez most a fej miatt van ,vagy valami elektronikai gondja lehett,illetve ha vissza viszem gari alatt nem fognak e haza zavarni hogy cseréljek fejett mert ott a bibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Foxpost
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest