Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
válasz
Francia91 #1205 üzenetére
Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb.
Milyen szép verset rittyentett az eladás mellé, kábelhossz meg mindenMásrészről mennyivel kerül kevesebbe egy ilyen membrános billentyűzet 1,5 évesen hogy megérje ezt a tortúrát? Most leveleztek?
- Nem működik.
- De
- Nem
- De de
- Nem nem
- De de deKb így tudom elképzelni.
Nem idegesítelek tovább, az én tippem, hogy ez már akkor sem működött mikor Várpalotán a dobozba tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TP-LINK routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest