- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz Micsurin #305 üzenetére
Értem, eddig is értettem. Csak itt sokan várják a nagy upscaling fejlesztéseket sony és amd kollabból, ami nem fog megtörténni, mert sem piac, sem erőforrás, sem potenciális bevétel nincs belőle. Marad az amd a jól árazott középkategóriánál, battyog az nv után, a nv-nél gyengébb featureöket open sourcá téve. Nincs is ezzel semmi baj. Mondjuk szvsz árazhátnák a kártyáikat kedvezőbben is, és akkor lenne is piaci részesedésük. Régen sem a featureök miatt szerettem az amd gpu-t, hanem mert pl. rá lehetett heggeszteni az erősebb kártya biosát.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
PTM
aktív tag
-
doc
nagyúr
válasz Micsurin #291 üzenetére
Ezekbol a cimekbol csak a CP mond nekem valamit, mondjuk sosem jatszottam vele, az pont az a kategoria nalam hogy ha egyszer eros akcioban lesz, vagy bekerul PS Plusba akkor kiprobalom majd. Amiket megvettem lemezen azok mind nagyon jo elmenyt adtak, orulok hogy ott vannak a polcon. CP-nal tudom hogy nagy balhek voltak a megjeleneskor a minoseg miatt, de ugy tudom azota ezt kikalapaltak es most mar teljesen jo jatszhato.
"Újonnan meg csak azt veszem meg jellemzően ami "keeper" és a polcon akarom tudni" - ezzel en is pont igy vagyok
-
Kacsakompot
kezdő
válasz Micsurin #145 üzenetére
A Concord legalább 200 millió dolláros bukta volt a Sonynak. Várható a konzolok árán felül más sarc is abban mindenki biztos lehet. Tippre az új játékok is kapnak 15-20%-os emelést...
A válasz erre is eléggé egyértelmű. Elég csak megnézni mennyibe kerül egy játék PC-re és mennyibe kerül egy konzolra.....
[ Szerkesztve ]
"Azért mert a wear os órarendszer ennél többet tud, nem egyenlő azzal, hogy jobb. " Lami66
-
Cassi
őstag
válasz Micsurin #141 üzenetére
Mit tennél a helyükben? Mások alkatrészeiből dolgoznak, ha azok drágulnak, akkor kénytelenek továbbadni az árnövekedést. Az egyetlen dolog, amivel spórolni lehet, az a redundáns hardverkiadások csökkentése, ha valaki eddig 3 platformon játszott, az esetleg csak kettőn fog. Korábban is az volt a véleményem, hogy az Xbox a mostani formájában felesleges, csak egymás helyzetét rontják a Sonyval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s