Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Elkezdtem írni egy Visual C++/MFC programot, ami egy robot útvonalát rajzolja ki egy labirintusban. A raqjzoláshoz szükségem lenne egy canvasra, amit sajnos nem tudok előhívni.
Azt szeretném kérdezni, hogy miként lehet elhelyezni a formon egy canvast és arra vonalat, pontot rajzolni.
A segítséget előre is köszönöm! -
labuwx
tag
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy robotot, ami bluetooth-on keresztül kommunikál a számítógéppel.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire nehéz/hogyan lehet megoldani egy ASUS USB-BT211-gyel történő adat küldést illetve fogadást visual c++-ban? -
labuwx
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy miként kell használni ezt a függvényt, ha lpt portra akarok kiírni ill. onnan olvasni?
Egy egyszerű byte kiírásos, olvasásos példának nagyon örülnék.[ Szerkesztve ]
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudok kiírni lpt portra? Az lpt port címe: 0x0378. -
labuwx
tag
Hali!
Valaki legyen szíves megmagyarázni, hogy ha van: usnigned char a=0x00, akkor ~a miért nem egyenlő 0xFF-fel?
Előre is köszönöm. -
labuwx
tag
válasz Jhonny06 #614 üzenetére
Az csak egészek maradékát tudja megadni, a gond ott volt, hogy az sqrt() lebegőpontossal tér vissza és azzal kellett volna számolni, de most már megtanultam típust konvertálni.
Most viszont egy verem túlcsordulással küzdök, amit egy rekurzitív algoritmus okoz:bool prime(unsigned long szam, unsigned long oszto=0)
{
if (!oszto) oszto=(unsigned long)sqrt((float)szam);
if ((oszto==1) & (szam>1)) return true;
else if (szam%oszto==0) return false;
else return prime(szam, oszto-1);
}szam=18292777 -nél verem túlcsordulás.
Meg tudnátok mondani, hogy hogyan tudom megnővelni a vermet és mennyire, hogy ha szam€ us long biztos működjön?
A segítséget előre is köszönöm. -
labuwx
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, hogy hogyan tudom megállapítani biztosan egész double-ök osztási maradékát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest