Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Nyomógombos telefont szeretnék venni. A Samsung S5610 Primo majdnem tökéletes lenne, de gyenge QVGA videót tud felvenni. Nem tudnátok egy hasonló telefont ajánlani, amiben minimum VGA videófelvevő van?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Tudnátok mondani olyan nyomógombos telefont amiben jó képminőségű kamera és mikro USB-s csatlakozó van?
-
vinikorn
aktív tag
Mikor jön ki a következő okostelefon széria? Idén kijönnek még új telefonok?
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S2-ben nem tudja valaki, hogyan kell beállítani, hogy a Bluetooth a laptopomról rákérdezés nélkül elfogadja az átküldött adatot? Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
A Samsung Galaxy Gio-ban hol kell kikapcsolni az internetes adathasználatot? A Galaxy S2 Android 4.0-ban itt van: [link]. Beállítások -> Adathasználat. Ilyenkor még a wifi sem működik.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Szerintetek karácsony környékén mennyiért lehet venni SGS2 telefont, használtan és újonnan kártyafüggetlenül?
-
vinikorn
aktív tag
Tegnap voltam a fehérvári Samsung boltban. Megmutattam a Galaxy S2, android 4.0 problémáját, hogy hatalmas forgalmat csinált az Exchange szolgáltatás: [link].
Nem tudták miért van. Nézegette a szervizes srác a külföldi fórumokat és ott is írták ezt a problémát és azt, hogy lemeríti az aksit. Valakinek 4.0-ával hasonló tapasztalat? -
vinikorn
aktív tag
A facebook app teleszemeteli a telefonkönyvet a facebookos ismerősökkel. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
vinikorn
aktív tag
Lehet hallani infókat arró hogy milyen telefon és internet tarifák lesznek az új állami mobilszolgáltatónál?
-
vinikorn
aktív tag
Van egy ősrégi Alcatel telefonom amit szeretnék eladni, már van is rá vevő. Feltöltöttem, hogy kipróbáljam, de PIN kódot kér, amit már elfelejtettem. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Be tudnátok linkelni olyan Angol weboldalt ahol kapni lehet Samsung Epic 4G 1800 mAh-s aksit? Én nem találtam, csak amerikait, akik nem szállítanak Európába.
Ez csak Amerikában kapható: [link]. Európába nem szállít.
-
vinikorn
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány olyan nyomógombos telefont amiben jó képminőséget tudó fényképező és videófelvevő van?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vinikorn
aktív tag
A Galaxy S-ben a bluetooth 3.0 sebessége van? Valaki azt mondta, hogy a 2.0 sebességét megtartották, csak a 3.0 energiatakarékossági újítást vették át.
-
vinikorn
aktív tag
Melyik a legolcsóbb androidos telefon amiben előlapi kamera is van, amivel Skype telefonálni lehet? Köszi
-
vinikorn
aktív tag
A T-Mobilnál lehet egy ilyen mGrip nevű telefon tartó: [link].
Van valakinek? Samsung Galaxy S-t bele lehet úgy tenni, hogy a kamera kilátszik és használható? -
vinikorn
aktív tag
A Samsung S8300 UltraTouch-al lehet Skypot használni?
-
vinikorn
aktív tag
Pesten melyek a legnagyobb használt mobil vétel/eladó boltok?
-
vinikorn
aktív tag
Samsung C3750 kamerájában van autófókusz? Milyen képeket készít?
-
vinikorn
aktív tag
Melyik a legolcsóbb ha lehet Samsung telefon, amiben van előlapi kamera és Skype videótelefonálni lehet vele?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Samsung G600-hoz lehet erősebb aksit venni, mint a gyári 880 mAh-s?
-
vinikorn
aktív tag
A TeszVesz-en árulnak új Samsung G600-ast. Szerintetek honnan szerezhette? Hivatalos helyről szívesebben vennék. Karácsonyi ajándéknak venném.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest