Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Yea
Sikerült megölnöm a G2-esemet, bár a megjavítási kísérletek sorozatos kudarcba fulladása utáni hirtelen felindulásból történt földhöz vágása újra beindította a szívét, egyelőre működik, de a nagy idegeskedésben, hogy "jajmegöltem", a sok ezüst, csillogó csavar között nem vettem észre egy feketét, ami sanszzos, hogy letépte a 4G antennát. Ez pedig egy új telefont kell jelentsen, ugyanis alaplapra integrált dologról van szó. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #108505 üzenetére
És aludni is van időd, meg a családra is?
Mert, hidd el, szerintem mind a hárman leszarják hogy x vagy x*1.5 fontot viszel haza, ha az x-el is meg lehet élni, és azzal együtt még normális életmódot folytatsz és a család is boldog melletted. Bár szerintem ezt te is tudod, s ők is mondjákJej, az első mondat elég harsh-ra sikeredett, de semmi rossz szándékom nem volt
Occso jóféle autó rádiót hajtok. 1DIN, max 20k ujan, 4 hangszóró és pendrive kezelés. Más nem olyan fontos. Cd nem kell. Rms azért legyen meg 20W. A peak teljesítményt legyszi ne emlegesse senki.
Van valakinek ötlete, tippje?[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Na. Megfigyeltük a varázslatos állatokat. Tok jó volt
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #108439 üzenetére
Az nem jó. Lehet a nagyobb motor/öregebb autó/rosszabb környezetbarátsági szint miatt. Nekem 56/év, átutalás, és negyedévente fizetem
-
norbert1998
nagyúr
Akkor hányan lennénk mára Crysisolni?
IGP-vel is megy ám -
norbert1998
nagyúr
Ma este 11-tol mehetne egy Crysis?
-
norbert1998
nagyúr
MIAFAKK VAN MICROSOFT?!
Telepíteném az EREDETI FCKN Office, és közli velem hogy a Telepítés forráshelyéhez való hozzáférés megtagadva. Anyádat, mi van?
-
norbert1998
nagyúr
Befürödtem ilyennel. 36mm-est vettem, 39-es kellett volna. Valakinek jópénzé nem kell bár darab?
-
norbert1998
nagyúr
Ó,ne!Ott felejtettem a gőzpöfögészeti tovalöködöncön,a megkönnyebülészeti körguggoldával egy helyen lévő vagonon a kedvenc orrfuvolászati négyzetrongyomat!Rá volt varrva egy foltos nyakorján,egy fiahordó górugrány és egy szemintető nő.A színe illett a nyaktekerészeti mellfekvencemmel. - és ahogy Ferenc ezt a mondolatot elmondta,felszállt az egyen-billengészeti körduplányára és a gőzpöfögészeti tovalöködönc után indult.-egy komment -
norbert1998
nagyúr
Party like a russian
Ezígyezmiez -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #108068 üzenetére
Szerintem nyugodtan javasold nekik a topikot, ha olyanok.
-
norbert1998
nagyúr
C3-ban én is benne lennék. Nagyon rég volt már egy jó kis lövölde. Meg a 290-et is izzasztani kell
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #107949 üzenetére
Nem WTF, WTTJ!!
Ha kell, életem végéig csak crysisolok
Jogos a felvetés. Na de egész nap, egész este senki sem képes nyomni megállás nélkül, nem? Amúgy ez egy aranykopes szándékú dolog volt. Nincs is fx-em
Nyilván a förszt attempt az az említett gubancolodas.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #107874 üzenetére
ha számít, mert az első kérdésbe beletartozik (bár a másodikba nem)zöldufónak 323f van.
-
norbert1998
nagyúr
válasz DiszNóÓl #107862 üzenetére
Leírtam, hogy rosszul számoltam, kvázi visszavontam, amit mondtam. Ha tényleg ez a gond, akkor nem értette meg. Hiszen havonta tankolom minimum, most is.
De igaz, a stílust nem értem.
jakusj: Nem tudom, automata klíma ebben is van, (igen, celsiusfokot állítok be ). A futómű kemény, legalábbis, a talicskához képest hótziher, és a fék is kielégítő. Nem sportra való, ez tutifix, de normál közlekedésre tökéletes, de ezzel biztos nem mondtam újat. Szóval ennek a bekezdésnek semmi értelme nem volt, ne is törődj vele
Én pont úgy tudom/tudtam, hogy az 1.2-es az egyik legjobb motorja. Az 1.4-es meg a pénztemető, zabagép. (Plusz nem is én döntöttem, mit veszek, hogy őszinte legyek) A többiről nem tudok nyilatkozni, tho.
Ennek ne legyen baja, a többi nem számít.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Gyuri27 #107858 üzenetére
Nem is szoktam nagyon pörgetni, általában ésszel megyek. Ha meg pörgetem is, tiltás közelébe se megyek. Bár ezt egyedül vettem, nem apu Negyed tank benzint kaptam tőlük bele
Szóval ezt a kocsit úgy tervezem, hogy egyetemi éveim végéig mellettem legyen, az még 5 év minimum, tehát műszakilag okés. Alvázvédőt (megelőzésnek) akarok majd rája, illetve a festési hibákat mind kijavítani, nehogy rozsdásodni kezdjen. Főleg kavicsfelverődésnél.Macska: De áruld már el mi bajod ?
Egy árva rossz szót nem szóltam neked. Jó, a nyáladzás, ha felveszed, lehet sértő szó. De azontúl? Mifasz?
De ha már itt hülyegyerekezel, felhivnám a kedves figyelmedet, hogy a közelébe se voltam a te stílusodnak, és hangnemednek, úgyhogy inkább te legyél az aki visszavesz. Nem tűnik fel, hogy azt kérdezem, mit mondtam? Erre meg itt hülyegyerekezel, mint aki behaluzott.
BTW a képen a kasztni volt a lényeg. Kit érdekel a rohadt spoiler meg az alufelni? Lehet venni, nem?De továbbra is az a kérdésem: Mi a szaron húztad fel magad annyira, hogy ilyen mélyre süllyedj?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Gyuri27 #107856 üzenetére
Tudom, hogy kis motor, írtam is, hogy keveslem. Hiába a sok ló, ha nyomaték meg nincs.
A keret az annyi volt, hogy 500 küröl, mindenestől. Jelenleg 320-ban van a verda (250-ért vettem, 56 átírás, 10 gyertyaszett, ablakemelő kapcsoló meg a maradék.). Úgy akartam, hogy akkor maradjon is, meg VGA is legyen, de az igény az az volt, hogy szép beltér /modern, és legyen klíma, elektromos ablak. Nem azért, mert ezek nélkül nem tudnék élni, de ha ezt tudja, akkor nem fapad. Emellett meg olcsón fenntartható, takarékos autó kellett, ami ha nagyon akarom, picit tud menni, és nem papírkasztni /magyar swift. Erre igazából csak a fiatok feleltek meg, a többi márka valamivel drágább volt. Kettes Clio is lehetett volna, de az meg facelift előtt ocsmány, utána meg drága, régi Megane is kerülhetett volna szóba, azok is tetszettek, de apám lebeszélt, és erre beszélt rá, de nem bánom. Tényleg modern feeling a belseje. Ha beleültetnélek ebbe és a 2004-es talicskába, ezt mondanád újabbnak bő 2-4 évvel. (Design alapján, állapot szerint is hangyával jobb a talicskánknál, pedig a km azonos, 190k valós)
Annyi érdekel, cicusnak mi a pöpec verda a számomra és hogy mit ártottam neki, hogy így reagált rám.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #107847 üzenetére
Nem, nem zárod. Mondd el, mi a baj ezzel a járgánnyal, hogy tudjam.
Meg egyáltalán honnan jön ez az egész ellenszenv? Én csak kamillázok itt, mint jenő a moziba, mi bajod, hogy így regálsz rám...jakusj:
nem, nem fapad. Az 1.2 16v 80 típus teteje (kivéve a bőr belső és azok tartozékai, de azt inkább ki is hagym, néztünk olyat is)
nincs hátsószárny és a fék hátul dob, felni meg még nincs. még. oldalszoknya hátulja hangyával másabb, mert fekete, műanyag az a kis kitörés benne. Egyébiránt tök uyanaz a kettő. De nem is ez a lényeg, hanem hogy cicusnak ez nem autó, neki az E36 az autó. Csak cseréljen benne ő is meg én is motorvezérlőt mondjuk. Megnézem, ki mennyit fizetne. Tudom, nem vette meg, de azokra nyáladzik.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #107837 üzenetére
Na most tényleg nem értelek.
1. Mi baj a kocsival? Ezzel:
Mármint, nem egy tavalyi Mondeo, de azért... magyarban ez átlag szinvonalú autó. Egy családnak, nem egy 18 éves kölöknek.Vagyis na, mi a pöpec járgány nekem, ezt akarom kérdezni? bimmert felejtsd el, ha fizetnének, akkor sem lenne német autóm, pláne nem bimmer.
2. Negatív irányban számoltam magam, azaz azt hittem sokkal kevesebb marad, konkrétan hogy semmi. Aztán ujraszámoltam, és nem egészen. Sőt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #107828 üzenetére
I loled.
Miért van ennyi hülye? Aposjelolt is maga a műszaki zseni. Váltó olajat a motorba, és hasonló huzasok -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
REAL HELP!
partnercéget kellene keresnem magamnak az egyetemhez. még a végleges leadásához van egy hónapom, ha jól tudom. de nem tudok dönteni.hallotattok már ezekről a cégekről? [link]
a bpw az a volt rába cég, szombathelyen, de a túlsó végén van, csak kocsival tudnék járni
a luk elég fura, nem túl előnyös pár dolog ott, viszont tanműhely terén jóval komolyabb, mint a bpwa delphi még elég közel van a buszhoz, ahogy a luk is.
az epcos már egy jó 20 perces séta, ahogy az iqor is (az korábban jabil volt)opel, uniriv, ims, schott és elzett kiesik
-
norbert1998
nagyúr
Nemrossz [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #107716 üzenetére
Milyen érdekes. Nálam még soha, ismétlem soha soha soha nem frissült magától
De jó lenne ha a vga hisztit és a kretent sem nyomátna senki se fullba, mert általában attól van itt a három napig tartó csillám póni irtás.
Hab: pm
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #107657 üzenetére
ha ez megnyugtat, holnap kerek 8 órával dolgozok többet, mint a hét bármely napján, nekem sem kell örvendezni a péntek miatt, de nagy általánosságban igen, és most nem az egyénekről szólt a mondandóm, hanem hogy feldobjam kissé az átlag hangulatot, ami pang, mert senki nem firkál
-
norbert1998
nagyúr
Ébresztő.
Holnap péntek, ti lusta népség! -
norbert1998
nagyúr
még 1 ember az ut2k4-hoz? pabu kistehén már leokézta, de kéne még egy.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #107580 üzenetére
Mikor jöttem, az is volt. '14 szenteste... Reggelén
És kifejezetten tetszett a fogadtatás, az akkori bandából legalábbis, mindenkit bírok itt, és talán kisebb nagyobb nézeteltéréseket félretéve, engem is bír mindinki itt, legalábbis úgy érzem, tegye fel a retkes kezét az a bányász aki nem!Szhoval: nem értem a vitát, nem is vagyok részese, egyszerűen csak azt az apróságot akartam felemlegetni a kopasz sasnak, hogy ne emelje ki mindig a segítségek számát, mennyiségét és milyenségét, mert itt nem számít.
De ennyi az annyi.Sok a hardver téma
Egész hétvégén zasszonynál voltam, vagyis pénteken dolgoztunk még egyet, aztán nálunk aludt, átmentünk hozzájuk és tegnap este értem haza. Röviden 'n' tömören.
Ma este ut-ben ki lenne benne? Velem együtt minimum négy ember jöjjön, akkor állok be csak én
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #107574 üzenetére
Nem, dehogyis. Ezt arra mondtam, hogy akárhogy is mondja itt bárki, hogy kiskirálynak teszed magad itt, vagy akármi, a védekezésedben midig benne van, hogy te milyen sokat tettél már emberekért a fórumon. Nem, nem érdekel az senkit sem, itt legyél önmagad és öntsd a hülyeséget. Ez a topik lényege. Durva 40 nap múlva vagyok 2 éve tagja a csapatnak, nekem az jött le, hogy itt ökörkdni kellene, és senkit sem érdekel, ki mit tett a fórumért,a tagokért és a többiekért. Csak vagyunk és kész
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #107406 üzenetére
Szerintem ne add fel. Annyit bekeoltelm már. Nem hiszem hogy abba kellene hagyni. Hogy megérné.
Csak kitartásVandi: kisebb grafikus programok is mennek mar, gombok meg hasonlók. Egyszer írtam egy 940 soros programot, ami tulajdonkeppen egy bazi nagy feltétel volt, egy 5-6 szintű switch case kapcsolat.
Ja, a metodusoknal akkor még hiányoztam -
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #107393 üzenetére
nem tudom, milyen szinten satuzik az xc70, ez azért annyira nem, szóval érezni, mennyire nyomom a féket, egyszerűen csak nincs az az érzésed, hogy gutyagumin taposol.
mondjuk asszonypajtit már megszivatta, mert nekik két E Kadett van otthon, mikor fékezni akart, majdnem kiszálltam a szélvédőn
walking dead s07e01
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #107379 üzenetére
szerintem jó, mikor úgy fékez a kocsi. a talicska is ilyen, és az enyém is. az ibiza meg mintha kutyaszarba léptemvolna, egyáltalán nem jó. nekem
-
norbert1998
nagyúr
Csak a G2! Már 30-ert kapni, és van rá stabil 7.0
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
nya, akkó jófan
sokszó még a caros 1.2-es is sok vázzé
mondjuk jó gumikkal már lehet, hogy nem lenne az. mindenesetre, vegyen 126-os fiatot -
norbert1998
nagyúr
válasz #81556480 #107283 üzenetére
figyelj, aki egy videókárya (970) árából akar autót (pláne bmw-t) venni, az nagy valószínűséggel a kínálat legalját lesegeti. én csak jót akarok a macskusznak
amúgy sem a legolcsóbb fenntartású autó a bmw, ráadásul épp csak a jogsi végénél jár/hagyta el. nem túlzás egyből bmw ((ami a csapatással jár)? ismerem annyira a macskuszt, hogy tudjam, hogy ökörködös, vadulós srác, de egy bmw-vel (főleg szar gumikkal, amiket nyilván nem fog elsőként cserélni, rutin nélkül) nem érzem, hogy nagyon biztonságban lenne.
persze ez egy rejtett kérés arra is, hogy cáfoljon rám, nyugtasson meg, oszlassa el a kételyeket, hogy nem lenne testi és lelki biztonságban, ha venne egy bimmert.de mint mondtam, csak a jó szándék vezérelt
-
norbert1998
nagyúr
Doom:
sikerült nightmare grafra tennem, 0.7 FoS
70 fokos 1100/1400-on
vRAM usage 4066 MB KONSTANS -
norbert1998
nagyúr
Driftes pingvon: Játszható a 3 az első kettő ismerete nélkül, és ugyanez igaz a kettőre is, viszont elég sok apróság van, amiket a játékból tudsz csak meg (vagy még onnan sem). Pl mi Nilfgaard motivációja, hogy az észeaki királyságok ellen harcol, hogy kerül Ciri Geralt-hoz, miért veszekszik két boszi is Geralt-on és egyebek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest