Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sósperec
tag
Gyerek 91/0-ban M98B iron sight-al. Mindenkit fejessel szed ki, többen rászólunk hogy tán csalsz e?
Erre nem válaszol, feljön az admin, erre ő persze rögtön lelép! -
Algotis
addikt
-
sensejke
aktív tag
Ahhoz képest, hogy elviekben minden rendben van a szerverproblémák terén, minden 3. próbálkozásra enged fel és random ledobál BF3.exe hibával.....
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
ETOM
addikt
Ez azért most már súrolja a határokat. Tíz csatlakozásból tíz: You were disconnected from EA Online (1).
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
hali mi van bf vel, nem tok joinolni sehogy se semmilyen szerón ea online hiba
-
addikt
-
ETOM
addikt
válasz gyuribácsi88 #169 üzenetére
Én türelmesen várok már jó pár napja (lassan hete), hogy megcsinálják. Szombat este kicsit játszani akar ember erre ez van. Én is így vagyok vele.. ez így nem szolgáltatás.
De eleve mi a fene van? 2 ember dolgozik a hibán vagy mi? Egy ekkora volumenű játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
ajaj akinek boxavan mennek a szerók?, mert nekem nem talál egyet sem
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
addikt
-
senior tag
-
addikt
Üdv!
Nagyritkán beleülök a helikopterba lövésznek, mert vezetni nem tudom, és ma kipróbáltam ezt a Tv rakétát, vagy mi a nyavaját. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt lehet valami módon irányítani lövészként, hogy ne csak arra menjen amerre épp a helikopter orra néz? Ugyanis, ha elindítom a másodperc tört része alatt becsapodik a földbe, oszt jónapot."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Hajdi
senior tag
Amint lesz pénzem előrendelem a BF4-et, mert ez a játék annyira szupi! Azt sem bánom, ha nem lehet csatlakozni, csak legyen a hajón és az rpg-n "tactical light", meg szabadon átlőhessek a falakon...
Viccet félretéve! Mi ez??? Ha 30-szor nem volt "joining soldier", akkor egyszer sem! Szarok rá, hogy ki, mit csinál a szerverükkel, hazajövök és játszani szeretnék, erre nulla!! És ahogy elnézem, nem mai probléma!
"The Man Who Sold the World"
-
gali777
őstag
válasz pendre54 #184 üzenetére
Hát publikon ha a pilóta nem érti a dolgát szinte esélytelen. Szinte kötelező ismerőssel repülni és kommunikálni közbe, hogy értelmesen lehessen használni. A pilótának szépen line upolnia ( mi erre a magyar szakszó? ) kell a célra, hogy egyszerűbb legyen a dolgod. Vagy még megpróbálhatsz solo tv-ni is
[ Szerkesztve ]
-
Anfänger
őstag
Én még azt is el tudom képzelni amúgy,hogy kis idöre az EA leállítja a szervereket.Úgy tünik nem nagyon sikerül nekik visszaverni a hackertámadást.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
devilinsid3
addikt
válasz pendre54 #188 üzenetére
egérrel irányítod amerre mozgatod, de ha a földet nézi a pilóta akkor cseszheted sajnos..
kb. 1 km a hatótávja a tv rakétának, ha az orra felfelé néz vagy a földtől viszonylag magasan repül a pilóta akkor lőjj szerintem, bár ez publicon az esetek kis részénél jön elő
a szóló tv meg egyedül elmész a helivel, F2, 2-es gomb tv kilő becélzod amit el akartál lőni majd mielőtt becsapódna F1 / vagy megvárod még becsapódik / visszaülsz és repülsz, lebegsz vagy amit akarsz, de a gép közben "zuhan" (szépen ereszkedik lefelé) szóval vagy magasan kell lenned (min. 80 méter) vagy pedig alacsonyan (10-20 méter kb.) és csak addig tartod fent az orrát amíg kilövöd a tv-t majd a gép szépen leereszkedik a földre és megint felszállhatszezeket azért egyedül ne egy 64 fős fast respawn szerveren gyakorold szerintem
10v10 max, hogy legyen mit lőni, de ne is vadásszon rád mindenki
ha a jet kiporzik szard le ez a szokványos[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz pendre54 #191 üzenetére
Nem nehéz, csak meg kell találni a jó egérérzékenységet és gyakorolni kell. Ha nem vagy ideges típus, akkor el lehet vele bohóckodni, ha ideges típus vagy, akkor a sok elporzáson és keresztül lövésen az idegeid kikészülhetnek, csak saját felelősségre.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
addikt
Köszi a jó tanácsot, de saját felelősségemre, inkább kímélem az idegeimet. Amúgyis van már a múltból egy fegyverrel kapcsolatos szívásom. Úgy jó negyven évvel ezelőtt a seregben a tüzérségnél szolgáltam, és ott többek között az RPG-7 nagytestvérével, a páncéltörő SZPG-9 állványos gránátvetővel kellett közelebbi kapcsolatot kialakítanom. Éleslövészet keretében muszáj volt meglőni egy minimumot, ami azt jelentette, hogy a lőtéren, (ez Hajmáskéren volt) drótkötéllel vontatott harckocsi maketteket kellett volna eltalálni. Mivel már akkor is a spórolás volt a cél, és ezek a rakéták nem két fillérbe kerültek, nem lehetett csak úgy lövöldözni össze-vissza. Két kísérletre volt lehetőség, oszt annyi, ott nem hajigálták orrba-szájba a lőszeres ládákat, mint itt. Nekem nem jött össze, egy hónap laktanyafogsággal díjazták, hogy nem sikerült megsemmísítenem a gaz imperialista harckocsit.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Mappa
addikt
TV rakéta érzékenységét melyikkel tudom állítani? a mouse sensi? vagy a vehicle sensivel?
remélem érthető
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest