Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vaakuum
addikt
Az normális dolog, hogy érzésre már rég a házfal mögött vagyok benn, mikor megkapom az utolsó 1-2 golyót? Killcamon visszanézve is az látszik ilyenkor, hogy az utlosó lövedékek már a falat/konténert/tereptárgyat lövik, de a célkereszt kb. azokon keresztül rám mutat.
Vagy ez a konzolos lock miatt van, hogy a takarásba is utánam jön a lövedék? Vagy ilyenkor mindent átüt? -
vaakuum
addikt
Valszeg ők rutinosabbak, nem erőlködnek, alapból magukra kérik a légicsapást, a térfélcsere meg megoldja a célzást
(#20399) szerintem a bevételről szól ez az egész. A tartalomgenerálás miatt nem megy ez az egész a végtelenségig, mert rövid/kevés season mellett viszonylag hamar meg kell venni az alapjátékot is újra, és lehet a sokadik n+1 season önmagában már nem termel annyi bevételt, mintha új játék+season 1-2-3-4-5 -> ismét új játék +season 1-2-3-4-5.... A játékosok a pénztárcájukkal szavaznak. Amíg megveszik nagy számban minden alkalommal az új játékot, addig ez a modell élni fog.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Új COD mikorra várható? Van valami fix időpont beharangozva?
-
vaakuum
addikt
válasz
Lomha 8V #19914 üzenetére
Köszi a tippet, ránéztem, de nagyon nem tűnik ismerősnek.
A fegyverek egyébként normál ballisztikus fegyverek voltak, semmi hókuszpókusz, és sorban lehetett hozzájuk nyitni a kiegészítőket.
Ami még valószínű, hogy valami ingyenes változat volt, ami rémlik, hogy volt benn eolyan játékmód, amikor egymás zászlóját kellett megszerezni és a sajáthoz hazavinni, amit persze menet közben a másik csapat is megszerezhetett... -
vaakuum
addikt
Help pls!
NEm tudom, jó helyre írtam-e, de emlékeim szerint valami COD játék volt, aminek a nevét keresem. Azt tudom biztosan, hogy multiban lehetett olyan karakterrel is menni, aminek a vállán volt egy olyan automatikusan targetoló fegyver, mint ami a Predatorok vállán szokott lenni. Azt nem tudom, hogy ehhez a fegyvereket kellett-e sorban kinyitni, vagy ez valami bónusz karakter volt... Még annyi, hogy talán MS store-ból volt letöltve, de ez már nem biztos infó.
MEg tudná valaki mondani, melyik játék volt az?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Whisky topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest