Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Abszolút nem modern, telefon kijelzőn jobban festett.
Viszont megy 4K-n, hozza a régi FPS-ek hangulatát. Egy remaster-től ennél többet nem érdemes várni, meg azért a régi engine-nek, textúráknak is megvannak a maga korlátai. A Quake 1-2 remaster is ilyen. Ebből szerintem látványosan mást csak egy remake tudna kihozni.
De majd összehasonlítom az eredetivel. -
Tuti kivárok egy erősebb leárazást, de akkor majd megveszem. Szerintem szép lett az új grafika, stílusos maradt, mint a régi, de mégis modern.
-
toronyhaz
aktív tag
Nem olyan biztos! Elvagyok a SW cuccokkal. Igaz a filmek után nem néztem semmi (sorozatok pl) De azért nézzél már rá erre a remaster SW játékra
Életemben nem hallottam róla. Még a platformot sem tudom hogy mikre/mire jött ez. Egy NFS pedig egy sokkal könnyebben fogyasztható cím.
-
Dilikutya
félisten
A Quake 2 szerintem jól sikerült, mókolás nélkül megy 4K-ban, a HUD is méretarányos. Ennél több nem is kell egy 25 éves játék remaster-jéhez. Mondjuk a Quake 2-vel könnyű elnézőnek lenni, ingyen adták az eredeti tulajdonosainak.
Egyébként nem egy jól öregedő játék, a karakterek új korában is elmosódott pacák voltak, ez javult egy hangyányit.
Ránézésre ez is jobban néz ki. Bár azt csak most nézem, hogy 30€. -
Silenzio
addikt
Nem tudom, mit fanyalogtok, a Quake 2 Remaster sem hozott egetrengető változásokat, mégis nagy kritikai siker lett, és szépen fogy. Nekem szimpi, hogy egy olyan klasszikust lehet 4K-ban tolni, amiben megjelent az ugrás FPS-ben, és a fel-le nézés. A Doomban pl. nem kellett célozni, csak horizontálisan.
-
Dilikutya
félisten
válasz
markknight #3 üzenetére
Rengeteg régi játék kapható, nem is remaster hanem eredeti formájában, veszik. Ezzel indult anno a GOG is.
Szerintem igencsak lenne igény a régi Need for Speed játékokra, nem csak az Underground 1-2-re, hanem mindre, ami előtte volt. Kb. 2010 előttiekből egyet sem lehet ma megvenni, max valami piactérről régi lemezest. -
BoneDragon
veterán
Inkább a mai grafikai elvárásoknak megfelelően adták volna ki...
Persze akkor a hangulat már nem olyan blabla. Ez nem erről szólt. Minél olcsóbban minél több dodót behúzni, ennyi. Most ez lesz a trendi. -
toronyhaz
aktív tag
válasz
markknight #3 üzenetére
Akik akkor voltak gyerekek és játszottak vele azok mára már bőven kereső felnőttek. Lazán ki lehet érte fizetni 20 eurót. Mert ez a SW játék nem hinném hogy sok embert érdekel az UG2-vel szemben. Na mindegy. Hagyjuk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
markknight #3 üzenetére
ó dehogynem.... qrva sokan játszanának vele, hidd el
semmi gond nem lenne vele.... persze azoknak igen, akik nincsenek hozzászokva.. dehát ilyen ezdark forsziz:
jöhet, nagy kedvencem volt a játék
-
HELLAFLUSH
őstag
Anno rongyosra játszottam a játékot, már a szemeim és fejem is fájt a grafikától de nem tettem le akkor sem.
Jó kis Remake kellene belőle. -
rumkola
nagyúr
válasz
markknight #3 üzenetére
Pont ugyanúgy mint a Dark Forcesban.
-
toronyhaz
aktív tag
Ennek a költségvetése gondolom olyan lehetett hogy egy fejlesztő egy hétig elalvás előtt 10 percet dolgozott rajta. Olyan kíváncsi lennék hogy ezt hogyan érte meg megcsinálni?
De egy NFSUG2 remastert nem képesek kiadni amit (gondolom) millióan vennének. Igaz hogy óriási a SW fanok vannak de na...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A megjelenéssel együtt megkaptuk az utolsó trailert is az új kiadáshoz.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest