Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
bunkomen #10526 üzenetére
DJ WOKKY - Fogyasztásban kb feleannyit eszik, elméletileg... szóval jobban megérné
bunkomen - csak a posta költségbe kerülne (1150forint)
Viszont figyelmetlen voltam... megnéztem a teszteket hogy mi tudnak a kártyák... összevetettem és pár %-os eltérés van csak a kettő között. Ha GDDR5 az 5670.
Sajnos a cserébe kínált kártya csak 3-as. Így kb fele olyan teljesítménnyel bír mint a sajátom.Marad a 8800GT még egy ideig azt hiszem.
-
spista222
addikt
válasz
bunkomen #10349 üzenetére
Z68 as Virtu-s lap kell hozzá de cserébe csökken a játékteljesítmény és a VGA-t se tudja teljesen kikapcsolni (fogyaszt igaz a legenergiatakarékosabb üzemmódban). Vagyis amennyit nyersz vele a fogyasztásban annyit vesztessz teljesítményben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politikai mémek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest