Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Last Epoch
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- EAFC 25
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #14915 üzenetére
Kellett Nekem emlegetni a csalókat...
Az előbb felnéztem a kedvenc szerveremre és ott emberkedett egy arc AIM+WH-combóval...A játék végén még volt p*fája beírni,hogy " GG "
Demo/Guid elmentve...
* * *
" a cod2 meg nagyon régi nekem de rég is volt eldobtam a mérges gázt és halomra lőttem a benne fuldoklókat "
Ez nem a COD: WAW-ban volt?A COD2-ben nem emlékszem ilyenre!
* * *
" CPU 3200Mhz, alapfeszen " Lehet,hogy ez lesz a problémád forrása?
Alapfeszre van belőve BIOS-ból vagy AUTO-n hagytad a CPU-feszt?Ez nem mindegy!
" Nálad mi volt a gond és hogyan jelentkezett? " Az Én régi VGA-kártyám 3évig szolgált ki minden gond nélkül.A MW2-megjelenése után nemsokkal borzalmas FPS-laggokkal jelezte,hogy valami gond lesz...Párszor ki is fagytam,de azt hittem,hogy csak a rossz Host miatt van...sajnos ez nem így volt.Egy ilyen kifagyás után újraindítottam a gépemet és függőleges-kék csíkokkal bootolt be a gépem és innentől ismeretlen eszközként szerepelt a kezelőben...ergó kihalt a VGA-kártya.
Egy javítás után kb. 1.5hétig újra teljes pompájában ment,de ezután ismét behalt.Tuningolva csak pár tesztig volt,játék közben alapon használtam,mert bőven elegendő volt a monitorom kiszolgálásához a teljesítménye!Azóta vettem egy komolyabb VGA-kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dell notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest