Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
De rég adtam már új topikot a kedvencekhez.
-
prolad
addikt
Nekem is bejött mindkettő (az 1 talán jobban a komorabb színvilága miatt), és még ma sem öregedtek meg csúnyán szemben sok kortársukkal. Stílusban nagyon ott volt mind a két/három rész, ez vitathatatlan. Nem kimondottan szép, de nem is kell annak lennie, de 5-10 év múlva is ugyanolyan jó lesz ránézni. Ezt pedig a trailer alapján a 3 is fogja hozni, ennél több pedig nem kell.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Igazából, ha azt vesszük, most már ismerjük mind a 6-ot, aki BL1 idején élt:
-Lilith
-Angel
-Cmd.Steel
-Maya
-Új játszható karakter
-Új boss.Steel és Angel halott, az ő helyükre született új szirének most 5-8 évesek lehetnek, és valszeg az új boss is meg fog halni, ami egy újabb újszülött szirén, ha nem végeznek mellé valakivel a régiek közül. A tézist, hogy csak úgy szirénné válik valaki, elvethetjük, mert Angel-nek is volt gyerekkora és anno Lilith-et is ábrázolták gyerekként, tehát a szirének is születnek és fel kell nőniük, ami nekik is idő.
A másik lehetőség, hogy Jack tévedett...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Wesder
félisten
válasz TESCO-Zsömle #55 üzenetére
Annyira nem maradt meg az első rész története, hogy Steele-ről meg is feledkeztem. Sőt ha megkérdeznék miről szólt az 1. rész konkrétan nem tudnàm elmondani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Jövőhéten adott lesz az ürügy az ismétlésre.
Am nem tudom, volt már itt valakinek olyan gondja, hogy a SHIFT-kódokat elfogadja a rendszer, de kulcsot nem ad érte? Mikor haverral elkezdtük játszani legutóbb, bármit írtam be, nem adott semmit. Akkor volt 270+ kódom. Azt mondták, hogy 255 fölött rossz a számláló, ha fogy, majd ugrik. Használtam. Kulcsokat is, kódokat is. A kódokat elfogadta, most ott áll, hogy 100 keys és még mindig 80 van. Jelenleg van több, mint 400 olyan kulcsom, aminek a kódját megette, de kulcsot nem adott érte.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Wesder
félisten
válasz TESCO-Zsömle #57 üzenetére
Attól függ mennyi lesz az upgrade konzolra.
-
wjbhbdux
veterán
-
Honzi
senior tag
Deleted Borderlands 3 tweets say it's coming to the Epic store on September 13
Remélem csak április 1 bár eddig is arra számítottam hogy ott fog megjelenni.
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
[Prolixus]
addikt
Elmennek a p*csba ha Epic exkluzív lesz akármennyi ideig is. Semmi community feature nincs abban a store-ban, és amilyne tempóval haladnak, nem is lesz szeptember 13-ig sok javulás.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Honzi
senior tag
Remélem nem lesz az de részben ezért nem az elő show alatt mondtak dátum illetve platformot mert ott széttépték volna őket.
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
nagyúr
Már várom, mikor lesznek brokerek a digitális terjesztési platformokra Steam, Origin, uplay, Gog Galaxy, EPIC, meg még kitudjamiafaxom - lassan külön SSD kell ennek a sok szarnak...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Fortian
tag
Sziasztok!
Az első és a második rész után ezt is nagyon várom Jah volt amolyan másfeledik rész is, azzal is játszottam kicsit. Most találtam ezt a topikot. Várós nagyon. Gyorsan egy kérdés: Athena-t nem látom sehol itt a trailerben tudunk róla valamit? Igaz a második rész karaktereiben van több 100 órám mind pc-n mind ps4-en de a kedvencem valamiért ő lett. -
[Prolixus]
addikt
válasz l.skywalker #69 üzenetére
Meg a Publisher. Végső soron ők döntenek arról hol jelenik meg a játék, nem a Gearbox. De sajnos (?) a Gearbox-nak is elég jó a kapcsolata az Epic-kel, szal valszeg Randy sem nagyon kapálódzik és nem kampányol a Steam mellett vagy ilyesmi.
Én full azt várom hogy Epic exkluzív lesz. Ergo marad a torrent, ha sikerül feltörni.
-
Wesder
félisten
válasz [Prolixus] #71 üzenetére
Az igen. Inkàbb
ellopodletöltöd, mert nem lesz Steam-en mondjuk 1 évig? Kizàrólagossàg biztos nem lesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
[Prolixus]
addikt
Azt nem tudhatjuk előre. De amúgy igen. Az Epic féle gusztustalanságot én egy fityinggel nem vagyok hajlandó támogatni.
(meglehet nézni a steam-es profilomat, nyilvánvaló hogy nem azért nem akarom megvenni Epic-re mert nem lenne rá tőke vagy szándék úgy általában játékvásárlásra...ez elvi kérdés nálam)
-
Teka007
csendes tag
válasz [Prolixus] #75 üzenetére
A két trailerben kicsit máshogy néz ki, lehet nem ugyanaz a karakter, azért gondolom, hogy mégis ugyanaz a kettő, mivel a főboss siren csaj is kicsit máshogy néz ki a két trailerben A MoH trailerben a szoborszerűség miatt lehet eltérés a karakterek kinézeteiben. De majd meglátjuk, mindenesetre valami azt súgja ebben a részben mind a hat siren benne lesz.
Szerk.: illetve a játszható siren csaj (Amara) is eltér a két trailerben kicsit kinézetben!
[ Szerkesztve ]
-
Teka007
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #77 üzenetére
Valóban, erre nem is gondoltam!
-
l.skywalker
félisten
Igen, igen. Úgy értem. Viszont akárhonnan nézzük, ezt az iparágat is a profit tartja el - nekik az a jó, ha minnél több jön be és az Epic jelenleg ezt jobban csinálja, sajnálatos módon teljesen pofátlanul és rosszul. Nem védem egyiküket sem, csak hát pénz beszél.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Diopapa
addikt
Ugye UT motoros játékok esetén nem kér részesedést az Epic, szóval elég esélyes az exkluzivitás.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
[Prolixus]
addikt
válasz l.skywalker #80 üzenetére
Hát jah, én tökre örülnék annka ha több maradna a kiadónak/fejlesztőknek. Az egésszel nem lenne semmi baj ha dönthetnél, hogy hol akarod megvenni.
Amúgy Randy már elkezdte a tűzoltást, amint látható. Kb egyetlen kérdés maradt hogy ideiglenes vagy teljes exkluzivitás lesz.
-
l.skywalker
félisten
válasz [Prolixus] #82 üzenetére
Ja látom. Gyanús, hogy ebből fél év kizárólagos lesz...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
Mondjuk azért nem ostoroznék egy kiadót, ha oda megy, ahhol sokkal kedvezőbb terjesztési feltételeket kap... Kíváncsi leszek, ebből az extra pénzből megosztanak-e valamit a vásárlókkal.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Diopapa
addikt
Azért tudjuk pl B2 esetén milyen egyszerű volt a matchmaking a haverokkal Steam alatt... Most minden havert oda is vegyek fel mert a majom kiadó csak a pénzt nézi?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
nagyúr
Hmmmm. Kiadó: "most fizessek ki 40M USD-t a Valve-nek azért, hogy a felhasználó ne sírjon azon, hogy még egy helyen fel kell vennie a barátait?"
Bocs srácok, de ha az EPIC Store-ban tényleg jutalék nélkül tudják forgalmazni a játékot, akkor nemigen van miről beszélni.
-
l.skywalker
félisten
Nem a logika, hanem inkább úm. morális gond van ezzel. A Steam a felhasználói oldalról egy jól bejáratott felület. Az Epic új és üres. Sokan nyűgnek tartották már a Steam és az Origin indulását is, most pedig ez csak hatványozódik. Van vagy 9 launcher a gépemen, nonszensz.
szerk:
és nem írtad rosszul. Azért nem fizet annyit, hogy a Valve is árulja a cuccot. A bevételen osztoznak. De ha több helyen árulják, akkor több a bevétel, nem?[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz l.skywalker #88 üzenetére
Hát itt nekik most ezt kell mérlegelni. Hogy jutnak több pénzhez, ha csak Epic-nél vannka vagy ha Epic+Steam. Nyilván sokan vannka mint én akik nem hajlandóak az Epic-nél venni a cég hányás üzleti stratégiája miatt. Másrészről viszont az exkluzivitásárt az Epic nem kevés pénzt tejel, azon felül hogy eleve kisebb a részesedése az eladások után.
Sok helyen kibeszéltük már ezt. Az Epic úgy lenne fair játékos, ha nagyobb kedvezményekkel, olcsóbb játékokkal nyomulna a steam ellen, és ugyanolyna jó platformmal (vagy jobbal mint a steam). Plusz az sem zavarna senkit, ha még a fejlesztés elején elkezdenének finanszírozni egy játékot és emiatt lenne Epic exkluzív.
Ehelyett ők mit csinálnak? A store meg a platformjuk egy nulla, a fasorban sincs a steam-hez képest. Igaz a steam sok éve piacon van már, de engem ez nem érdekel, jelenleg óriási a kontraszt a kettő között.. Olcsóbb/ingyenes játékok vannak, azért piros pont. De amitől én végtelenül hányok ezek a kiadás előtt, a fejlesztés végén megvásárolt exkluzívok...amikor nyilvánvaló, hogy a játék ígyis-úgyis elkészült volna meg megjelent volna, nem kell hozzá az Epic támogatása...a kiadó csak szépen maximalizálni akarja a profitot, a vásárló meg csessze meg és használja a brutálisan fapados Epic launchert ha akarja, ha nem. Komolyan mondom, ha mindkét helyre megjelenne, szerintem Epic-re venném, az említett brutális hiányosságok ellenére, hogy több pénz maradjon a fejlesztőknél/kiadónál.
De ez hogy megmondják nekem hogy hol vehetem, akkor is ha amúgy lenne egy az én szempontomból sokkal jobb alternatíva (Steam), és mindezt tényleg csak azért hogy átcsábítsák a népeket az Epic store-hoz...na ez az ami tolerálhatatlan számomra.
-
l.skywalker
félisten
*nem jól írtad (sic!)
(#89) [Prolixus]: a U4 játékok esetében van a legnagyobb kérdés, lévén az az Epic terméke és arra 100%-os visszatérítést adnak. Ezzel kvázi lehetetlen versenyezni. Én azt mondom, hogy ha ezek lennének csak exkluzívak elviselném, de amit te is írsz, hogy mérlegelnie kell egy kiadónak az minden esetben kockázat. Mert kap egy valag pénzt a kizárólagosságért, de közben lehet, hogy lemond egy valag "tiszta" bevételről...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen, én is nyűgnek tartom, de ettől még nem teszek úgy, mintha a kiadó helyében mást csinálnék Igazából már 2-3 havi exkluzivitással baromi sokat nyernek, mert akinek must buy, az megveszi az EPIC-en, és abból mind-mind nem kell fizeni a 30% sarcot. És ahogy lentebb is írtam, ebből üdvös lenne valamit visszaosztani a vásárlónak.
Amúgy mit nem írtam jól? Nem igazán értem, amit írtál, a kiegészítéssel sem.[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
válasz l.skywalker #90 üzenetére
Igen ez így van. De úgy tűnik az Epic politikája meg fos launchere nem izgatja anniyra az emberek egy jelentős részét (többségét?). A Metro Exodus sikere legalábbis erre enged következtetni. Nem tudni mennyi ment el belőle, meg nyilván nem lehet összehasonlítani a Last Light steam-es eladásaival direktben (más idők, más környezet, korábban kisebb népszerűsége a franchise-nak, eleve kisebb digitális eladás vs fizikai ugyanabból a játékból akkoriban, azóta erősebb lett a PC gaming stb), de amit nyilatkoztak ennek kapcsán abból azért arra lehet következtetni hogy nem volt bukta, sőt.
Persze jó kérdés hogy ha lett volna Steam-en is, akkor menyivel több fogyott volna belőle...attól tartok, hogy akkora pénzeket kínál az Epic az exkluzivitásért önmagában, hogy azzal a Steam-es eladásokból befolyó bevétel nem tud versenyezni. UE4-es BL3 kapcsán meg főleg.
Szomorú vagyok mindenesetre. És kb már nem is érdekel mit jelentenek be holnap meg hogy mikor jön.
(#92) gbors
Na amúgy igen, ez a nagy kérdés, hogy az ember alapvetően jóhiszemű (egy darabig), de akkor is kérdés hogy mit csinálnak az extra pénzzel? A hivatalos kommüniké mindenhol nyilván az hogy majd a jövő játékai emiatt még jobbak meg még faszábbak lesznek, de könnyen lehet hogy az extra pénz a részvényesek meg a fejesek zsebében landol, aztán nemhogy a jövő játékai nem lesznek jobbak tőle, ha em még a fejlesztők se látnak semmit az egészből, vagy kapnak valami marginális bónuszt aztán csápá.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
nagyúr
válasz l.skywalker #94 üzenetére
Persze, a bevételen osztoznak. Számoltam 2-3 millió példánnyal és 60 USD vételárral, abból lett a cca. 40M sarc.
(#93) [Prolixus]: igazából tökmindegy, mi lesz a hivatalos kommunikáció, ha nem látjuk az áron, hogy olcsóbb, mint a többi AAA (jelenleg azok 60 körül mennek alaphangon), akkor az a részvényesek zsebét tömi. A későbbi befektetések ettől a gyakorlatban kevéssé függnek.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
30€ lesz a Border1 GOTY
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest