Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #83226 üzenetére
azzal én is szemeztem, de nincs helyem, 932 se fért el, pedig abba leg van anyag
(#83227) miklosss2012 : persze, nem volt nehéz értem a viccet, csak nem szeretem
nem vagyok sértődős, de most hogy mondod... valami hasonlót kéne csinálni: (nem csak) core I-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicja
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #83208 üzenetére
Gondolom bók akart lenni...
Estére lefárasztanak már, reggel meg álmos vagyok(#83210) Methionyl: bocs mi az a throttling? Intelről váltokErről jut eszembe, enyémre is rá kell nézni, hihetetlen tuningnál 3800 összes magra, ma be trottyolt egyszer
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Methionyl
senior tag
-
-
válasz hackeeeee #83092 üzenetére
jól néz ki de javaslom amit beszéltünk is, lábak alá rezgés elnyelő anyag
valamint ne szorítsd be annyira, legyen helye a hangnak...
ezek csak tippek ötletek, és igen lehet ne sorba kösd a hangszórókat, szerintem
meg ha eddig nem volt szubod, akkor adj időt magadnak, szokni kell"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #82761 üzenetére
Ja, sorry. Félreértettelek
Azt hittem, azért raktad be, merthogy nézzük milyen szép meg jó, úgy általánosságban, mint mikor valaki egy durva alaplapot tesz be vagy hasonló
"mEgnyugtatas" gyanánt: nekünk ez a mostani már a negyedik kimondott házimozi erősítő. Mindegyik belépő volt eddig, mert szerintem a mostani, tx805-os is belépő még. Vagy legalábbis alsó kategória.Cj macskacm13 alatt elég halk a hangszóró. Mint kb minden cm alatt. Ebben a fájlban átírva illetve viper-ban szórakozva megjött a hangerő. Jelenleg brutal. És még van feljebb is
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #82783 üzenetére
Azert vicces egy dolog. Anno egy egyi8k legszivosabb ssd-ek egyike volt a Vertex 4. Nem a 3 vagy a 2-rol beszelek. A Vertex 3 az egy hulladek volt, doglottek rendesen a SandForce 2 vezerlo miatt...
A Crucialnak meg azt volt az eros oldala hogy horibilisan magas adatmasolas/hasznalat utan is ugyanolyan gyors maradt mint az elso nap.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
-
-
válasz hackeeeee #82760 üzenetére
ejha, hát akkor ezért linkelted az erőlködőt
no anno kíváncsi leszek a hangjára, mert nekem anno volt Denon erősítőm, igaz csak sztereó, de nekem olyan kiabálós volt a hangja
nem tudom ezek a HM erősítők jobbak e, de én eddig - igaz nem sok denon-om volt - nem voltam hanyatt esve a hangjuktól
de nem kívánom leszólni, csak halkan megjegyzem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82648 üzenetére
Megértem... kedden kipróbálom amiket rendeltem, azok valamivel kevesebbet tudnak mint amit linkeltél, úgyhogy ha az is kevés lenne, és neked nem kell, igényt tartanék rájuk, persze ki is fizetem, ha nálad minden rendben lesz! Ha így jó neked, akkor térjünk vissza rá úgy 2 hét múlva..
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82642 üzenetére
Ez az alpen ez egy nagyon jó hűtő, legalábbis ahogy én látom, másodpercek alatt felveszi a hőt, és az egész "fémanyag" meleg, az aljától a tetejéig, de ha odateszem a kezem a borda tetejére, szinte alig érezni, hogy a gyári venti mozgatná a levegőt. Nem is értem, ha már ennyire jól kitalálták a hőfelvételét, akkor miért ilyen sz@rt raktak rá ventinek???? Értem én hogy legyen halk, de 800 as fordulat, meg 90m3/h légszállítás??? Ez egy vicc... a gagyi 14 cm-s fanomnak amit itthon találtam 1350 a vége, és 110m3/h... engem inkább ez a része bosszant...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82639 üzenetére
Hát lehet... szóval nem is értem az elkeseredettségedet...
Zöld ufó, Sass: Egy egy próbát megérnek a dolgok, nem sokat kell vele foglalkozni, nem kell érte szétszedni a gépet darabokra... aztán kitudja... a vidkártyának lehet még jót is tenne mert alúl elég jó huzat van, meg ott van egy venti is oldalt, ami kifele szív, tehát elképzelhető hogy még javulna is a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82622 üzenetére
nem lehet elforgatni... egy irányban pattan be csak a leszorító keret. Sajnos erre többen is panaszkodtak, azoknak nem okoz gondot akiknek alsó tápos a házuk + fent is van venti, nálam felső táp, és nincs fent venti... szóval valamit ki kell találjak, mert a hűtő nagyon jó...
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #82571 üzenetére
Apám vette magának, de ő nem is játszik szinte (ne keresd a logikát) és így megvette. Ha tudtam volna előre, hogy Giga lesz, lebeszéltem volna. De így most elég jól jöttem ki hisz nem olyan rossz kártya ez..De igen tény, hogy magamtól nem vettem volna és még így is tartom magamba ezt az állítást ezek után is
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82556 üzenetére
4,9 en 1.425 el próbáltam, windows felállt, még neteztem is vele (bár ez nem mérvadó, mert ott leveszi a Ghz-t), még cb15 is lefutott, crysis 3 kb 20 percig bírta aztán kilépett, ibt, meg rögtön fagyott... szóval tudni tudná, csak fesz kell neki szerintem. 2 db 14 cm ventit vettem itt a ph-n, 112m3/h 1300 max fordulatú venti. meglátjuk mit tudnak. A gyári alphenföhn számomra érthetetlen módon semmit nem ér... a borda másik felén nem érzed hogy átfújna... hihetetlen.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82553 üzenetére
nem rossz ez a hűtő amit hozzá kaptam, csak kell hozzá két normális venti is! És akkor rápróbálok az 5 ghz-re, de ahogy Te is mondtad, ott már fűt... (1,416 on próbáltam 4,9 en, cb még lefut, bár elég satnya pontokat ad, viszont ibt, a start gomb után már fagy is. Szóval oda kell már a feszültség, de ahhoz meg kell várjam a két ventit.... kedden elvileg már benne lesz, legközelebb akkor tesztelem.
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82449 üzenetére
Ha a suly huzza le, akkor probald meg azt, h a ket fölső lefogatast jobban húzd le mint a ket alsot, igy mikor talpon van a gep a különbözö lehuzasi erő miatt lehet egyenletesebb lesz a felfekvese
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #82435 üzenetére
De ugyna ez volt. állítva 80 fok fektektve 71. de akárhogy néztem tettem egyszerűen nem tudtam lentebb vinni. Pedig a Z11-be 7 venti tekerte a levegőt. elől 2 és a 2 kopoltyú meg fent meg 2 szívta kifele hátul meg egy kifele.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #82426 üzenetére
Tudom nem nyugtat,de ,ha valaki akkor Én átérzem a dolgot telejsen. 3 év után szántam rá utolsó pénzemből egy Arrow-ra és ugyan ezt csinálta. Teljesen kinyirt. Aztán meg azt mondtam .. b...a meg és vettem egy Tritont. na ez rögtön működött 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #82426 üzenetére
Vigasztaljon a tudat hogy senki/magam sem tudom az elmúlt 48órában lezongorázott ~egy tucat felszerelésed és az egyes apró módosítások után, hogy mi az úristen okozhatja a hibát..
Szerintem mindent kipróbáltunk, eleve sokkal türelmesebb voltál mint az várható lett volna.Az hogy fektetve 3-4kör IBT után beáll 60-61fokra majd mondod hogy most szép lassan felállítod a házat és 3-5mp múlva mikor már a talpán áll akkor az addigi beállt 60-61fokról konkrétan 10-15mp alatt felspikeol a kupak 75fokra/fölé (úgy hogy közben végig nyitva is van..), erre nincs racionális magyarázat.
A hűtőhibán felül természetesen.., azok után hogy miket végigpróbáltál..
Jó mulatság, férfi munka volt..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #82422 üzenetére
Szívesen, nem tesz semmit!
"Visszafelé úgy sem lépek az XB Evo-val, legalábbis szerintem.."
Ezzel az érveléssel pedig nehéz vitatkozni..
Csak olyan fura ugye mert a hűtő hibája adta/adja az apropót..(#82414) mackosajt:
Prémium bigyót elrejtettem.., a Radeon piros név még tetszett/poén is volt de mióta odakerült ez az ocsmány gagyi csillag azóta ütvefúrózza a retinámat, nem is értem.., a custom avatarok 2/3-ától is nagyon elüt, teljesen más "stílus", esztétikai atomvillanás.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #82372 üzenetére
A lényeg, hogy nekem nem volt elég, amit elöl a két gyári cucc befújt, meglepően "elveszett" a légáram a nagy térben. Én "nyitva" használtam, a benne lévő két 280X Toxic-nak nem tett volna jót, he felülről fújok rájuk, kifelé szívni mondjuk nem próbáltam. Az EVO-t nem ismerem, nekem a sima volt. Amúgy jól szerelhető ház, ha nem kell az alaplapi tálca alatti dolgokhoz nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #82328 üzenetére
Hát, ami tuti.. Alacsonyabb órajelen terhelés mellett halkabb mint a seidon, sokkal.. Low RPM.. nagyon pici van rátekerve a potival a minimumhoz képest. Plusz 5,25"-ös helyről tol befelé egy venti, pwm-mel szabályozva..
Viszont ezekkel a gflops-okkal nem tudok mit kezdeni. 97-101 között tolt 4950-en..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #82317 üzenetére
Szereld ki az alaplapot, aztán kézben figyeld hogy elmozdul vagy nem a hütõ a processzoron. Lehet hogy a backplate nem jó vagy nem húzza rá rendesen és a hütõ talpa nem érintkezik a processzoral amikor rendesen áll a házban az alaplap.
Ezt csak ugy tudod ellenõrizni ha kiszereled.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82314 üzenetére
Naszóval amikor elfektetted, akkor az történt, hogy a hőcsövekben lévő folyadék (lehet víz, alkohol, aceton, vagy ezek keveréke) lefoly a hűtőcsövek aljára ott felforrt (felvette az energiát, mivel baromi sok energiát képes a folyadék a halmazállapotváltásnál felvenni) és párologni kezdett a cső vége felé, ahol lehült és ismét folyékony halmazállapotra váltott át, ami energialeadással jár. Ez így működik.
Igen effektívebb a dolog, ha torony toronyként ÁLL, nem pedig fektetve.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82314 üzenetére
Hûtôfolyadék a csoben. Graviti huzza le. Ha normaisan all akkor nem a procihoz kozel van. Kesobb elmagyarazom ha valaki eddig nem tette meg. Csak elszivom a cigit. :3
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82272 üzenetére
Hackeeee amugy haragszol ram vagy le vagyok tiltva a hozzaszolasokban? Mert h en kerdezek Te pedig 2 napja nem valaszolsz.... megszoktam mar h beleolvadok a tömegbe, az eletben is sajnos...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #82234 üzenetére
A hűtési problémát át tudom érezni...én is szoptam vele, csak nem lett olyan amilyet vártam vagy kellene lennie, aludni se tudtam aznap de betudtam a balfaszságomnak.
Készítek egy bench padot amin könnyebben tudok probálkozni és csak akkor rakom vissza a lapot a házba ha oke lesz. Ha 10x kell probálkoznom akkor annyi kell.
Ne izéld magad ezen ha nem megy 70fok alatt 24/7-ben a 5ghz, annyit nem ér
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82220 üzenetére
Lényegtelen, visszaviszed és megmondod, hogy egyszerűen nem hűt, lehet, hogy szivárog a hőcső.
Ha meg másik (jófajta) hűtővel is meleg, akkor ki kell próbálni másik lapban.
A hőcső vége kellene, hogy meleg legyen, mivel ott csapódik le a pára és ott kell, hogy leadja a hőt. minnél több energiát pakolsz alá annál effectivebbnek kell, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82215 üzenetére
Szerintem rendben lesz.
VRM-eken van hűtő?Autovoltage-vel rengeteget nyerhetsz. Persze csak, ha stabil autofesszel.
@Televan Lehet elfojt a szegény hűtőfolyadéka. Az mondjuk simán lehet, ha a hőcső és maga a hűtő nem meleg, de alatta a proci meg felforr.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
-
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82207 üzenetére
Nalátod, hablaty rendes szakember!
Ne haragudj, de lehet, hogy csak sz@r a diode-d/thermistor-od/"hőmérőd".
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82201 üzenetére
Akkor csak tippek:
Gépház oldala legyen fent, kézzel, vagy külön hőmérővel is ellenőrizd, hogy tényleg meleg-e. (az emberi kéz kb. 70*C ig képes kibírni).
Ne pasztázd túl, ha túl sok a paszta, akkor az inkább szigetelőként szolgál mint hővezetőként.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #82198 üzenetére
Láttam már procit ami ilyen volt. Rossz proci, az volt a baja, hogy melegedett ész nélkül a semmire. Érdekesség.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hackeeeee #82169 üzenetére
Anno mikir Brockent csereltem K2 azt hiszem nekem is ez volt, elmaradt a csoda, ujraraktam vagy haromszor. Aztan volt TC14-PE az is brutal, az kicsit jobb volt mint a K2, aztan lett ekegem hogy ket kilos szarsagokjal szerecsetlenkedek a barakasnal, jott a joarasitott H110, az tenyleg jobb lett hofokban, es vegre konnyu volt felszerelni is a procira (bar a hazra kellett furnom ket lyukat).
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #82133 üzenetére
Akkor látom nem csak én szenvedek/szenedtem ilyen problémával..
én is már 2x szedtem szét, most mx2 van szétkenős Hablatyos módszerrel..de mégmindig nem tetszik neki és ha 1.4V fölé megyek akkor forrThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #82128 üzenetére
1:1-ben ugyan ez volt 100%-ra ami neked.Remélem neked sikerül azt kívánom ,de nekem ugyan ez volt semmi baj a hütőnek látszólag . Erre a csövek melegszenek a cou melegszik és nem tudtam rászerelni... pedig egy napig próbáltam ígyis meg úgyis. ,de a brocken meg a Triton elsőre felment és hűti rendesen!
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #82123 üzenetére
Hallod. nekem ugyan ezt csinálta amúgy. Tökr eugyan ezt csinálta. pont ezért írtam ,hogy od aadom ingen mert nem tudom használni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest