Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Vannak itt gyöngyszemek, amiket a studio csak a 10-es verziójára volt képes kinőni
Ezt gondolom már megtaláltad., tovább. De erre én is csak azt tudom írni, hogy a project-el van a gond, nálunk is volt rengeteg ilyen, akár hibás control-nak köszönhetően. Pl a devexpress-es control-ok sokszor szörnyen vannak megírva, igaz a support válaszol.
1, ilyen akkor szokott lenne, ha több studio is meg van nyitva, akkor a legutolsóját jegyzi meg.
2,
a, 10-es ben oldották meg
b, továbbra is szívásÉn relative path hivatkozásokat használok, mert bizony a referenciákkal bőven lehet szívni. Amióta csak így használom nem futottam ilyen hibába.
3, C# esetén szinte mindig pontos üzeneteket ad, igaz a 8-al való ismereteim már kicsit megkoptak, de ott is inkább a c++-os projektekkel szívtam én is, de ezek inkább a linker "hibái".
Van egy "általános megoldás" a furcsa hibákra, VS újraindítása , nálam is tűntek már el dolgok kb évente 1x a tfs-t elveszti.
A megfogott fájl kapcsán pedig érdemes megnézni process explorer-el, mert bizony meg van az fogva, ilyenkor nálam mindig az a helyzet, hogy a VS fogta meg és bizony újra kell indítaniSajnos a frissítések itt új vásárlást is jelentenek, amit sokszor nem is lehet megjátszani, mert <1.1-et már csak target-ek bűvészkedésével lehet elérni.
Hozzáteszem nem védeni akarom, csak mint írtam sokszor rájöttem, hogy bizony én hibámból feküdt meg a VS, persze az UI-ra ez nem mentség, az a régebbi verziókban tényleg borzalmas, ha 6-ot használtál, akkor igazán ott kaparod meg magad
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest