Hirdetés
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Nem teljesen ide tartozik, de BF4 kb mikorra várható, ez éven belül, vagy csak 2014- ben várható?
-
@matthew@
őstag
válasz
devilinsid3 #47634 üzenetére
Na ja, csak azt ember legyen a talpán aki telepíti, lévén h nem is tanultam oroszt
-
@matthew@
őstag
válasz
devilinsid3 #47632 üzenetére
Értem, kösz, akkor Premium Edition-t kéne vennem h minden meglegyen, holnapig átgondolom mi legyen, bár tény h árban azzal járnék legjobban.
Én akár mit csináltam, semmi mindig lefuttatta h jó, minden ok, és mégsem tudtam játszani, majd egyszer megjavult, de újratelepítés után akkor is sz@r volt, bár lehet külön le kellett volna szednem vmit? Ehhez amúgy miket telepít fel a játék, gondolom Origin-t de vmi más kell még neki?
-
@matthew@
őstag
válasz
Bjørgersson #47627 üzenetére
Nos én vidéken lakom, de minden nap ingázok be és itt a Premium kivitel és a leírás szerint ezeket tartalmazza:
Battlefield 3 Premium öt digitális kiegészítő csomagot tartalmaz:
Battlefield 3: Back to Karkand
Battlefield 3: Close Quarters
Battlefield 3: Armored Kill (megjelenés 2012 szeptemberében)
Battlefield 3: Aftermath (megjelenés 2012 decemberében)
Battlefield 3: End Game (megjelenés 2013 márciusában)Viszont van Premium Edition is: [link]
Vki el tudja nekem magyarázni h mi a különbség?
Más: anno BF2-nél volt olyan gondom h rohadt PunkBuster vagy mi a retek miatt folyton kicsaptak a multiról, és nem tudtam játszani, hiába vettem meg, ilyen itt is előfordult már vkinél, vagy itt nincs ilyen kiegészítő szarság a játékhoz, ami cseszekedhet?
-
@matthew@
őstag
válasz
devilinsid3 #47622 üzenetére
Nos igaz, most néztem h ahol hozzá jutottam volna jó áron, ott úgy volt kiírva h felsorolva "/" jellel és utána h 2.590, azt hittem egybe lenne annyi, de mint nézem mégsem
Viszont akkor melyik verzió a jó, amiben minden benne van, a Premium Edition? -
@matthew@
őstag
válasz
devilinsid3 #47620 üzenetére
Ok, akkor először elleszek a simával, majd később megveszem hozzá a DLC-ket, egyenlőre elszórakozom vele így.
-
@matthew@
őstag
válasz
zserbox #47617 üzenetére
Ok, köszi az infókat, akkor megnyugodtam, remélem már holnap én is tolhatom
Amúgy ha DLC-k nélkül veszem, és csak azzal az alap játékkal játszom, akkor veszítek vmit is ami a többiben elérhető pályákon kívül? Vagy ha még egyszer sem játszottam vele multin, akkor nem fogom érezni hiányát egyenlőre?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy BF3-at már ki is néztem h hol már próbáltam a gépemen egyszer (adatlapomnál látszik) és Ultra High beállításokkal DX10-ben ment nagyon szépen, gond nélkül, lévén h 1280x1024-es a monitorom, viszont most azért szeretném megvenni h tudjak multizni, mert a single-t csak ki tudtam próbálni ismerősön keresztül a gépemen, de multit így nem tudtam, a kérdésem az lenne h mennyivel kevesebb FPS van általában a multin és mennyivel lesz neccesebb h szépen fog-e futni
Előre is köszi a helpet mindenkinek!
Aktív témák
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest