Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawid92
tag
válasz Jégkokó #6029 üzenetére
1. Nokiáknál van valami kód, ami megmutatja, hogy eddig összesen hány percet beszéltek vele. Ha 0-át, akkor még vadonatúj. A kódra nem emlékszem, erről pontosan a nokiaprogramok.hu valamelyik fórumán olvashatsz, én is onnan tudom.
2. Nem tudom mi a gond az eredeti nyelvvel, szerintem az frissítéssel szabadon változtathtó. Ha frissítés után eltűnt a magyar nyelv, akkor egyszerűen csak angol nyelvű verziót frissítettek rá. -
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Olcsi
senior tag
válasz Jégkokó #2960 üzenetére
Jajjj...ez akkora nagy probléma? Én is most kaptam vissza a telefonomat 2 napja,és én is egy 6030-at kaptam cserekészülékként, ami egy hétig volt nálam. Örültem, hogy kaptam...
Nem utolsó szempontként meg, ha egy magasabb árkategóriájú cserekészüléket pl elhagysz, vagy ilyesmi, akkor velószínűleg nem esne túl jól, ha ki kellene fizetned. Sorry! Szte, nem véletlenül van ez így kitalálva. Nem azért adják azt, hogy ''elbánjanak'' veled (ide egy csúnyább szó jött volna, de nem akartam már etikátlan lenni )! -
MODERÁTOR
válasz Jégkokó #2313 üzenetére
Javítom magam.
A jelenleg vásárolható tarifacsomagok között nincs másodperc alapú számlázású csomag a lakossági szegmensben -a Pannonnál legalábbis biztos, nincs.
Viszont (és ez nekem is új ), a régi Momentum, Optimum, Balance tarifacsomagok továbbra is másodperc alapúak, a Horizont-csomagok pedig 30 másodperc alapúak, csak nem lehet rájuk váltani, iletve nem lehet ilyen előfizetéseket vásárolni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
tomcs
őstag
válasz Jégkokó #2224 üzenetére
Az is az egyik gyanum, jelenleg a kartyat probaljuk az en fuggetlenemben, azzal eddig nem hibazik, nem tudom fog-e. A SIM mindenesetre nem túl régi, 2004 év végi. Olyan lehet hogy kompatibilitási hiba miatt ezt csinálja? Úgy gondoltam, akkor be se kapcsolna rendesen.
Egyébként másik sim kártya nincs kéznél, mert csak pannont fogadna el. -
blueMerle
veterán
válasz Jégkokó #2066 üzenetére
Legalább egy kicsit nézz utána a dolgoknak. A Samsung az nem Nokia, ezeknél nem úgy megy hogy ''rádobom''. A BlackUI egy teljesen más felépítésu menu, köze sincs az elödjéhez, ennél fogva lehetetlen ''rádobni'' egy korábbi készulékre. Ráadásul mit ''dobnál'' rá? Ha egyszer valahogy is siekerulne levarázsolni egy BlackUI-s cuccról a ''menut'', akkor azt mégis úgy képzelted hogy egy teljesen eltérö típusú telóra ''feldobni''?!?!
Evidens hogy ez baromság, és mégcsak nem is muködne. Legjobb esetben is ilyen lehetetlen update-nek egy halott teló lenne a vége. -
ferrope
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
fehanna
csendes tag
Háát igen...frissítettük, de csak itthon a neten talált gyári software-el, de nem lett rajt magyar nyelv, sőt angol lett..Szóval nagyon jó lenne, ha írna valaki privát emailben egy helyet Pesten, ahova érdemes lenne bevinnem, mert hát a másik problémát is szeretném megoldatni, hogy lehessen bele más kártyát tenni
De szeretném eladni, így lehet érdemesebb lenne beadnom egy telóboltba, olcsóbban, mintha priviben adnám el ,mert ott majd úgyis elvégzik ezeket rajta, így lehet anyagilag jobban jönnék ki..??? email:fehanna@freemail.hu -
fehanna
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest