Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
tupacamaru #6399 üzenetére
Ezt adom
MW2 nekem nagyon hiányzik. Multiban toltam az MW2-őt, a BO-t, MW3-at, és a WaW zombi részét ezerrel. A zombizásokat leszámítva MW2-ben voltak a legjobb perceim.
Svájcinéger:
Hát, én elhiszem nektek, azt még nem láttam
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Na, bemásolom ide is, hogy mi a legnagyobb bajom a játékkal. Erre rátesz egy lapáttal az, hogy nagyon gyér a pályaismeretem, ilyenkor még rühellek játszani. Kíváncsi vagyok, hogy a fent vázolt érzés meglesz-e egy hónap múlva is, de gyanítom, hogy igen. Jelenleg az OUTPOST a kedvenc mapom, mert teljesen Sub Base mintára épült, hasonló a feeling, csak SB jobb volt. Bár az volt az egyik kedvenc mapom.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Maestr0 #4770 üzenetére
A hardverrel semmi baj, ez a jelenség többünknél is random jelentkezik, a játék hibája. Jelenleg várjuk a javítást. Viszont nálam az meg szokta oldani megint egy időre, ha újraindítom a játékot.
Winne:
Én szerencsére nem érzem ilyen súlyosnak a helyzetet
Szerintem kiköpött MW2, annak minden hibájával és előnyével. Azt is szerettem, ezzel sincs bajom túl sok, szerintem nem is lesz
-
hoffman_
nagyúr
válasz
cashback #4761 üzenetére
Ez azért fura. Én a random fagyásokból adódó játékújraindításon nem problémáztam semmint, ha lelőtte, akkor 10-ből 9,5-szer tudtam, hogy az én hibám volt, aztán azért bosszankodtam. Amúgy meg élvezem nagyon, jó az MW2 nosztaliga érzés.
A pályákat régebben fikázták többen, ehhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem semmi gond velük. Elég sok pályán megvan a feeling egy adott MW2-es map-ről, de a hasonlóságot én annyira nem látom.
-
hoffman_
nagyúr
Végre harcore, mindjárt nem is nagyon tudok minuszos statot csinálni, akire lövök az meghal, erre vártam
Oda is ragadtam a gép elé, fene essen belé, tudtam hogy ez lesz...
Srácok, a killstreakek hogy működnek? Még kicsit kusza, csak az egyik aktív, ugye jól gondolom? Szép is lenne a kettő együtt. Illetve nem teljesen látom, hogy most a streak közben meghalhat az ember? Csak mert úgy gyerekjáték
Ja és még egy, hogyan lehet kiszűrni, hogy melyik package trap?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Black Dragon #4746 üzenetére
loller
megjött a végre a lvl 19, és ez most szerintem elég erőt adott a zúzáshoz végre élesben
-
hoffman_
nagyúr
válasz
@rglaaf #4738 üzenetére
Akkor nem csak a lapozófájl meg a ram vagy proci kevés, megnyugodtam, csak ezt akartam hallani
Egy hét és nyoma se lesz
Az előzőeket mindig csak decemberben szereztem be, addig mindig eltelt 1-2 hónap, és a kezdeti hibák 99%-ban eltűntek, ez már szinte statisztika. Szóval én nem parázok, annyit kibírok
-
hoffman_
nagyúr
válasz
@rglaaf #4736 üzenetére
Nekem nincs rá szükségem, én ilyen buzi piros kockák nélkül is ugyanígy tolom
Amúgy közben engem is megtalált a szerencse. Elkezdett fagyni a játék úgy 2 órája. Eleinte csak a menüben, de úgy hogy kellett 2 restartot nyomnom, az utolsónál viszont már a játékra is átragadt. Lag is volt, bár nem sok, a kettő nem hiszem, hogy összefüggöt. Ez a fagyós probléma volt már valakinek? Nem tudok eljutni nyamvadt lvl 20-ra emiatt...ű
mod:
De ez a link lol nagyon. Aszittem valami leírás, de nem, ezen kifeküdtem: "Ne vásárold az olcsó, és pontatlan aimbotokat! Válaszd a minőséget"
Takaroggyanak oda el na
-
hoffman_
nagyúr
Meg kell hagyni, a single azért veteránon nem túl egyszerű. 8ik halál után zsinórban el is ment a kedvem az első pálytól
Pedig már multiból menekültem, elegem van a nyamvadt non-hc pályákból, szar az egész
Az egy dolog, hogy 30 perc alatt eljutottam lvl 10-re, de nincs kedvem még 30 ilyen szar perchez, hogy nem fog senkin a golyó. Amúgy is olyan nehéz pályaismeret nélkül, de még ez is.
-
hoffman_
nagyúr
Nincs baj a gepeddel, dehogy. Nézd meg az enyém
Tegnap lejött, nem volt időm csak 2 meccsre, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Arról nem is beszélve, hogy ez már nem olyan mint régen, nem kell 80-100-200-250fps ahhoz, hogy normálisan lehessen játszani. BO-t is szidták, egy hónappal megjelenés után vettem és semmi bajom nem volt, nem éreztem, hypeolt volt a rinyálás is. Ez pedig meg csak egy hetes - és még így se nevezném rossznak, főleg a mai szokásokat tekintve
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #4596 üzenetére
Jó lesz ez. Nyamvadt non hc szeróktól kikészülök, és a pályák nem ismerete miatt se nagyon tudtam pluszos statot csinálni, de jó ez
Tiszta MW2, bár azt jobban szeretem már csak a csapatos emlékek miatt is. Holnap jövök
mod:
HC szerók lvl 19-en lesznek unlockolva, jól emlékszem?
-
hoffman_
nagyúr
20 sec
-
hoffman_
nagyúr
válasz
"Infinity" #4574 üzenetére
Ha ez az általam felmerült porblematikára jött, akkor: én is megvettem.
Amúgy hiába trükköztem, nem oldotta meg a sebességet, de végül a München szeró rendben van, onnan jön rendesen.
-
hoffman_
nagyúr
Hm, azt hittem ennél valami faramucibb cucc van, ugyanis az Hungary mióta világ a világ. Megnézem dajcse hátha jobb, de ha magyaron fullon jött, akkor azért furcsállom. Kösz srácok
mod:
Hazudok, eddig német volt, a héten raktam át magyarra, csak úgy. Nem volt okos ötlet, most nézem a németet
-
hoffman_
nagyúr
Az miért van, hogy nem szedi őket párhuzamosan? Nem tudom őket egyszerre tölteni, hiába indítottam el, csak a Multi jön. Az is 100kb/s-el basszus. Nem kóser :/
mod:
Sztornó, valahogy megoldottam, jön mindkettő. Illetve csordogál csak, 40-40 kb/s. Nektek mennyivel jött??
-
hoffman_
nagyúr
JSaN, albert:
Mindjárt nekiállok letölteni, amíg jön addig is lehet tanulni
-
hoffman_
nagyúr
Fene bele, de nem akartam új accot...
De akkor az lesz, köszi.
mod:
Áh, tök a fülökbe, nem lesz új akkunt. Francnak sincs kedve új mail címet csinálni, reloadolni a friends list-et ésatöbbi. Nem lesz itt baj.
-
hoffman_
nagyúr
Srácok, adjatok tanácsot pls!
Megjött a kulcsom, szedném a gémet. De a kisördög ott bújkál, kicsit félek a millió az egyhez aránytól, hosszútávon. Érdemes csinálni új accot(amit nem szívesen...), vagy cseszni rá, és durr bele? Mert azért ha nem is sok, de egy 45k értékű játékom van rajta, szép lenne ha bebuknám.
Tudom, hogy lerágott csont, de azért megkérdem. Illetve az is jól tükrözné a dolgokat, ha leírnátok, hogy ki hogy csinálta meg végül, mekkora % kreált új accot csak ehhez.
Előre is köszi
-
hoffman_
nagyúr
Megjött a kulcs! Holnap zh évközi jegyért, fassza
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Varga Csaba #4430 üzenetére
Erősebb sokkal, még 3870-nél is bőven jobb.
-
hoffman_
nagyúr
Többnyire telefonrol követem a topicot, a spoilert véletlenül sikerült pont átugranom
-
hoffman_
nagyúr
Megrendeltem, utaltam, jövőhéten lesz fent a cucc remélhetőleg
-
hoffman_
nagyúr
válasz
albert8 #3958 üzenetére
Tök pöpec, mit akarsz.
mod:
Én nem tudom mi van, úgy volt hogy ma kontakolok danihval ebéd után, 4-ig semmi, írtam neki, mondta hogy telefonról, stb, 6 után otthon, azóta semmi. És a hirdetésből is eltűnt az MW3.
Sőt, most nézem, hogy minden ilyen jellegű hiredtése kukás.
-
hoffman_
nagyúr
Azért én is megvédeném, így második körben, közel sem volt tahó megnyilvánulás, két konkurens gémet igenis lehessen összehasonlítani, erre adott a két játék topicja. Nem fikázásból állt a hsz-je. Én csupán azért hagytam rá, mivel már 1234x el lett mondva ugyanez az elmúlt 200hsz-ben
-
hoffman_
nagyúr
válasz
sniper elite #3896 üzenetére
Már nem azért, de voltál a hülye
-
hoffman_
nagyúr
válasz
LackoMester #3794 üzenetére
Én se szeretem a sumákot, első hsz-be én se raknám bele. De a megoldás élhető, ez látszik
-
hoffman_
nagyúr
válasz
LackoMester #3789 üzenetére
Eddig mindenkinek sikerült, bejött és a fél topic így játszik. Arról nem is beszélve, hogy szerintem elfogadható rizikó, hogy az ember bebukhat 4 ezer forintot, ha már trükközik és kiskapuzik. Más kérdés, hogy a rizikófaktor az eddigiek alapján nem túl nagy.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bajtokarpi #3723 üzenetére
Hát persze, valakitól meg kell tanuld
-
hoffman_
nagyúr
GeneraL_XTX, AAntii:
Köszi szépen a válaszokat
Esetleg valaki el tudná magyarázni, hogy ez a VPN pontosan micsoda? Így tudás nélkül úgy tűnik nekem, hogy valami kis csúnyaság, ami lokalizált játékból nem lokalizáltat csinál - viszont erre nem feltélten van szükség a russiaMW3 esetén, csak nem tudjuk, hogy dobna-e, vagy működne-e enélkül is, ugye? Ez a VPN nem tiltott steam által, nem derül ki a stikli?
-
hoffman_
nagyúr
Srácok!
Olvastam mindent visszamenőleg, de még így sem tiszta teljesen, hogy akkor most hányadán állunk. Működik úgy a dolog, hogy: oroszkulcs megvesz - játék letölt steamről angollal együtt - vpn nem kell - mehet a játék? Ezt írja le valaki, ha már így tudta csinálni légyszi. Ha megy így a dolog, akkor beállok kuncsorogni egy kulcsért és jövőhéten jövök én is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Csoffadalom #3474 üzenetére
Nem csalás, nem ámítás, ennyi ja
Én még nem vettem, de a topicban többen, ma már vígan játszottak. Annyi van, hogy jelzed neki, hogy kéne, beszerzi, szól ha van, utalod a pénzt, küldi a kulcsot, thats it.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Csoffadalom #3469 üzenetére
Értelemszerűen a steames hirdetés kell neked.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kephamos #3464 üzenetére
Tudom, ezért írtam
AAntii:
Hm, most hogy mondod ez elég kézenfekvő. Ja
mod:
angolosított oroszoktól kérdezném! még nem volt ilyen, de vélhetően, ha jön egy frissítés a gémhez, akkor az szétcseszi a játékot, vagy esetleg kibírja, hisz angolra van már lőve egyszer?
#3466:
Jó8 oda is, nekem is feküdni kéne, holnap sok a dolog...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kephamos #3459 üzenetére
Viccelsz, azoknak külön vinyók vannak
Egyébként ez a lemez tényleg csak erre van, 230 giga, 100 OS - 130 game. Ha eccer sok pénnyem lesz, akkor veszek egy 60as SSD-t OSnek, és lesz 230G játékra, az lesz a királyság. Csak hát hol van az még.
Winne:
Kérdés, hogy használta-e már valaki azt, illetve hogy mennyivel megbízhatóbb, mint danih :/
-
hoffman_
nagyúr
Akkor annyi. Anyám borogass... De mi a retkes francért? Ugyanaz, mint a 4, az meg 8 giga se volt!
Winne:
Igen, ezt el tudom képzelni, hogy a single-multi külnállósága miatt kétszer veszi, aztán csak 14. De a csomaggal még akkor is közel 20 giga. Most honnan szerzek annyi helyet a HDD-men
130 giga van játékra, és el van fogyva teljesen, 9 giga marat futáshoz...
Közben írtam danih-nak, meg a klánnak is, meglássuk mi lesz a vége. Persze megint vizsgaidőszakra lesz aktuális, hogy rohadna le...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Csoffadalom #3444 üzenetére
Eztet még én sem tudom sajna.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Csoffadalom #3438 üzenetére
Elmúlt 100 postban benne van, olvass vissza. Megveszed oroszkulcs 4k, steamről letölt, angolcsomag letölt torrent pl, belerak, megy.
-
hoffman_
nagyúr
Éttem. Tehát akkor annyi, hogy steamről russia verzsön kúszik le és azt kell a fentebb írt linkről szerzett staffal angolosítani? Ezek szerint minden reinstall, vagy játékújrarakás igényli az orosznyelv-cserét, ugye? És buta kérdés, de csak a felirat vagy a hang is orosz?
mod:
Ja igen! A konfigomtól mit várjak? Tudom, hogy nem lett szebb a grafika, de hát az optimalizálást egyre lejjebb adják
-
hoffman_
nagyúr
És honnan töltitek a játékot? enkórrol lekapom az első torrentet, és annak adom be a kulcsot? Illetve ha tudnál mesélni erről az orosz hagyományról megköszönném, úgy láttam nem most fordul elő először
Viszont most nagyon csóró vagyok, ha kifizetek 4k-t, és elszáll 2 hónap múlva, akkor nagy szarban leszek, ezt nem akarom bevállalni.
Illetve ha bereggeltem steamen, akkor utána tudom majd tölteni onnan is a későbbiekben, vagy ezt hogy képzeljem?
-
hoffman_
nagyúr
Hát, ez a russia style nem győzött meg, a big-dlc feeling meg bosszant, 13-at nem adok érte. P*csába
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Azt rebesgették, hogy mentek/mennek errefelé CD kulcsok ~4k körül. Ez helyes információ? Sajnos 13k-t jelen helyzetben nem tudok kiadni, de a bajtársak rágják a fülem. Van valami alternatíva?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest