Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    válasz CharlieDrop #45785 üzenetére

    A külső jegyek ugye erősen szubjektívek, F30-ra azt mondanám, hogy fiatalosabb, sportosabb, míg az F10 elegánsabb, komolyabb megjelenéssel bír. Kinek mi a fontosabb.
    Nekem még a nyáron mindkettő befutó volt, megnéztem akkor párat, az F30 kezesebb, könnyebb és fordulélonyabb, az E90-hez képest sokat javult a hangszigetelés és a futómű is, a runflat pl. nem is érződik már annak, az úthibákat is sokkal szebben veszi.
    De nálam itt ki is merült az összes előny. A beltér anyag használata, illesztései, a kapcsolók, a műanyagok kidolgozásai lényegesen silányabbnak érződik, egyszerűen néhány helyen szó szerint rossz érzés tapizni, illetve nekem picit már szűk, nem lehet egy jót lazulósan, szétterpesztve befészkelődni, a 2 térdemet rögtön elkezdte nyomni a középkonzol és az ajtózseb. Valamint az ülőlap is sokkal keskenyebb és valahogy az egész olyan “játékautós” hatást kelt.

    Ezzel szemben az F10 jobb anyagokkal dolgozik, tágasabb, kényelmesebb, jobb utazóautó és sokkal minőségibb benyomást kelt. Engem konkrétan az a széles középkonzol megvett kilóra, nagyon eltalálták. Viszont nem csak belül tágasabb de kívül is nagyobb, a parkolás, a kecses manőverek, a dinamikus kanyarok azért mégsem olyanok lesznek benne, mint egy 3-asban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák